oblikovanje predmetov

Rack prakse: must-have v majhnem prostoru

sušilec stroj zanimiva praksa

Nimamo vsi srečni, da živijo v velikih hišah z vrtovi vida. Tisti, ki so živeli v teh majhnih pariškem studiu 10 m2, ki smo se tako dobro poznamo bo izkazoval.


Neizogibno je, da majhna notranje sile nas, da uporabite našo domišljijo in ne preseneča, da je eden uporablja za optimizacijo našega prostora.

Stojalo zložljive praktične in estetske

sechoir UNFOLDABLE oblika Etoile

Oblikovalec je pred kratkim diplomiral na Univerzi Kingston v Londonu, je imel Aaron Dunkerton naivno idejo obračanja dodatno opremo, ki je nujno potrebna v hiši v objekt tako praktično in estetsko. To je stojalo za sušenje perila. Original in igriv, ta oblačila linija v obliki zvezde, ko je odprta, vendar je veliko manjši od tradicionalnega sušenje stojalo, ko prepognjena.

Sušenje Rack izvirno asteroid

Etoile lase Oblikovanje lesa bukev

Aaron Dunkerton nam ponuja priložnost, da bi z dodatno opremo iz vidnega polja, ko ni v uporabi. Medtem ko naša oblačila suha, lahko uživate tudi slog sušilec perila, katerega spominja na velikem kolesu more uiti.

Sušilni učinkovito in iznajdljiv stroj

priročno Zložljiva lase

Beyond estetiko, ta postavka je okolju prijazen. Dejansko je struktura zlaganje izdelan z rešetkami proti bukovega vezanega lesa ker drogov, ki povezujejo so brušenega aluminija. stojalo za sušenje perila ima veliko več možnosti kot navadne obleke linije: da lahko računamo 36 podružnic - 10 več kot pri običajnih lase, in sicer, kaj je užitek gledati svoje najljubše kavbojke posušijo na dvanajst-zvezda!

Sušenje Rack za učinkovito napravo za omejene prostore

sušenje zobate praktične trideset šest veje

zabaven in zanimiv dodatek

igriv dodatek ekološko suho znotraj

Sušenje Rack bistveno, da se posuši vaše perilo v zaprtih prostorih

bistven namen majhnem prostoru notranjosti suho krpo

Sušenje Rack ekološko in zanimiv stroj

sušenje stojalo Etoile oblika estetske


About the author

admin