hår

kort kvinna skära trend i vissa exceptionella glamour idéer

kort kvinna skära hår färg kvinnoår vekar

Med ankomsten av sommarsäsongen du vill ändra ditt utseende? Detta är ett bra tillfälle att känna sig mer bekväm under varma dagar. Många människor tenderar att tro att kort hår inte har stil och kvinnlighet, men det är fel.


Vi kommer att visa i vår vackra urval av bilder på kvinnan genväg. Fancy en kvadrat? En singel eller pixie? Vi guidar dig i ditt val, för att hitta snitt som passar dig bäst.

Ha på sig hans kort kvinna skära?

genväg kvinna hår hår bruna lugg

Innan du bestämmer dig för att gå till frisören, är du förmodligen undrar om kvinnan kortklippt kommer att gå bra med ditt ansikte. Vi är där för att vägleda dig. Oavsett om du har ett runt ansikte, ovala, kvadratiska eller långsträckt, är det fullt möjligt att ta en genväg i all sin prakt. Men för detta, bara välja den rätta.

idee-hår kortsida

De säger att koppen är vald för att vara motsatsen till struktur hans ansikte.

Om du följer denna regel, kommer du förmodligen inte gå fel. När allt vi vill att vår frisyr sätta våra bästa fot framåt och dölja våra brister. Det är viktigt att känna sig bekväm att bära vårt hår frisyr med säkerhet och elegans.

röd-breaker kort-face

Om du har chansen att få ett ansikte oval, är att du är mycket lycklig. Du kan välja genvägen kvinnan du vill! Oavsett om det är en ganska torg, en pixie cut, pojkaktiga eller störta torg kort, gå för det utan tvekan.

andeau tillbehörs krona Hår

Ditt ansikte är kantig och bredden är mer än hälften av sin längd? Så du definitivt ha en kvadratisk ansiktsform. För detta ansiktsstruktur, undvika frans. Se till att ditt ansikte rensas upp, vilket innebär att låsen inte är den lämpligaste för. Det huvudsakliga målet är att ge höjd i ansiktet, så rensa ut alla hårstrån som sticker ut längs framsidan och baksidan av halsen.

Boy-klippa håret brun

Du har vackra kindben att belysa din runda ansikte? Så följer våra råd. Att ha den perfekta kvinnan kortklippt, tror, ​​återigen, att förlänga ditt ansikte genom att lägga till volym ovanför huvudet. Men också måste vi tänka på att lämna viss längd på nacken för en ännu mer långsträckt effekt. Var inte överväldigad vekar på båda sidorna av ansiktet. En pixie cut ser bra ut på din ansiktsform.

brunt hår, pojkaktigt-idee

Men om ditt ansikte ligger, kan du rakt du växer lugg eller lämna hänga några trådar framför. En kort kvinna cut lutning är också ett bra alternativ. Fråga din stylist för att hitta genvägar till perfekt smällar för din lugg. Du kan också spela med färger vekar att lysa upp din frisyr.

hår-hair brun ebourrifee

För kvinnor som har lockigt hår struktur, vågigt eller lockigt, kan du markera dem med en kort kvinna cut.

Men för detta måste man välja rätt och regelbundet underhåll. För detta måste vi försöka bevara längder upptill och på sidorna av ansiktet. Kort, små nedbrutna skulle vara perfekt för denna typ av hår.

hår kvadratmeter idee

Vi måste också ta hänsyn till några andra funktioner, såsom tjockleken på håret. Först vet att inte förväxlas med tätheten av dessa. Detta beror inte på, du har fint hår, de är stela. Så om ditt hår är bra struktur, var försiktig. Undvik nedskärningar i alltför kort pojk, eftersom huvudsyftet är att ge volym till håret.

hair-färg blå fyrkant

Du kan helt tänka för att skära Pixie trendiga nuförtiden. Den har en något vild och verkan görs i flera längder. Stjärnorna är galna för rufsig sida! Håret kortklippt falskt är också ett utmärkt val. De avger halsen och föra volymen på toppen av huvudet. Denna klippt är idealisk för runda och fyrkantiga ansikten.

hår kort blond-idee

Vår lilla trick!

Ju längre du lämnar volymen och vekar, kommer ditt hår har mer rörelse. Dessutom skulle det vara lättare att uppnå frisyrer med hjälp av hårgelé eller styling mousse. Genom att skapa en liten lutning, hitta håret varenda plats? Så du kommer inte att ha tid att förlora varje morgon att kamma.

hår kostnads ​​bandana-vintage

Det är inte för att vi har kort hår, kan du inte göra frisyrer. Först gå till håraccessoarer. Idag hittar vi en stor variation, som bandana, band, pannband och stift blomma vi älskar för sin feminina sida. Ta exempel på denna frisyr klämmer fast upp i Rockabilly stilen i denna bilden ovan.

hair red-hair-rating

Om du verkligen inte får bestämma vad du klippt korta pass, då kan du alltid satsa på en klassisk torg. Det passar alla ansiktsformer och du kan associera den med en frans, om så önskas. Det är bara med nedskärningar för kort eller för lång tid att vara försiktig.

hårtork-blond-degraderat

Hemligheten med en perfekt frisyr är att minska volymen, rörelse och ljus. För detta kriterium, kan du alltid hyra en kolorist som kommer att råda dig.

hårtork-kvadrat-mode

Och slutligen, hur man tar hand om sitt korta hår?

De säger att det är lätt att ha kort hår. För vissa är det sant, för andra inte. Det beror helt på snittet och struktur på ditt hår. De behöver också uppmärksamhet. Först, fokusera på särskilda hygienprodukter volym. Glöm inte att återfukta håret. Även korta, eftersom de fortfarande behöver vård. Side styling, gå för styling produkter för att ge pep till din fru kortklippt. Och slutligen, glöm inte att regelbundet frisyr.

idee-hair-brown-pojkaktiga

Fler och fler stjärnor ersätter långt hår med en kort frisyr. Och för det, det finns en anledning: det är praktiskt, elegant och mycket modern. Så har du gjort ditt val?

idé barbers slät lack

idee-style-hår hår

Pinup kort band

uppnå kort hår huvudbonad


About the author

admin