hår

Square skär gradient: hur väl anta det?

Kvadratisk plunging nedbrutna dekonstruerar-idee

Torget cut är bland de mest efterfrågade i salonger frisyrer. Det är naturligt, förlänger figuren och dörren lätt. Men när det lägger flera skikt av någon försämrad, blir det ännu mer intressant.


Det är inte konstigt att stjärnor som Nathalie Portman och Victoria Beckham frestas av denna korta frisyr. Gradienten störta torg kan bäras snygg eller rufsig med vekar eller skuggade. Kort sagt, är valet stor. Kolla in dessa få bilder för att få en uppfattning om vad som är kvadraten störtar försämras.

Vilka är fördelarna med att störta torg värre?

Square störta försämrad blond-kort hår cutter

Om du har långt hår, är det första steget att ta för att gå till frisören och klippa sitt hår. För vissa kräver en hel del mod. Men vet en sak. Detta beror inte på, du har kort hår du inte feminina. Tvärtom. Fördelen med gradienten störta torg är främst friskt hår. Under ditt hår är kort, om inte din ändar skaver mot kläder och därför kommer mindre skador. Även håret andas bättre. Men utöver detta, bära Skär torg är mycket enklare och bekvämare. Det är mycket lättare att underhålla och torka håret ta dig mycket mindre tid.

brun-glare-breaker kort

Om du vill sticka ut med en intressant frisyr, då lutningen störta torget är den perfekta lösningen. Men förutom denna frisyr utstrålar en av de vackraste delarna av den kvinnliga kroppen: hals. Torget kommer förlänga din figur och kommer att föra fram din kvinnlighet. Och att inte nämna en mycket viktig detalj: genvägar gör mycket bra med alla typer av tillbehör. Så, du frestas?

kvadrat-doppning-gradient-asymmetrisk frans-sida

Gradienten störta torg är fortfarande en stor tidlös i världen av frisyrer. Det kan bäras slät och korrugerad qu'ébouriffé.

Torget klippa störta degraderas - vilken typ av ansiktet?

Den fyrkantiga snittet går till alla typer av ansikten, men var försiktig med vissa skillnader. Till exempel, om du har lång i ansiktet, skulle den bästa idén är att anta torget kortare version. Och för ett runt ansikte är nedgraderade cut ideal.

kvadrat-störta-gradient-blond-med-borstning

Gradienten störta torg kan bäras med lugg. Du kan välja mellan en klassisk rak lugg och asymmetrisk. Den senare kommer att lägga mer rörelse i din korta frisyr. Men se upp, i utkanten kommer inte att alla typer av ansikten. Om du har en rund morpho, rekommenderar vi att du.

kvadrat-störta-gradient-lockigt hår

Gradienten kvadrat kan lätta håret genom att lägga till volym. Håret blir mer strukturerat och dynamisk. Principen för lutning fyrkant steget bygger på tre principer: volym vid rötterna, väldefinierade nivåer och hälsosamma tips.

kvadrat-nedmatning-skadat hår-tunn

Vad är skillnaden mellan en klassisk fyrkantig klippa och en skär torg?

Detta är fortfarande den mest ofta frågan fråga. Medan den klassiska torg präglas av klippt samma längd, störta torget, är han asymmetrisk dörren. Det erkänns av korta längder i halsen och längre hår till käken. Denna frisyr kan du ha kort hår, hålla längder framåt. Dessutom är det en bra övergång mellan en lång och genväg.

kvadrat-nedmatning-gradient-med-kort lugg

Den störta kvadrat lutning har fördelen att mjuka funktionerna i någon ansikte. Det är därför många kvinnor väljer ett fyrkantigt ansikte just denna frisyr. Men återigen, bärs med en skuggad hår, är denna minskning ännu mer lysande och ljusa.

kvadrat-störta-gradient-svart korp

Vad antar skär - fyrkantig skär försämras lång eller kort?

Den korta square steget, vet vi också att det som en bob cut. Det kan bäras slätt eller rufsig, vilket gör att du kan välja mellan frisyr. Inget behov av att gå till frisören för det. Du kan Barber ensam med ett strykjärn och en hårstyling mousse. Och för att anta loopar kan du använda en locktång eller helt enkelt använda hår rullar.

Här är ett litet trick: För en rufsig bob, placera en klick styling mousse i håret. Sedan börjar crumple dem. Järn med sprut stiliserade för vissa tar det hela dagen.

cut-kort hår-blont

Den störta torg degraderas kort kan du göra dig färga håret. Låsen är bara oftast används för genvägar. Denna färgteknik skapar en mer uttalad reflektioner skuggade hår eller hår svep. Om du vill träna håret med mer karaktär, kan du gå längre än de naturliga nyanser och välja levande och ovanliga färger.

cut-kort cheveuc-blond

Men för dem som är rädda för att gå för långt, kan lutningen lobb långt hår doppa vara lösningen. Dessutom är lutningen lobb verkligen vacker, med sin strukturerade snitt. Det kan bäras naturligt, som inte kräver något särskilt underhåll. Eller så kan du återigen spänne och rufsa håret. Dessutom är rufsigt hår trendigt sommar. Så känn dig fri att prova olika frisyrer för att hitta den stil som passar dig bäst.

cut-kort-frans-brun

För extra glans, är lutning tillsammans störta torg perfekt hår svep. Denna färg teknik kommer att göra håret glansigt och naturligare än någonsin. Denna partiella färg omfattar färgning en del av håret, för att erhålla en smält och bryts ned nästan obemärkt. Om du är brun, kan du värma din färg utnyttja blonda nyanser för en plötslig effekt av solen. Och om du är blond, kan du mjuka upp din look med mörkare nyanser. Kort sagt, skanningen går till alla hårfärger och om du vill behålla den naturliga sidan, är du på rätt väg.

cut-kort EFFILEE-idee

Som redan nämnts, kan gradienten störta torg antas av alla kvinnor, så länge det sker i harmoni med ansiktsdrag. Blond, brunett, röd eller svart hår, något för alla.

cut-kort-svart-EFFILEE

bob-frisyr-kort-trend

cut-kort-frans-trend

idé-färgning-kort-skärning

LOB-skikt-idee-trend

meches-färg-svart-trend

bländning-naturlig-genvägar


About the author

admin