Honey Scan – allt om detta trendiga teknik – anews24.info

Honey Scan – allt om detta trendiga teknik

avsöknings honung hår-längd-bländning

Erkänd av kändisar, teknik avsöknings honung är en växande trend nu. Det invaderar oss i takt med sitt sätt att vrida håret i en naturtillgång.


Denna typ av färg som har erövrat hjärtan flickorna är ämnet vi kommer att tala om i dag. Läs dessa rader och inspireras av våra bilder noggrant utvalda för dig.

Vad honung scanning och varför försök?

hår långa släta lumiere

Scanning är en partiell färgning av hår. Syftet är att klargöra brunt hår och bruna tills en ljusare färg vad honung. Honung skanning ger en ljus, naturligt utseende med sin blandning av nyanser. Beroende på den naturliga färgen på basen av håret, kan resultatet bli mer eller mindre klar.

färgning sweet-medellånga

teknisk fråga, måste vi först välja en färg en eller två nyanser ljusare än din grundläggande hår. Detta är viktigt för det mest naturliga resultatet. Din frisör kommer lämna sin produkt till några av dina fransar med en borste och väntar på det oxiderar. Slutligen, skölj och kommer att ge näring ditt hår extra hygienprodukter. Nu finns det svepande colorations honung att köpa ett kit för att utföra hemma. Men var försiktig! Detta kräver god teknik och vi rekommenderar att du först göra ett test för att din frisör.

hår-längd sol

Fördelarna med honung är många scanning

Om du aldrig har färgat håret tills nu, är detta rätt teknik för att anta. Hon abyss mycket mindre hår än en traditionell färg. Dessutom är detta den perfekta metoden för att dölja dina första gråa hår.

långt hår-vågigt-hår

För det görs honung scan?

Som vi har nämnt tidigare, är honung scan idealisk för brunetter och kvinnor med brunt hår. Det huvudsakliga syftet är att lätta håret och har en effekt "solbränna". Det finns andra skannar ljusa färger, så karamell och honung scan. Men det finns några små skillnader i nyanser.

hår långt reflektion-ljus

Några av er förmodligen undrar vad är skillnaden mellan en honung scan, skugga och stripor av färg.

Vi är här för att ge dig svaret.

Medan skanning målet är att ge en naturligt solljus effekt på håret, är syftet med skuggning en annan. Detta är ett förtydligande från rötterna genom en mörk skugga till en ljusare skugga under en tvåtons- effekt. När det gäller lås, de är mycket mer synliga och avgränsas. Denna teknik är för dem som vill ge karaktär åt håret.

hår långa reflex-ringar

Honey scan är idealisk för alla hudtyper, så länge håret stannar i de halv mörka eller mörka toner. Formen på håret är inte viktigt heller. Oavsett om du har vågigt hår, slät eller lockigt, vad som helst.

färg-belysning-glare-limineux

Som sagt, om du har för mycket hår kort som en pojke, är håret scan inte för dig. Den främsta orsaken är att man inte kan uppnå önskad fade effekt. I det här fallet rekommenderar vi att du väljer en klassisk eller partiell färgning med lugg.

bländning-färgning-idé-coiffure

Behåll din honung skanningen är lätt. Bara att gå till frisören var fjärde månad för att återuppliva din färg. Och tills kommer du att göra, se till att tillämpa hygienprodukter för att behålla din färg samt för hälsan hos ditt hår.

reflektioner Hair-light-guld

Och framför allt, du har en skanner eller inte, se till att skydda håret från UV-strålar! Så, är du redo att prova färgen på solen?


Like this post? Please share to your friends: