hår

Frisyr kvinna frisyr man 2017 och 2017 och om du går att ändra den?

hår kvinna 2017 kortklippt kvinna

Vill du ändra dig? Mina damer och herrar, i dag presenterar vi dig ett särskilt urval av kvinnliga hår frisyr mänsklig idéer 2017 och 2017. upptäcka vad som är trenderna för säsongen och hur man väljer sin frisyr i enlighet med morfologi hans ansikte!


kvinna frisyr man frisyr 2017 och 2017: trender

I en tidigare artikel talade vi om en ny trend - den androgyna utseende. Män och kvinnor, alla, skär vi håret kort eller halv kort. Vi antar en androgyn frisyr, som kan vara kvinnligt och manligt på en gång. Om dina ansiktsdrag är mjuka eller talat, styckning kort höjdpunkt. Om kortklippt hår, man eller kvinna, innebär att betona ett eller annat sätt ansiktsdrag och färgen på ögonen.

2017 frisyr kvinna frisyr man androgyn look 2017

Först presenterar vi dig några visuella idéer kvinnliga genväg, följt av en modern man skära val och så småningom ge dig några tips hur man väljer nedskärningar beroende på håret textur.

Den genväg - hona eller hane?

Lång kort kvinna snitt sågs som okvinnlig. Denna myt är helt fel. Faktum är att genväg belyser halsen och ansiktsdrag. Det beror också på snittet ni antar. Vill du ha en riktigt klippa mycket kort eller om du föredrar att lämna viss volym för att variera dina frisyrer?

2017, hustru och frisyr man frisyr trender är mycket lika, även om det ser nästan samma! För enkelhetens skull och för att vara på modet - välj en trendig kort frisyr. Man eller kvinna, någon cut väljer beror till största delen på formen på ditt ansikte och håret textur.

kvinna frisyr trend 2017 kortklippt kvinna

Och ja, vi är inte alla lika. Det är väldigt olika varandra. Snittet återspeglar vår personlighet, vår stil och vår smak. Det viktiga är att vara bekväm med sin kopp, hennes kläder och utseende. Helt ändra ditt utseende kan göra dig gott och förmodligen överraska dina vänner. Det är för dig att ta din personliga stil.

hair-woman-2017-breaker kort eli-Bauer

Skålen cut - hår man kvinna 2017 och 2017 mycket trendiga

Skålen skära är alltid på modet den här säsongen. Hon är väldigt söt och går bra med människor möter långa, avlånga, fyrkantiga och triangel.

2017 frisyr kvinna koncept kvinna genväg pottfrisyr

Skålen skära skål eller kopp är en av de genvägar enklare att uppnå. Här är varför nästan alla barn när de är små för att bära - detta är lättare att göra för mammor kapning. Håret bildar ett slags "skål", därav namnet kommer ifrån, och är av samma längd runt hela huvudet.

Denna nedskärning är också en av de äldsta. Många människor fortfarande förknippar med Jeanne d'Arc och kung Arthur. Det är svårt att säga var den uppstod, men för dess enkel implementering, är det inte förvånande att en dörr i århundraden. Mycket modet på 80-talet och 90-talet, är återigen tillbaka i 2017. Det är inte längre synonymt med "mamma cut", men mannen och kvinnan mycket trendiga snitt.

man skära-AU-skål-men-genvägar-skål

Rebellerna cut - en hel del volym att ha en rock'n'roll look

Om du klippa håret kort, behöver du inte tänka på frisyrer. Men om du vill njuta av kort hår komfort samtidigt experimentera med olika frisyrer små, låt längden ovanför huvudet. Du kan sätta tillbaka dem för en look 70, eller tåget till toppen för en rockabilly utseende.

hair-woman-2017-coupe-kvinna-kort idéer

Detta är mannen klippa, universella och mycket trendig kvinna.

Om du vill hålla längden och har en genväg i taget, är det möjligt. Vi håller långt hår över skallen är kortklippt på halsen och på sidorna. Det är kvinnan klippa och universella människan och mycket modern sistone. Den är inspirerad av New York underskred Cup med den enda skillnaden att den spelar en bit med längderna.

hair-woman-2017-eli-Bauer-genvägar

När man är på frisörsalong, en puff modetidningar och det verkar som det finns tusentals och åter tusentals hår som finns. quelques'unes valdes som gör oss vill, men när vi satt på frisör stol, du verkligen inte vet att välja mellan.

Det är sant att historien om konsten att skulptera håret är lång. Valet är svårt, men i själva verket kan vi klassificera nedskärningar i fem kategorier:

  • kort
  • semi-kort
  • medellängd
  • semi-lång
  • lång

I år ger vika för de två första kategorierna: korta och halvkorta. I själva verket finns det en ny kategori skär som varken kort eller lång. Detta är snittet man och kvinna super trend under de senaste åren - länge genväg! Och ja, det inte verkligen känns som uttryck, men du kan se att vi talar om nedan:

Frisör kvinna 2017 Semi-lång idealisk för män och kvinnor

hair-woman-2017-skär idéer-androgyn

Snittet är kort, men vi håller de långa trådarna över huvudet för att variera sina frisyrer. Denna skärmönster är som om vi skär att hälften av håret och frisören glömde att skära resten ... Verkligen modernt och bekvämt för sommaren!

Frisyr kvinna 2017 California scan

hair-woman-2017-breaker kort fru-idee

Den korta kvinnan cut: en film historia

Kom ihåg Jean Seberg av Godard och hans kort frisyr? Många skådespelerskor markerar historien om frisyren med sina mycket genvägar. Alla mycket fina egenskaper, de införa kort och feminina snitt. De pojkaktiga undersöka mjuknat version med sotiga ögon makeup. Det är omöjligt att inte tala om Audrey Hepburn var en av de första att introducera skära kort kvinna faktiskt.

hair-woman-fru-2017-breaker kort androgyn

Kvinna frisyr 2017: kort hår och sexig

eli-Baur-cut-kort hår kvinna-fru-2017

Den moderna människan tar hand om hans blick och hans hår

cut-man-trend varit-cut-trend 2017

Den moderna människan tar hand om hennes hår och hennes utseende. Detta nonchalant elegant dörr på en gång. Snittet är mycket viktigt. Det är viktigt att välja sin egen i fråga om morfologi för att förbättra ansiktsdrag och färgen på ögonen.

Hair-man-2017-hair trend

Bestäm formen på ansiktet eller Morpho-frisyr

Om du fortfarande inte vet vilket avsnitt för att välja, först bestämma formen på ditt ansikte. Har du ett runt ansikte, ovala, lång, avlånga, triangel, inverterad triangel, diamant eller fyrkantig? För detta ta hänsyn till storleken på din panna, dina kinder och haka, och längden på ditt ansikte.

Du vet och se förmodligen den amerikanska skådespelaren Leonardo Dicaprio och "hobbit" Elijah Wood filmen Lord of the Rings. Dessa två aktörer är det perfekta exemplet på vad ett runt ansikte. Denna ansiktsform är inte särskilt lång, hakan är ganska liten, är kinderna rundade. Detta är en av de mest utbredda formerna av ansiktet bland män och kvinnor. Den har mjuka egenskaper. Den runda ansikte är också betraktas som formen av de mest symmetriska ansiktet.

Om ditt ansikte är rund, du verkligen tur! På grund av sin symmetri, är nästan alla nedskärningar går perfekt!

Hair-man-2017-breaker androgyn man

Hair-man-2017-breaker to-man

Käken uttalas? Du har förmodligen en rektangel-formade ansikte Om du har en bred panna och kindben uttalas, då kan du vara säker på att du är den lyckliga ägaren av en triangel ansiktsform! Om din panna är bred, är din käke och uttalade kindben uttalas, så har du en diamantformade ansikte.

För rektangel eller diamant ansikte väljs sektioner med volymer på sidorna eller ovanpå skallen. Ta reda på nedan två idéer frisyr man 2017 trendiga denna säsong:

Den här säsongen korta stilar med volym på toppen av skallen är på toppen av trender 2017

Hair-man-2017-cut-hair-sommar-rött hår

Undercut Cup med mycket kortsidor

Hair-man-2017-klippa håret

Den avlångt ansikte är ... lång! Denna typ av ansiktsdrag käken och kindbenen proportionella. Den främre, alltför ofta symmetrisk. Stylister rekommenderar nedskärningar som kommer att minska storleken på framsidan med volymen på sidorna. Nedan hittar du en idé att skära avlångt ansikte med volym:

cut-hair-hair-loopar-trend kort hår

Välj din snitt beroende på strukturen på håret

Om du har hår snarare ändamål, stylister råd att undvika långa nedskärningar. En genväg kan ge en hel del volym till håret, medan fint hår långt och ibland verkar tråkig och matt. Slutligen kan koppen hjälpa få lite volym till håret, men kom ihåg att det är främst alimention och den vård du tar för ditt hår som kommer att göra dem vackra och lysande. Glöm alla typer av aggressiva hårprodukter. Använd så lite som möjligt hårtorkar, plattänger, hårklippare etc. Alla enheter, även om säljarna kommer att säga något annat, skada håret. Ju mer naturligt, desto bättre. Ditt hår behöver andas!

cut-man-hair-androgyn trend

Idéer nedskärningar för lockigt hår

Att ha lockigt hår är riktigt cool, men underhåll tar tid. Om ditt hår är lockigt, du vet mycket väl - är det ibland mycket svårt att kamma och kölvattnet var som en krossad sallad. Med rätt skötsel kan du alltid ha en välskötta hår och fluffig! Du väljer själv om du vill behålla länge för Mick Jagger ser eller kortklippt för en söt pudel look.

hair-woman-2017-coupe-kvinna-hår långt hår

Vissa människor vill jämna och hår lockigt hår och vända ... Vi höll vilja ändra eller förbättra dess utseende, medan detta är endast möjligt om det förbättrar sina funktioner och hennes naturliga hår. Om du är född med lockigt hår, innebär detta att det beror på att de är dig perfekt! Om du är född blond, då finns det ingen anledning att färga håret svart. Naturen är smartare än vad vi trodde ... Hon gjorde dig perfekt!

hår-nedskärningar-man-2017-hår lockar

Varför göra en del har lockigt hår och andra inte? Allt är en fråga om gener. Ditt hår är ett resultat av arv från dina föräldrar, morföräldrar, stora-morföräldrar ... Du bär historien om dina gener på huvudet!

Hair-man-2017-snitt-man hår lockar

Lockigt eller rakt, alltid komma ihåg att ditt hår är unik! De är resultatet av en kombination av gener av dina förfäder. Varje person har en unik genetisk kod och ni vet.

cut-man hår lockar

Hur man väljer en färg för håret?

Färgningen är inte ett måste den här säsongen. Om du ändå vill uppdatera din naturliga färg och ta glans till håret, är trenden att välja naturliga nyanser.

Om du har blont hår klar, kan du spela med gyllene undertoner, mörkblont eller koppar. Väljer mycket olika nyanser av din naturliga färg rekommenderas inte eftersom det kan vi inte gå mycket bra.

Om du har brunt hår, välja nyanser av blond, röd, brun.

För svart hår, kort sagt, är det svårt att lätta mörkt hår, så det är bättre att välja bara för lila eller röda höjdpunkter.

The California scan är också mycket modern under de senaste åren. Detta är en partiell färgning av hår - vi lägger bitar i ljusare nyanser för effekten "solsken i ditt hår."

cut-man-look-look-hair trend

cut-man-2017-frisyr-man-2017-idéer

Experimentera med håret.

När du är en tonåring, är det inte alltid bra om dig själv. Vuxen, vi redan vet vad vi vill och vi antar sin stil och tillhör en grupp vänner. Tonåren är en period av experiment med allt detta är den ålder då man är en sådan fläkt i ett band, vi verkligen vill vara som honom. Färgade hans röda eller blont hår, får du toppar ...

Experimentera med håret är väl ibland. Det är fortfarande viktigt att alltid komma ihåg att vissa fläckar eller missfärgningar kan försvaga och göra vårt hår tråkig. Med snittet, inga problem, vi kan variera sina frisyrer allt mindre utan att oroa att vårt hår kommer att förstöra.

Cut-man-trend-look-trendig

Frisyr blond kvinna 2017 och färg

cut-trendbrytare androgyna kvinna-kvinna-look

Frisyr kvinna 2017 och trendig look - androgyn

woman-hair-kvinna-2017-idéer-androgyn

mänskligt-hair-cut trend frisyr-2017

mänskligt hår trend frisyr-2017 man skär hair-längd-androgyn

man-sommar-hair-cut idé-man-trend

Idee skuren man-cup-2017-au-skål idéer

Idee brytare människan hair trend look-red

Idee brytare människan hår trend man-2017

Idee brytare människan var-trendigt trendbrytare

hår-cut människan idee

hår kort-man-look-trendbrytare idéer

Idea kvinna frisyr 2017 långt lockigt hår, varför inte!

kvinna lockar hår-cut-retro-trenden

Coiffure rockabilly kvinna 2017

hair-woman-2017-genväg kvinna

Idéer naturlig färg


About the author

admin