tvätt Landskaps: 35 exempel för små ytor – anews24.info

tvätt Landskaps: 35 exempel för små ytor

tvätt litet utrymme möbler

Tvätten måste vara en funktionell utrymme, lätt att underhålla och trevlig att besöka, ja! Men hur man gör när vi har en liten tvättstuga? Denna publikation riktar sig till dem och till dem som ställer denna fråga exakt.


Vi erbjuder 5 planering tips och dekoration som hjälper dig att förvandla detta lilla utrymme i tvättstugan. Allt detta, tillsammans med 35 mycket intressanta exempel!

Liten tvättstuga inredning i vitt och blått

kompakt ikea möbler tvätt

Ett av de enklaste sätten att göra dina små tvätterier mer tilltalande för ögat, är att dölja en del av hushållsapparater och andra föremål som röran utrymmet. Du kan göra detta genom att välja stängda skåp och garderober med dörrar.

Utveckling av liten tvättstuga i vitt och trä

möbeldesign tvätt layouter

För dem som inte vill spendera mycket pengar, finns det också en lösning av gardiner: installera en bänkskiva över tvättmaskinen (om du inte redan har ett). Fäst den gardiner för att enkelt dölja detta ganska skrymmande enhet!

dekorera idé med väggdekoration och blomvas

Deco klistermärken tvättstugor småhus

Neutrala färger är alltid en bra lösning för att dekorera små utrymmen. Vit, svart och grått ger din tvätt en mer elegant utseende. Och de håller helt med tillbehör för alla andra nyanser! För en ännu mer intressant och sympatisk utseende, överväga att placera en iögonfallande vägg dekal på en framträdande plats.

Idéer liten tvättstuga lagring

liten tvätt lagringssystem

När man föreslår att utveckla ett litet rum, inser man snabbt att varje centimeter av tillgänglig konto. Detta gäller särskilt för utrymmen såsom garderober och tvättstugor. Eftersom de verkar alltid saknar tillräckligt utrymme för att rymma allt du vill lägga den!

Deco för små tvättstugor med WC Erin Loechner of Design för mänskligheten

små tvättstugor deco toalett konstruktion

Maximera utrymmet med smart möbler liten. Installera dem i de tomma hörn och med hyllor. Men var försiktig, försöka ge ditt skåp öppna estetiskt värde och undvika plugga också är produkter!

Hur ordna en tvättstuga i en vägg urtag

Vackra möbler hyllor tvätt

Vissa moderna lägenheter har inte ett område speciellt inriktad på utveckling tvättstugor. Men många av oss är i ett dåligt eftersom vi vill ge våra hem en mer organiserad utseende. I dessa fall är vi tvungna att tillgripa DIY lösningar för att erbjuda ett litet område av det här slaget.

Stickers Wall Deco tvätterier

dekal vägg deco tvätt

Det mest praktiska sättet att gå vidare för att utveckla en liten bit av detta slag är att anpassa en vägg nisch för detta tillfälle. Det installeras hennes tvättmaskin och torktumlare, med möjligen någon lagringsutrymme för sina produkter och att sortera kläder. Sedan hittar vi ett sätt att dölja nisch.

tvätt rummet inredning med vägg nisch och gardiner

tvättstuga idéer dekoration litet utrymme

För detta kan vi väl använda gardiner installerade anordningar. Det är ett ekonomiskt alternativ för att visa det utrymme som krävs. Och det kan uppnås även med en liten budget!

Idea hanteringsverktyg med vägg nisch och ladugårdsdörr

Litet utrymme lagerhylla tricks tvätterier

Självare har ett annat alternativ: att skydda sin utrustning från insyn med en skjutdörr. För framgångsrik utveckling av bet en mini utrymme av detta slag, skulle det vara tillräckligt för att mixtra en dörr trä lada. Fäst den till din vägg enhet och vinn en bit för tvättmaskinen!

Hur man får mer utrymme i en liten befintlig tvätt?

heminredning liten tvättstuga

Att ha ett utrymme för sina kläder, det är bra. Men när detta utrymme är extremt liten, måste vi också vara kreativ för att göra mer plats för alla objekt som vi vill installera den. För detta inget bättre än monterade enheter. Men ändå måste välja smart sätt.

Lagrings Idea tvättstugor billigt

bunderie deco billig

I ett begränsat område av ett rum eller väggskåp eller maskinområdet i vårt hus kommer att bli omedelbart mer funktionell resultat om man har möjlighet att komplettera med några krokar. Häng det två tygpåsar och du får ett sätt att sortera tvätten. Allt detta utan att ens behöva ytterligare möbler!

Lagring grått och vitt i moderna hus

tvättstuga lagring litet hus

Optimera organisationen i rummet och njuta av alla de små hörn. I ett område av detta slag, kan varje ytterligare centimeter användas för att installera några hyllor spara utrymme. Du kommer förmodligen hitta sätt att ta den i bruk; lägga ut rengörings- och underhållsprodukter, ditt hem dofter; eller använda dem, helt enkelt för att lagra handdukar eller ren trasa. Här är hur du kommer att släppa några extra hyllor i din garderob!

Små trämöbler för tvättstugor och källare

små källare möbler

Att föreställa sig en fungerande tvättmaskin utrymme, mobilisera alla smarta lösningar som finns på marknaden idag. Få en hopfällbar vägg torktumlare för små föremål såsom handdukar och strumpor. Tveka inte heller att ge dig en möbel på hjul. Använd som extra stöd kommer att göra det enkelt att lagra i din bänkskiva när du inte behöver det!

Idéer och inspiration för utveckling av små tvätterier i bilder

praktiskt tvätt små ytor

Slutligen har kreativitet och experimentera med de områden där du sorterar tvätten eller utrymme som reserverats för strykning. Och framför allt, leta efter sätt att organisera dem utan att blockera tillgång till andra delar av rummet!

Modernt badrum med mini tvätt

mini badrum tvätt

Gardiner, möbler och utrymmessnål hjul lagring är dina allierade; experimentera med dessa smarta lösningar för att erbjuda ett övningsområde, även om du inte har ett rum speciellt avsedd för denna funktion. Du kan kontrollera resten av våra exempel på små tvätterier här utvecklings:

Byggd dölja tvättmaskinen i en liten lägenhet

tvätt garderob Layout små lägenheter

Litet skåp med handfat för tvätt

liten tvättstuga sjunker möbler

Exempel på planering för små tvättstugor med förvaring

litet skåp trick tvätt lagring

Moderna möbler för tvätt

moderna hem möbler tvätt

deco möbelförvaring tvätterier

Sink deco modern tvätt

möbler förråd management

idee dekoration tvätt små lägenheter

Layouter liten tvättstuga garderob

tvätt sjunker liten lägenhet

tvättmaskin tvätt små områden

skafferi hyllor organisation rymden

idee deco skafferi billigt

idé garderob vit tvätt

tvätt köksmöbler avce

aménahement tvätt skafferi idé

tvättmaskin moderna badrum tvätterier

Layouter moderna tvätt tips

färg deco skafferi garderob layouter

Maskin tvättstuga badrum Tvätt

deco moderna möbler tvätt

förvaringsskåp tvätterier

skåp hylla små tvätt

möbler tvätt L


Like this post? Please share to your friends: