hem tips

Hyllor vinkel för att maximera det inre utrymmet

hörn hyllor trä inredning idé

har hörn~~POS=TRUNC hyllor att svepa hörn i ditt hem är ett bra sätt att maximera utrymmet.


Open, de gör fler objekt placerade inom räckhåll och lägga till en unik designelement till ditt hem. Hitta vår öppna hyllor - hörn, stora och små, moderna och rustikt - och inspireras för val och utformning av ditt eget!

Trähyllor hörnet Design Tim Clarke, Noah Webb fotografering

Trähyllor hörnsoffa design idé matta golv

De hörnskåp är en praktisk lösning för mindre livsrum. Om ditt hem eller lägenhet är liten eller om du inte vet var att sätta dina böcker och souvenirer, öppna hyllor hörn är ett perfekt alternativ.

Hyllor små trä vinkel design 2 kvinnor & En stol

hörn hyllor trä design idé optimera vinsten utrymme

Öppna denna typ av hyllor erbjuder extra förvaringsutrymme, lättillgängligt. Stängt vinkel av möbler är en praktisk sida, om du inte vill ha alla dina utställningar, men å andra sidan är det säkert att de kommer att visas mindre och det slutna utrymmet !

Att leva med vita hyllor installerade längs väggen, Doherty Design Studio

hörn hyllor modern idé konstruktion lounge stolsdynor

I vardagsrummet, köket, matsalen, sovrummet, badrummet eller någon annanstans, denna hylla är alltid till hands. I köket, kommer det att underlätta tillgången till matlagning verktyg och behållare, medan i duschen i badrummet, de är ofta ett måste!

Trä upphängda hyllor är bra för små utrymmen

trä hörn hyllor svävande sitt design idé

Hängande hyllor tar upp ännu mindre plats. Om du vill välja vilken typ av hyllor till utformningen av rummet, se till att de är säkra och stabila nog att inte vara rädd för fallande föremål eller hela hyllan.

TV skåp med ytterligare hörnhyllor, Design Nicholson Builders

hörnhylla konstruktion trä vardagsrum idé

Det är också möjligt att installera hyllorna i ett hörn av ditt bidrag eller hallen. Inträdet är ofta reserverad för klädhängare eller dressing, men om du har chansen att njuta av en bred ingång, varför inte installera några hörn hyllor?

praktisk lösning för ingången, vardagsrummet eller matsalen, källa och design: Ohashi Design Studio

trä hörnhyllor entré trappa design idé

I köket är denna typ av lagring anses vara en av de metoder. Vårt råd är att installera nästa arbetsplan för enkel åtkomst till dina verktyg för beredning och tillagning.

Idea hyllor för kök, designad MAC Interactive Arkitekter, fotografi av Murray Fredericks

hörnhylla trä kök design idé trend

De öppna ytor och de öppna lagringslösningar är ofta favorit samtida designers eftersom de ventilera rummet och spara utrymme visuellt.

Idea hyllor för det moderna köket, formgivare Luigi Rosselli, Justin Alexander fotografering

trähylla konstruktion köksö idé utveckla

Varje boyta har dess storlek, egenskaper och stil. Det finns många online-hyllor modeller i butikerna, men det är inte säker på att det kommer att integreras väl i ditt utrymme. Av denna anledning, ta bra mätningar av väggen där du vill installera biblioteket innan du hoppar in i ett köp.

minimalistisk inredning och trähyllor kontrasterande L.McComber design, Steve Montpetit fotografering

trähylla fixtur design idé moderna rum säng fjädring

Om du känner att din ideala match din hylla utrymme, så varför inte göra en för att mäta själv eller med professionell hjälp? Att göra en trä bibliotek är lättare än du tror!

Wall Library snygg design idé Jolson arkitekter Foto Jean-Luc Laloux

idé optimera designen trä hyllutrymme

Om det är bara att dekorera och placera några föremål, välj en hylla små. I modern design, är dekoration aldrig besvärlig, ofta har en praktisk funktion.

Liten hylla av mörkt trä i ett hörn hus entré

vinkel mörkt trä bord Vägghylla modern design

Vi valde också några förråd av original och futuristisk design. En av våra favoriter är detta hjärta ek bokhylla designad av designern Poul Cadovius 1958:

trä vägghylla mycket originell design, design Poul Cadovius

Design hylla hörnvägg idé kaffe bord

Liten, elegant och mörkt trä, perfekt för modern inredning, minimalistisk, skandinavisk, industriella och även traditionella. Den är uppkallad fjäril (franska fjäril), inspirerad av sin form. Tillverkad av ek, är det en riktig konstverk.

eleganta vägghylla Butterfly av Poul Cadovius

trähylla vinkel moderna rum design idé

I badrummet, öppna hyllor är ofta ett måste. duschväggar är små och den enda lösningen för att lagra dina kosmetika utan att förlora utrymme är installationen av små öppna hyllor. Om de är trä, anser att behandla dem med en lämplig produkt för att skydda mot fukt.

ljus trähylla Original design i en blå badrum

Modern wood hyllutrymme konstruktion modern idé

Hyllan är en mycket enkel designmöbler och så lätt att göra själv. Vi har redan nämnt, måste vi särskilt uppmärksamma hans väggmontering för att det ska vara stabil.

ljust trä hörnhylla kontrasterar med färgen på tegel och den blå väggen

vinkel trä hylla deisgn idé vägg tegel

En hylla gjord av ett enda stycke eller separata modulära hyllor, det är upp till dig!

Mörk trähylla Liten storlek idealisk för inredning minimalistisk stil

trähylla planlösning idé utveckla biblioteket

Om du är den typen av människor som gillar ett miljöombyte regelbundet eller då och då, är modulära lösningar för dig! Den Mymito Företaget utformat denna trä modulära skåp som heter Cubit.

trä modulära hylla som heter Cubit, utforma Mymito

konstruktion modul trä hylla idé inomhus lounge

Den italienska designföretaget Carpanelli Contemporary har också utformat denna ovanliga konstruktion hyllan. Det är perfekt om du vill ordna din rumshöjd.

trä vägghylla Carpanelli Contemporary

Trähyllor design idé vinst moderna trämöbler inne istället

En hylla kristall? Vad lyx! Ja, är det italienska företaget Bontempi Casa bakom skapandet av denna lagringslösning medan elegant:

Crystal Jazz vägghylla av Bontempi Casa

hylla crystal designen moderna möbler vardagsrum design idé

Upptäck också videopresentation av diamantformade hyllan Diamond Corner Shelf, designad av Matt W. Moore Designer. Den finns i rött, svart, royal blue och har fem nivåer.


About the author

admin