kök

land kök: mer än 50 idéer för en lyckad Deco

cuisine blå kampanj

Idag åter vi landet kök med vintage design, romantisk och chic utan att försumma sidan. Här är 50 idéer som hjälper dig att lyckas i din inredning eller åtminstone inspirera dig.


Låt oss börja vår turné, så att säga! De första två rätter som presenteras på bilderna ovan och nedan är både ett bra val för dem som tycker den vänliga atmosfären i landet hus och de rika dekoration tillbehör. Denna typ av arrangemang för matlagning, till köket nedan också passa dem som älskar shabby chic stil eller vintage-stil interiörer. Vilka är de viktigaste funktionerna och hur man får ett land kök effekt hemma?

Att få ett land kök effekt

beige land kök

Landet kök design går historiskt tillbaka till de gamla husen med sina stora kök i massivt trä och sten. På grund av den specifika konstruktionen av sådana hus i det förflutna, delar av de gamla husen var inte alltid väl informerade. Detta har två implikationer för att dekorera kök idag. Det ena är att vi successivt började använda ljusare färger för att dekorera detta rum i huset. Den andra införde vi nya element som ytterligare belyser denna pjäs. Av denna anledning är det land kök en blandning av massivt trä möbler med en vintage look och ljusa färger som kan appliceras på väggar, med hjälp av färg eller tapet, eller på marken använda kaklade eller ens genom att sätta vissa möbler. Med denna blandning är ett kök karaktär och vänlig atmosfär erhålls.

Inredningsidéer för landet kök

kök stil lands vintage

Trä är med i detta kök och finns överallt: på land, i ytbehandling av möbler eller på väggar och takbjälkar. Detta material åtföljs ofta bänkskivor eller bänkskivor av sten eller marmor. De väggplattor är i många fall, i ljusa färger på små plattor som påminner oss om de gamla kök.

Lant kök med öppen skåp och vita möbler

vit land kök idé

Sido apparater, stora elektriska ugnar eller spisar retro följa denna typ av kök inredning och stora format huvor, vare sig metall eller byggas till gamla, såsom huvor spis. Skåp vintage patina eller öppna hyllor som att lagra plåtar också en del av utsmyckningen av lantlig stil kök. Dessa är ofta arrangerade i delar av en större storlek, det finns också några fina matplats med träbord och stolar halm.

chic stil lantkök med Scavolini samling Belvedere

land kök Scavollini

Ytterligare en fördel med köket dessa: den lämpar sig lätt till blandning av stilar. Således kan det mycket väl använda vissa objekt materialåtervinning renoverats för att komplettera sin dekoration och även att skapa en intressant accent i rummet. Om du vill ge en mer modernt utseende till köket, kan vi ordna en ö där. Vi erbjuder några idéer om holmar som är särskilt lämpliga för dekoration kampanjen och ofta har öppna hyllor där man kan lagra små tillbehör. Det är dessa små prydnadsföremål som gör charmen i landet kök, så oroa dig inte att använda så många du vill!

Lant kök med trä bänkskivor och sten drainer

Skandinaviska kök bänkskivor

När det gäller små tillbehör exakt kan vi bygga vidare på vintage dekorationer som tallrikar, korgar och träföremål. Kampanjen designer kök som showcase allt handgjort eller något som är direkt relaterad till arbetet hemma, som någon form av rätter, hushållspapper med mönster vintage, blommor och även grönsaker och frukt lagras på dess stora diskar.

Lantkök med centrum ön

cuisine Campaign vit trämöbler

Innan fokusera på inredningen, lagra allt du behöver i köket som i ett kök som denna, som normalt finns allt. I sann land kök, är ägare kocken på plats! Det är en verklig älskare av riktig mat, det från förr! Med andra ord, den här personen vet om matlagning och vet alla hemligheter kulinarisk konst. Hon vet verkligen hur man laga mat och gör alla njuta av hans entrourage gastronomiska underverk.

Lantkök i blått

Italienska köket utveckling kampanj

Självklart, om ditt kök är liten och så hans kampanj stil är mindre oppulent, det gör dig inte mindre en kännare av kulinarisk konst. Det är helt enkelt lättare att njuta fullt ut av sitt kök när rikare redskap och apparater, om du talar språket i dag.

kök deco himmel blå och vit

träbord cuisine marken kampanjidéer

En ultra modernt kök har många fördelar när det gäller gastronomiska konst, men trots detta har många människor föredrar landet kök. Detta betyder inte att landet kök inte kan vara en ultra modernt kök på samma gång! För en Köket är modernt, behöver bara vara utrustad med alla hushållsprodukter kan användas. Men tillbaka till kampanjen stil som varje kök kan anta om hon föredrar trä till plast och gamla ser modern tittar. Hur förklara detta fenomen? Det kan förklaras av det faktum att det blir allt svårare att förlita sig på mat som finns i stormarknader och fler och fler människor att återhämta sig i trädgården även i staden - på taket på balkongen, terrass, på gården, etc. inte lida av oförmågan att äta bra.

lantkök inredning med träbalkar

vita tappning kök vägghyllor

Faktum är att människor föredrar att odla sina egna trädgårdar, i synnerhet för att vara fullt medvetna om vad de kommer att hitta på deras tallrikar när de äter. Ät medvetet, det är den främsta anledningen till varför människor vill komma tillbaka till traditionella värden av god mat och matlagning där. I inredning i köket i en gammaldags, de minns dessa värden dagligen.

Dekorativa vitt och trä kök

Italienska samtida kök trä dekoration

En lantlig stil hjälper till att komma ihåg de klassiska värdena bra kost dagligen. Tänk! En inre av den gamla stilen driva du regelbundet ta hand om din trädgård där du plantera dina egna grödor och kryddor. Ofta sådana livsmedel är redan i landet och stilen kommer naturligt, men om du väljer denna stil för din stad i köket, bör du vara mycket stolt!

Köks kampanj med massivt trä möbler och gult centrum ön

trä köksbänken centrala ön

Inte sist, är ett kök denna rustika och gamla en vintage utrymme par excellence. Fördjupa dig i vintage stil är elegant dessa dagar! Dra nytta av en plats för slag kan göra er all framgång. Du kan skapa många nya kontakter! Inget av detta är att glömmas!

lantlig stil köksmöbler med blå vintage

köksbord shabby chic möbler

Om du är man, utrusta köket så garanterar en romantisk relation med en trevlig tjej för livet! Lita på oss! En investering i denna riktning från dig skjuta dig vidare i en värld av stabila relationer!

land kök layout med röd möbler

Buffet köksmöbler färg

Hitta fler av chic land kök design idéer med resten av bilderna i galleriet nedan och bli inspirerad dem!

land kök design med svarta och vita möbler

améangement konstruktion landet kök

land kök inredning med mörka trämöbler och vita

stil land kök idéer'aménagement

land kök med trämöbler

retro möbler i massivt trä kök

chic kök kampanj med beige möbler och blå vägg

vita möbler lantlig stil kök

Idea för land kök med vita möbler och öppen blocket

vita köks öar för utveckling

land kök inredning med beige möbler och centrala ön

idéer centrala ön land kök

land kök design med beige möbler av Casati

konstruktion dekoration lantlig stil kök

land kök inredning med trämöbler och metall spis

massivt trä möbler metall kök

Vitt kök i lantlig stil med metall spis

metall spis tappning vit dekoration

land kök med massivt trä ön vintagedesign

Träklossar för köksinredning

Liten ö på rouelettes för land kök

konstruktion land stil retro köksö trä

Idea ö retro trä och vitt land kök

idé centrala ön lantlig stil kök

mätområde tappning centrala ön

central ö kök trä dekoration

kök designen kampanj och tillbehör

vita kök centrum ön utveckling

sjunker idéer för sten kök

Trä étageères för shabby chic kök

svart och vitt kakel kök kampanj

trämöbler shabby chic kök

industriella kök idéer'aménagement

diskbänkar och utsmyckning kampanj

dekorativa vitt trä fältkök

hyllor för förvaring trä kök

färg massivt trä köksborden

vitt kök röd dekoration

vitt kakel kök och trä

dekor idéer förnya gamla köket

järn möbler smide vintage kök

öppet kök retro dekorationer

Skandinaviska kök Deco tappning

Deco Vintage trägolv kök

chic kampanjidéer för kök öppna block

deco vitt trä kök och bar

chic kök golv kampanj

ö kök modern vit väggbeklädnad

gamla kök beige möbler Italien

vit diskbänkar möbelidéer

Deco trä kök och väggmålning

eleganta metallspiskåpor kampanj

kök rustik shabby chic inredning

land kök med stor köksö för att underlätta

land kök med ön matbord

Rymliga vita land kök trä färg kakel


About the author

admin