industriella kök: autentiska skönhet

central ö industriella kök

Om du installerar eller dekorera ditt kök, är 2015 definitivt den perfekta tiden att gå för en industriell stil. Kolla in detta val av exempel på industriella kök att inspireras av skönheten i denna stil blev en stor trend.


Du kommer att upptäcka många sätt att återskapa den i ditt kök. De robusta material är en viktig del av den här stilen. Mer material är naturligt och rå, desto mer wondrous skönhet är närvarande. Om du gillar loppmarknader bra och du ofta befinner dig söker autentiska objekt som du finner nöje i att lägga till din inredning, vet du förmodligen att marknaden erbjuder många möjligheter.

industriell stil kök design hängande lampor

industriell stil köksinredningar suspenderade

Om det finns en praktisk, elegant och anpassas till den begränsade budget, är detta utan tvekan den industriella stilen. Definieras av den släta användning av robusta material, såsom betong, stål och trä. Denna stil är lätt integreras i en modern lägenhet, loft, hus eller villa. I själva verket, då den industriella stil var inte ens definieras som en stil - det var den typiska inredningen för fabriker och lager.

Tiden gick och folk började uppskatta mer och mer enkelhet "naturlighet" och brist på anspråk. Det fanns ingen riktig forskning avsiktlig stil. Han skapade Som möbler vi hade tillgängliga. Ytorna hade en rent nyttofunktion. I hjärtat av denna scen var bärgningen. Plötsligt har industriell design blivit en riktig trend och flera bostadsområden har avsikt antagit denna designen.

industriella kök med ursprungliga inredningen

stål industriell kök

Initialt anpassas till den begränsade budget, nu dyrare hus och lägenheter väljer för industriell design. Dess framgång måste ödmjuka material och det faktum att det är nyckeln. Ofta poster och återvinningar av möbler är unika och full av tecken. Om du gillar originalitet, antikviteter och retro utseende, kan du experimentera och skapa din egen industriell universum i ditt kök. Detta är en av de viktigaste delarna som avslöjar skönheten i sin enkelhet. Den vintage möbler förmedlar en unik historia och äkthet. Denna stil var länge reserverad för artister som ville att dekorera och förbättra utseendet på sina verkstäder med lite pengar.

Industriell kök med svart inredning och träelement

kök industriell design-modern interiör

Du kan renovera ditt kök alls, vilket kommer att ställa en större investering i tid och pengar. Du kan också arbeta utifrån befintliga delar av din köksmöbel. Först göra en lista över objekt som redan finns i ditt kök och tror att du kommer att behöva ersätta. Det är viktigt att välja ett tema för att harmonisera all din inredning.

Kitchen industriell stil stål och sten

kök stål industriträ stil

Alla designers är orubblig i modern design biten är bäst. För att ge ett objekt till sin rättmätiga plats, måste den kunna utvecklas. Dessutom i industriell design är enkelhet och naturlig skönhet av de material som dominerar. Om du har installerat en trevlig rustik träbord, är det inte nödvändigt att täcka de dekorativa objekt eller en bordsduk. Den industriella stil är minimalistisk. I själva verket erbjuder industridesign många val av material och färg. Du kan välja metall, svart järn, zink, stålplåt, den rostiga utseende järn, rå trä, tegel och sten. Om du har ett kök i matsalen eller vardagsrummet, integrera ditt val utifrån dessa. Kombinera allt med befintliga möbler.

Kitchen Industrial intressant design stilmetall köksbord designen loft industriell stil michele marcon Snaidero

Det är tack vare industriell design som betongen införs i inredning. Lång reserverad för utomhus strukturer, det är i dag mycket uppskattad för sin obearbetade utseende. Annan ständigt närvarande element i industriell stil utrymme är tegelvägg. Hans berättelse är liknande den i betong. Brick, som alltid var reserverad för ytterväggar av byggnader, är nu mycket närvarande i modern inredning. Det förknippas inte bara med industriell stil, men också minimalistisk, skandinavisk, italiensk och rustik. De dekorativa tegel klänningar, pryder och förbättrar möbler från scratch.

öppen och modern industriell utrymmedesign kök stil industriella

Den industriella stilen kombineras ofta med rustik stil. Köket nedan är ett bra exempel på denna harmonisk kombination. rustik trä, metall, utsatta rör, stora ljus - alla element är närvarande. Atmosfären är modern och varm.

Industrived köksö idékök-style-industriella

Den industriella stilen är bohemisk. Lång var inredningsstil verkstäder artister som ville utveckla dem med små resurser. Numera mer och mer, denna stil kombinerar lyxiga lägenheter och loft.

konkret tak och tegel väggkök-style-industriell design-soffa

Belysningen i alla rum bör vara försiktig, särskilt i köket. Det sistnämnda innehåller flera aktiva områden: arbetsplanen, matlagning punkt, lake, matplats. Att laga mat, förbereda, tjäna och äta bekvämt, installerar den lämpliga fixturer. Ovanför köksön kan du installera metall fixturer. För beredning och matlagning område, kan man välja en lampa Holophane kraftfull och gamla utseende. Belysningen ovanför matbordet behöver inte vara mycket stark.

Foto industriell kök med trämöbler

industriella kök centrum ön kök hylla trä inredning mattor

Möblerna för köket industriell stil är metall eller trä. Dess utseende är vintage i Recycling åtanke. Det ger vika för metall, järn, rost och rustikt trä.

industriella kök med tegelvägg

kökslampa svart vit konstruktion industriell stil upphängd oliver designen brännskador

Industri vardagsrum är vanligtvis öppna. När vi bosatte sig att leva till fabriker och lager, det fanns inga väggar som skiljer rummen. Så småningom insåg vi att denna typ av öppenhet gör bättre utnyttjande av sitt utrymme. Det ser större, ljusa och lätt att leva. Idag, öppna ytor kombineras med modern inredning. I själva verket var denna trend ärvt industridesign.

Idea designer kök med centrum ön

modernt kök ljusdesign industriell stil upphängd centrala ön

då designar sin industriella kök tillsammans med vardagsrum och matsal. När skräddarsy industriell stil för sin mat, är det omöjligt att inte även införliva i sin matsal och lounge. Upp ett rum i denna designen innebär att rymma alla dess livsrum. Betong, tegel, järn och rustikt trä är material med stark karaktär.

industriell kök design med betongväggar

Centrala industri köksö stil inredning vit matta golvförvaring

Kök industriell stil med tegelväggar av konstruktion Maxa

modern industriell köksdesign stil centrala ön köksfläkt

Kan vi få en industriell kök utan att dess väggar, tak eller ett betonggolv? Svaret är ja! Det är en lång tid att industridesign är inte längre reserverat för loft och konstnärsateljéer. Om du bor i en lägenhet eller modern hem, det finns enkla lösningar för att rymma industriell stil i ditt kök. Installera en vägg imitation tegel eller betong, ordna med vintage look Recycling möbler, välja metall belysningslösningar, järn och rost färdiga. Experiment!

Industriell Stil: tegelväggar, trä och stål köksdesign konstruktion industriell taklampa bord trästol konstruktion

Svart interiör med ljus trämöblerindustriella kök armatur upphängd centralt block upphängd konstruktion

vad färger för industriell kök? Denna designen begränsar inte valet av färger. Man kan välja ljusa färger, mörka eller ljusa. I de flesta fall, inhemska industriella stil föredrar mörkare nyanser, ibland lila.

industriella kök med lila möblerindustriella kök centrala ön violet hood

Kombinera två inredningsstilar är oftast en bra idé. Ofta ser vi brudgummen industriell stil skandinavisk stil. Resultatet, en industriell internt och förfinat i taget. Detta är fallet med alla vita kök nedan med sin vintage metall och trä ön. Bra gjort!

Foto i industriell kök med centrum ön och vintage stolar kök modern industriell kök design center ö

Kök med ön och vita möbler centrum ön kök lampa läder stol stol träbord

Svart inredning och tegelväggar i ett modernt hus vid Bayon Design Studio kök centrum ön svart träpall sjunka designen hängande ljus modern design

Ovanstående köket är en del av en lägenhet som kallas "The Loft". Beläget Clock Tower i San Francisco, det var designad av designstudion Bayon. Köket har flyttats till den första nivån framför lagret och fönster hela tegelvägg. Skåpen är anpassade stålhjul med antika accenter som finns i en lokal bärgning gård. Två ord för att beskriva denna levande planlösning: industri- och raffinerad.

vit inuti kök med centrum ön och vintage trä avföringvit inredning trä kök centrala ön modern idé vita trägolv utformning stol

Sjunka i industriell stil Design OMG projekt modern köksdesign layout centrala ön sjunka

industriell stil i svart och vitt svart vit svart industriell köksbordet pendelarmatur konstruktion

ursprungliga suspenderade armaturDeco modern central köksö hängande ljus vit design

ursprungliga inventarier i industriell stil modernt kök centrum ön trä armaturdesign röda hyllor

Litet kök med centrum ön på hjul

köksdesign modern design trä lampa centrala ön

Rustikt trä kök layout design taklampa trä kökträ köksö med industriell stilstryle industriell kök Wood Elements modernt kök inredning centrala ön hyllor trä vit stol Modern industriell kök pall trägolv vinden centrala ön moderna utveckling centrum ön kök stål kylskåpshyllor Blå modern design kök hyllor lagringsväggdekorationer kök modern trädesign trä fixtur suspedu centrala ön modern design centrala ön pendelarmatur designidé rostfritt stål trämöbler Industriell modernt kök centrum ön taklampa Modern röd kök kylskåp planering industriell köksdesign centrum ön trä hängande ljus röd trästol kylskåp kaklat modern industriell stil kök design modernt kök centrum ön upphängd armaturdesign träpall modernt kök centrum ön modern svart trä fixtur centrala ön Deco kök centrum ön stol träbänk industriell köksdesign taklampa svart träbord kök modern industriell stil tegel möbler modernt kök ljusdesign träbord idé trägolv Modern tegelspiskåpa designen blå trä vägghylla kök med centrum ön svart design i rostfritt stål modernt kök hängande svart läder pall ljusdesign heminredning kök central industriell design pendelarmatur island Ljusdesigner kök centrum ön pall trä tegel Industriell trä kök stil centrala ön industriell trä kök design Svart industriell kök centrum ön modernt kök centrum ön trä vit metall pall kakel design modernt kök trä bord Design pendelarmatur centrala ön hylla inredning Industriell tegel trä kök svart kök design idé tegelvägg Modern wood kök centrum ön design idé utveckla modern lampa hängande kök centrum ön kylskåp idé parkett Moderna vita kaklade kök planering industriell köksväggen hängande armatur tegel designen köksfläkt modern industriell kök idé centrum ön upphängd armaturdesign industriella kök lampa designen svart skinnsoffa avbrytas industriell köksdesign modern vägg taklampa tegel kök-style-oriental trä-blue studio kök träbord idé upphängd svart trästol konstruktion belysning kök modern design industrived kök dekoration idé blommor träbord stol kök centrum ön träpall lampa suspedu vintage kök utveckla central ö kök timmer upphängd armatur trä stol kylskåp Modern industriell kök träbord kök extractor idé trämöbler huva konstruktion kök design modern inredning trä hyllor Deco möbler Modern Kitchen Design hängande ljus hyllor kök träbord pendelarmatur konstruktion kök centrum ön idé köksfläkt träbord träblock upphängd armatur centrala kök spiskåpa design idé modern design pall modern idéutveckling centrum ön kök kök centrala trä golvlampa ö industriella kök med centrum ön hängande ljusgrön centrala ön deco kök ursprungliga suspenderade armaturutformning tegelvägg central köksö design idé hängande ljus trämöbler utveckla industriella kök inredning idé modernt kök ljusdesign upphängd stål centrala ön Central stål köksö utformning moderna kök trämöbler vita centrala ön upphängd armatur utveckla industriella kök pendelarmatur konstruktion köksdesign industriell stil pendelarmatur centrala ön inredning köksväggen tegel industriell design modern inredning kök kök layout idé träbord modernt kök träbord stål kyl centrala ön kök modern studio industriell stil hängande ljusindustriella kök modern stil tegelvägg garderoben