Deco kök retro och chic land: 33 idéer till sting – anews24.info

Deco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

Deco interiör kök retro kök utsmyckning idé utrymme

Fancy en retro kök inredning? Här är några förslag och idéer i bilder hur man bjuda vintage ande i hennes kök med en ursprunglig och personlig inredning.


Deco retro kök: originella idéer för interiör ovanpå
kök deco retro ursprungliga idé diy trä

Under flera år, speglar det en återgång till modetrender och utformning av det förflutna, av 60, 70 och 80. Denna trend även bjuder i utformningen av dekoration av moderna kök. I dag presenterar vi dig 34 köksinredning med Vintage Deco inslag.

kökdekor idéer med retro belysning och redskap
kök deco retro idé klinkergolv kök fjädring lampa trämöbler

Kopparredskap är inte bara mycket stark men också mycket vackert att dekorera köket och föra den önskade retro touch. Du minns förmodligen amerikanska filmer av 60-talet? Om du vill bjuda denna anda i köket, nedan, perfekt illustration av ett kök, inspirerad av den tiden utformas ljusblå och golv belagda i svart och vitt kakel. se:

Deco idé om väggplattor och kök med klinker svartvit retrostil

Deco köksstol retro gul svart vitt kakel panel

Dekorera sina innerväggar med bilder av hans familj, hans släktingar och hans vänner, tycks det, om inte en gammal tradition, som är nära kopplad till födelsen av fotografering. Denna väggmålning kommer utan tvekan att få retro handlag till ditt kök eftersträvas. Ett annat alternativ, som kan kategoriseras ganska chic stil kampanj hänger plattor på väggen. Denna tradition har länge setts som ett tecken på dålig smak, och ännu för en tid det visar sin återkomst, särskilt när det gäller inredning retro kök.

Deco idé väggramar och kök med klinkerstänk marockanska

deco vintage kök idé träpanel stol transparent deco blombukett

Idea kök med retro-inspirerad inredning: pastellgula är tillbakainteriör kök Retro Deco central idé ön avföring

Den röda färgen är levande, energigivande och imponerande. För att mildra är det gift med vitt och ljusblått. Att värma ännu mer, installera träelement. Köket, fotograferade bilden nedan, visar att denna formel ger mycket goda resultat. Den retro kontakt tillhandahölls av de svävande armaturer, byffé vita tegel, redskap och vintage tillbehör. Valet av färgnyanser spelar också en stor roll för omvandlingen av detta område av retro modern.

Kök i vitt och rött med träelement och deco retro-inspireradrött trä köksbordet idé trä bord deco blommor röda stolar

Detta är också fallet med köksinredning som visas i bilden nedan. Den förenar ljusblå för väggar, vitt och rött möbler och tillbehör för att skapa en atmosfär inspirerade retro 60s brickor svarta plattor och vitt är närvarande. Här hittar vi nya inspiration vintage element som små Gardiner i fönstret och väggen bakom ugnen silver.

Idea dekoration och inredning inspirerad kök 60s
kökdekor idé svart vit kakel vägg blå köks idé vita möbler målning

När vi säger "retro", vi talar om allt och ingenting. Denna term kan definiera en inre köks 60 och ett kök inredning inspirerad av den gamla italienska och franska rätter. Hur man definierar och vilket som ska välja beror på din egen vision och din personliga smak. Allt är möjligt, bara låta sin fantasi tala!

Kök med trämöbler i rustik stil och äkta ljuskronaDeco trä köksmöbler idé ljusstake metall trä bord stolar

Ett modernt kök med några Retro Deco inslag, det är skönt! Beviset, denna inre ljust, modernt kök med öppen rustika träbrickor, kandelaber och industriell inspirerade belysning vintage:

Idea kök rustik och vintage trä öppna hyllor
deco kök öppna hyllor idé trä matbord stol fixtur

rustika trähyllor är verkligen inte bara ett bra sätt att organisera ditt utrymme, samtidigt öppna det, men de är också estetiskt tilltalande och alltid ta med en varm retro sidan och kök.

Installera rustika trä öppna hyllor för värme och vintage på en gång
trä öppna hyllor idé innervägg kakel växt deco

När du tänker på retro kök, tänk vi ofta interiörer utformade i vitt, himmelsblå, pastell gul med inslag av ljus färg: röd eller orange. Detta kök är inte retro, men tack vare valet av färgpaletten, vi tror på en inredning i Los Angeles.

toner som gult, rött och ljusblått är ofta förknippade med retrostil
Deco köksmöbler köks utsmyckning idé retro utrymme vintage

De italienska kök har en verklig charm med sina stora ugnar, deras rustika trähyllor, åldern metall fixtur och lukten av färsk pasta alla ... oemotståndlig!

vit kök med trämöbler och vintage SMEG kylskåp
Deco köksmöbler köksbordet idé retro trä deco kaklade väggen

Idea retro utseende av årgång kök med kylskåp och mönstrade plattor
vintage kökdekor idé trämöbler fixtur kylskåp fjädring

Den gula färgen är en livlig och levande nyans, i samband med sol och glädje. Vi brukar säga att denna skugga är idealisk för rum avsedda för fysisk aktivitet: laga mat, spelrum, barnens rum. Den här säsongen är att föredra i ljusa färger för en snygg och diskret sido eller pastellfärger för en retro chic sida.

ljust modernt kök med trä och gula nycklar retro dekorkök deco gul vintage möbler idé DIY blomma deco utrymme

Dekorera med tallrikar, det är bekvämt! Häng dem på väggen eller placera dem på dina öppna kök hyllor, beroende på storleken på ditt utrymme och dina behov när det gäller inredning. För små kök, hänga plattor på väggen är en ganska bekväm och gör det möjligt att få plats. Genom nackdelar, måste vi vara försiktiga eftersom förekomsten av alltför många ramar eller dekorativa föremål på väggen kan visuellt göra din lilla utrymme är det verkligen.

Deco idé kök med tallrikar, persienner och retro trämöbler

deco vintage trä köksmöbler idé retro trend

ljusgrön Kök och retrostil
Deco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

Trä förenar de rustika och land chickök trä hyllor Deco idé Deco marmor plan kök utrymme

Marmor är en tidlös elegans material som inbjuder alltmer i inredningen av våra kök och moderna badrum. Dess priset är högt, men det finns lösningar ganska överkomligt även för små budgetar. I kombination med trä och åtföljs av vissa element koppar, marmor avslöjas ännu mer fantastiskt.

kök idé och chic retrostil kampanj med rustika trähyllormoderna kök interiör trä hyllor trä kakel idé

För dem som vill skapa ett kök land chic, är rustika trämöbler föredra. I kombination med koppar och gröna krukväxter redskap, visas det mer varm och äkta. Titta på den här chic lantlig stil kök härlig:

Vackra chic lantlig stil kök och industriell inspiration

kök retro chic idé hylla lagring träbord

kök med vitvaror och detaljhandel idé vintage mark idé vitt trä kök bar upphängningsarmatur deco golv trend

Trä undertak är ofta förknippade med land chic stil kök. Faktum är att vid den tiden var det bara en dekorativ detalj i taket, tjänade ytterligare isolera bättre rummet eftersom väggarna i den senare inte kunde garantera den önskade rumstemperaturen.

Idea tak för att ge köket en elegant landsbygden
Deco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

Marockanskt kakel att klä väggen eller golvet i din retro kök
Deco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

Marockanska plattor är vacker, retro design. Här är tre goda skäl att anta det i ditt kök golv, credenza eller bara dekoration. Det finns en mängd olika mönster, färger och storlek. För att ytterligare framhäva dess estetiska, försök att lämna resten av din uniform inuti. Titta på den här vackra kök med credenza marockanska kakel, blått och vitt, som alla är i perfekt harmoni:

Marockanska brickor för att klä väggarna och ger en autentisk sida till ditt kökDeco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

SMEG kylskåp erbjuds i ett brett spektrum av färger: orange, ljusblå, kricka, rött, ljuslila. Det finns två modeller: en handenhet, den andra är mindre. SMEG tillverkar en rad hushållsapparater och kökstillbehör inspirerats av former och färger av 50-talet och 60-talet.

Idea kylskåp apelsin vintage stil SMEG * och vintage pendelarmaturDeco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

Det finns ingen anledning att investera 1.000 eller 2.000 euro i en SMEG kylskåp för att få en retro chic till ditt kök touch. Ibland är det de små tillbehör och små färgglada knappar som ändrar allt.

Idea deco och vintage möbler för en ursprunglig kökDeco kök retro och chic land: 33 idéer till sting

I en tidigare artikel talade vi om den gröna färgen grå, vad det egentligen är och hur hon börjar hitta sin plats i våra moderna interiörer och exteriörer. Mjuk, delikat och djup, är ärg en fantastisk färg för köksmöbler och även väggarna. Beviset, denna inre kök retro utrustade med trämöbler och målade grå till grön:

Ursprungliga designen kök med möbler, belysning och ö retrostilköksmöbler trä upphängd armatur designarbete island idé

Idea kök med ursprungliga retro-inspirerade hängande lamporkök armatur suspensions idé plan träbearbetning

Inredning varmt kök, retro och modern på en gångkök trä hyllor idé plan träbearbetning växt deco fixtur

Interiören i köket, presenteras på bilden nedan, ses mycket elegant med sin arbetsplan i svart granit, små gardiner och trä öppna hyllor:

Gardiner, belysning, rustika trähyllor är allt som finns att definiera inre som retroretro kök hyllor idé trä öppen arbete konstruktion

En autentisk ugn för en chic lantlig stilland chic idé inre kök ugn retrostil

Deco idé för objekt med en vintage-inspirerad matDeco kök idé vintage inspirerade modernt kök

* SMEG


Like this post? Please share to your friends: