Grön Kitchen – idéer för en modern, uppfriskande inredning – anews24.info

Grön Kitchen – idéer för en modern, uppfriskande inredning

idéer deco grön kök

Green är en stor färg för köket och ändå mycket dynamisk och elegant fra Iche. Och det är mycket lätt att hitta inspiration till rätt nyans av grönt - bara titta runt.


Detta kan vara en stjälk selleri, en citronskiva eller gurka eller ens titta på ett grönt äpple. den grön kök är så avkopplande eftersom det är inspirerad av naturen och den gröna färgen har fler nyanser än någon annan färg. Så om den viktigaste färgen i köket är grönt, design möjligheterna är oändliga, inklusive med hjälp av andra färger.

Design grönt och grått kök

grå deco idé grön kök

För kök ytor, använda en grön nyans, som innehåller i sig andra färger som en accent eller en annan nyans än den gröna. Du kan använda granit som innehåller nyanser av gult och blått eller ett laminat med lax eller röda nyanser. Dessa nyanser kan då också användas som accentfärger i grön kök som dekorativa bilder, handdukar, mattor eller kakel på kakel.

Dekoration modernt kök i grönt och vitt

idee vit grön kök

Använd grön färg för att dekorera köksväggarna innebär att grönt blir huvud färg i ditt kök. Välj en nyans ljusare än andra gröna detaljer du kommer att använda rummet. För att säkerställa att den gröna färgen inte dominerar utrymmet, välja köksmöbler i mycket ljusa nyanser. Möblerna i vitt eller grädde mot den gröna väggen hjälper dig att skapa en uppfriskande atmosfär. För att skapa kontrast, välja en ö av mörkt trä kök i mitten av rummet.

Deco idén om modern mat

brun dekoration grön kök

Ett annat sätt att skapa en grön köks använda grön möbler. Så du kan välja skåp i en gul-grön nyans och en ö av mörkare gröna kök. Andra möbler kan vara i mintgrönt. Om du gör detta, låt väggarna en ljus nyans som - vit, grädde eller taupe. Välj en mörkgrön arbetsyta följande med skåp eller en köksö original grön marmor.

Ultra modernt designade kök

modern design grön kök

Den gröna nyans du använder för att inredningen i ditt kök kan hjälpa dig att välja andra accentfärger som kompletterar inredningen. Eftersom grönt är en sekundär färg som erhålls från blått och gult, de flesta av dess nyanser innehålla dessa två färger i sig som komponenter. Använd detta för att välja accentfärg. Till exempel har oliv en gul nyans i sig. Om viktigaste färgen på ditt kök är olive green, då kan du mycket väl placera ett matbord i olika nyanser av guld eller mattor och dekorativa kuddar i gult, för att få ut de ljusare nyanser av grönt. Här är några fina kök inredda i grönt:

Idea kök inredning med accenter i grönt

ultramoderna grön kök

Lackerad kök i grönt och grått

gray green köksinredning

Modernt kök inrett i grönt och blått

idé blågröna kök

Trä kök inrett i ljusgrön

deco traditionell köksinredning

Original Deco kök med centrum ön green

kök deco ursprungliga gröna centrala ön

land kök i mintgrön

deco ljusgrön kök

intressant grön design kök

grön kök bar idé

vit grön köksinredning

Grön idé trä kök

Wall deco grön kök

modern design grön kök

modernt elegant grön kök

grön deco kök idé

trä köksö green

central ö-green kök

central ö Grön kök

Grönt trä köksmöbler

Modern grönt kök idé

deco tapet grönt kök

liten grön kök deco

Lant grön kök

deco ljusgrön trä kök

deco grön lackerat kök

deco grön köksmöbler

deco grön modernt kök

grön deco cuisine

deco grön vit kök

deco vägg grön kök

dekoration grön köksö

Ursprungliga köket dekoration idé

ultra moderna kök dekoration

dekoration mintgrön kök

deco grön elegant kök idé

deco grön kök idé


Like this post? Please share to your friends: