Blue Tiles: dekorativa idéer för kök och badrum – anews24.info

Blue Tiles: dekorativa idéer för kök och badrum

blå kakel designidéer

Blå är en rik och elegant färg som ofta används i inredning. den blå kakel är mycket populärt för att dekorera kök och badrum.


Om du vill skapa en vacker och modern accent i ett av dessa utrymmen och dekorera dem med blå plattor, i den här artikeln hittar du många intressanta och inspirerande idéer. Det finns verkligen finns många sätt att dekorera i blått. Helt enkelt bara lite kreativitet och fantasi.

blått kakel modernt badrum

deco room modern blå badrum sida vid sida

En dekorativ stil där de blå plattor och används i stor utsträckning är lantlig stil. I denna typ av inredning är blå kombineras ofta med vita eller grädde eller gula nyanser. För att skapa en inredning inspirerad av landsbygden stil med blått kakel sätter vita och grädde nyanser i rummet design. Börja med att måla möbler i köket eller vitt badrum. Du kan också måla väggen ovanför den vita kaklade, kräm eller ljust gul. Använd dekorativa motiv i blått på väggarna eller i strukturer för att komplettera inredningen. De trädetaljer är också ett bra sätt att skjuta ut den blå-kaklade.

Idea elegant deco kök med blå kakel

kakel blå deco elegant kök

En annan idé deco med blått kakel är att skapa en accent väggen med blå kakel i kombination med gröna kakel, gul eller mörkrött. Den svarta i små mängder kan även vara närvarande. För att fullända utseendet på rummet, kan du använda naturliga material för möbler och trä. Den ek eller furu, i kombination med smidesjärn accenter, kommer att bidra till att mildra den klarblå. Måla väggarna ovanför plattorna en djup terrakotta skugga för att kompensera det blå. Avsluta med dekorativa accenter som handdukar eller väggplanscher i grönt och gult.

Deco badrum blå badrum design

blå deco kaklat badrum

I små utrymmen, såsom kök och badrum, är det rekommenderat att använda en nyans mörkare än koboltblått. För att inte gå fel, använd en färgkarta som innehåller koboltblått. Det kommer också att hjälpa dig att hitta nyanser att kombinera med blått. Välj vita möbler för att undvika överbelastning av inredningen, men måla väggarna i en klarblå nyans och har en accent vägg med element i mörkblått.

Idea dekoration - kök kakel med blå kakel

blå kaklade kök contemporine

Om du dekorerar ett litet kök eller badrum med mörkblått kakel, kan denna färg gör dem verkar kall och stängd. I detta fall är det bäst att försöka "värma upp" den blå kombinera dekorera utrymme med massor av neutrala nyanser. För att göra detta kan du till exempel måla dem vita möbler och väggar i en något gulaktig varm nyans. Satsa på gardiner, dekorativa handdukar och kuddar med tyger som är gult, vitt och rött. Använd om möjligt tyger med lite blått för att förena inredningen utan överväldigande utrymmet. Här är några intressanta idéer i bilder:

Modernt kök med blå kakel och vitt

blå kaklat modern köksinredning

Original Deco kök med mörkblått kakel

blå kaklade kök design idé

Modernt kök inrett i blått och gult

modernt kök deco kakel blå

kök design idéer med blått kakel

blå kaklat köksdesign

Samtida Deco Kitchen i blått och vitt

blå deco modernt kök kakel

blå kaklat modernt kök

blått kakel design elegant kök

mörkblått kakel elegant kök

blå kaklat köksdesign

blått kakel gul kök

vit deco blå kök

deco moderna blå kök kakel

deco kök kakel idé

modernt kök kakel dekoration

idee deco kök kakel design

kakel kök backsplash idé

blå kakel modernt badrum

blå kaklat badrum

blå kaklat badrum minimalist badrum

blå kaklat badrum dusch

blå kaklat rum elegant badrum

blå kakel modernt badrum

deco kaklat badrum

Inreda kakel blå bad

dekoration elegant bath room

deco blå vit badrum

Samtida blått badrum kakel design

deco blå kaklat badrum mörknar

deco rum elegant blå bad

blå kaklat badrum design

idee deco badrum design

moderna badrum kakel blå

badrum blå deco kakel

badrum deco kakel

badrum deco elegant

badrum deco intressant


Like this post? Please share to your friends: