Köksö och bänkskiva: 9 praktiska belysning idéer – anews24.info

Köksö och bänkskiva: 9 praktiska belysning idéer

köksö armatur suspensions idé ursprungl

Vad belysning för köksö och arbeta din plan? Om det finns ett utrymme vars form och funktion smälter sömlöst, är det köket.


Belysning är också ett sätt att lägga till en ny dos av stil och substans till ditt kök. Även om du inte har några större renoveringsprojekt i köket framtiden kan en förändring från enkel belysning helt ändra sitt utseende. Installationen av en stor ljusdesign eller spektakulära ljuskrona - kan vara precis vad du behöver ändra atmosfären i köket. Belysningen är lite som att måla: det är billigt, men resultaten är alltid imponerande! Det är möjligt att förvandla ett rum i en eftermiddag. Om du letar efter originella idéer för belysning ditt kök, upptäcka våra 9 idéer och tips:

Köksö och arbetsplan: vad ljus?

ö kök belysning idé arbete

Dessa LED-ljus barer är lång och smal. De ska monteras direkt på undersidan av skåp, vilket gör dem idealiska för att belysa räknare och beredningsområden. LED ljus barer finns i en mängd olika längder och är anslutningsbara, så att även långa kök bänkskivor kan helt och jämnt belyst. De kan antingen vara hårdkodade i väggen för en fulländad look, antingen kopplad för enkel installation.

Idea belysning med LED-ljus barer, design och fotografi Pillar anpassade bostäderWall ö bänkskiva kök kakel modern belysning hood idé

Som LED ljus barer, ljus strängar är idealiska för användning i belysning köksbänk. Kransar är också mycket lättare att installera: de kan diskret fastsatt under en rad av skåp.

Belysning med LED string ljus, Cheryl Burke Design Design

ö bänkskiva kök ljus sträng belysning idé

Ett av de snabbaste sätten att ge ditt kök och ditt tak ett nytt utseende, är att installera en intressant design av armaturen. Denna vita kök tak har mycket mer karaktär tack vare infälld armatur med vackra dekorativa detaljer. Dess mjukt ljus och dessa geometriska utskärningar lägga till en dramatisk touch som kräver väldigt lite investeringar i form av tid.

En dramatisk och elegant touch, formgivare Niki Papadopoulos

köksö belysning ö design idé arbetsanläggning

Om du har en köksö där du ta god frukost eller njuta av en drink, kom ihåg att hänga hängande lampor ovan. Belysning avbrytas inte bara lägger stil till utrymmet, men det kan också bidra till att skapa en känsla av öppenhet och visuellt ventilera köket.

suspenderade armaturer för köksön, designer John Maniscalco

Köksbelysning idé trick fjädring armatur centrala ön industriell pall

De små tvättmaskiner formade lampor är lätta att installera nästan överallt. Till exempel, i garderober eller lådor i mörka hörn av ditt utrymme. Det finns möbler till belysning eller kabel för enkel installation. Det finns också modeller som körs på batterier.

Brickor: Perfekt för köksbänken, Melissa Miranda Grafisk design

idé island köksbänken ljusdesign

Möbler Belysning kan vara mycket användbart för djupa eller mörka garderober. Lägg suspenderade armaturer industriell stil och stämning i ditt kök blir romantisk och avkopplande.

romantisk och avkopplande inredning Calvis Wyant

Köksbelysning idé ö kök armatur fjädring trä pall
Inhängda lampor, utforma Widler Architectureö kök ljusdesign idé modern design träpall

Om du vill belysa olika områden i ditt kök, projektorer och fläckar på räls är en utmärkt lösning. Med ett enda tak kopplingsdosa, kan du installera ett belysningssystem. Det gör att du kan rikta ljuset där du behöver det mest.

Var direkt ljuset!

kök takbelysning designarbete idé köksö White Island

Det finns några lösningar för belysning som kommer att förvandla oväntat atmosfären i ditt kök. dramatiska eller sofistikerad atmosfär, valet av belysning och belysning beror på dina behov och din smak. Det viktiga är att inte vara rädd för att gå för några fantastiska element, även i köket.

Kök med vit minimalistisk och nyckfull armaturdesign Lichten Craig Architecture

modern inredning dining köksö köksö belysning


Like this post? Please share to your friends: