Corner varm och modern mat: hur man ska hantera det? – anews24.info

Corner varm och modern mat: hur man ska hantera det?

matsal kök design idé retro stol rundabords orange fjädring armatur

Vill du ha en matplats modern och funktionell i ditt kök? Om du också snacks och du behöver en välutrustade rum och informerade att luta sig tillbaka och "fylla" dina munchies, då bjuder vi dig att upptäcka vårt galleri av 30 utveckling och förslag för att dekorera matplats och en lyckad praktik.


Oavsett om du behöver extra utrymme för din frukost eller bara en liten matsal i din lilla lägenhet är matplatsen alltid en bra idé!

Modern matplats i harmoniska färger

dining trend utveckling idé soffa stol stol

Ingen anledning att ha en matsal för en matplats. Om du gillar ett litet hörn där du installerar att ta din frukost, helt enkelt rensa lite utrymme i ditt kök och lönsamt intelligent. I ett litet kök, räknar varje centimeter. Med många smart förvaring, kan du enkelt nå dina liten matplats i köket och njuta. Betrakta det tillgängliga utrymmet är ett av de första stegen för att göra innan du väljer möbler. En lång, smal bord eller ett litet runt bord - det beror på det utrymme du har att installera den. Fördelen med de höga och smala tabeller är att de inte tar för mycket utrymme, medan rundabordssamtal kräver en viss yta. Dessutom kan den höga smala tabellen användas för både bord för att äta, arbeta och studera plan.

Matplats med träbord och svart hängande ljus

trendig matplats kök design idé trend bänk

Först undersöker alla ytor - väggar, tak och även centrala ön. För en riktigt funktionell utrymme kan du vända varje tomt utrymme användbart utrymme. Det är också möjligt att utnyttja utrymmet mellan köket och vardagsrummet för att installera matplats. På detta sätt kan du också enkelt göra några rätter från köket. Bump din middag mot en vägg i köket och installera en bänk med kuddar för sittplatser. Atmosfären är mycket mysigt!

industriell inredning utrustad med träbänk

Inne matsal kök industriell stil träbänk trend armatur fjädring vit tegel

Här är ett exempel på en matplats som är en del av den centrala ön. Träbordet kontrasterar mot den vita kök och lägger till en känsla av värme. Två vita barstolar är installerade. Denna lilla plats är perfekt för en mysig middag för två.

träbord och två vita avföring

trä matbord center ö kök avföring vit vit kök

Ofta matplats är bifoga en vägg för att undvika att förlora utrymme. På detta sätt är utrymmet optimeras och möblerna inte blir besvärligt. Här är en ganska standard layout: en bänk fäst på väggen och en grå rektangulärt bord.

klassisk layout med bänk och matbord i grått

modern matbord modern stol av trä tendens idé deco blommor

Bänken är perfekt för en praktisk av två skäl. Å ena sidan gör sin form för enkel integration. Det kan även bli en förlängning av köket eller den centrala ön. Å andra sidan kan det lagra företag! Extra lagringsutrymme är alltid hjälpsam. Ett exempel på en vit träbänk med lådor:

Bänk vitt trä med lådor

idé dining kök design trend armaturfjädringskuddar

Kom ihåg att dekoration. För att skapa en mysig atmosfär, är det viktigt att anpassa utrymmet. minimalistisk och originell vistelse. Du kan dekorera väggarna med ramar och fotografier dekorera bordet centrum med en fin bukett blommor är med en fruktkorg. Kom ihåg att ge din inredning med stilen i resten av rummet.

Kök med centrum ön och autentiska träbord

bord trä matstol modern central ö kök lagrings trend

En välutrustade utrymmet är en harmonisk färgrymd. Vet hur man väljer och match är viktig. Vad är stämningen du vill skapa i ditt rum? I en mild atmosfär, är blå och ljusa färger är ett bra val. För en mer sofistikerad atmosfär kan du välja den mörka sort. Här är en insida både minimalistisk, glad och elegant som kombinerar rosa, svart och vitt.

modern och elegant interiör, idén om My Domain

matsal köksbordet idéutveckling runt black metal stol upphängd armatur industriell stil bänk kuddar

Litet kök och liten matplats

matbord trästol design idé litet kök inredning kuddar

modern och snyggt inredda interiör, idé House Beautiful

Inuti modern tendens bord vit wood yellow pall armatur Deco Wall

harmonisk inredning i blått och vitt

stor matsal kök design idé bänk kuddar upphängd armatur centrala ön

Små runda träbord

bänk matsal kök måltid planering idé mållös runt träbord

Stort kök med mer lagringsutrymme

Modern design interiör kök belysning idé fjädring centrum ön trägolv

Trä kök med två tabeller

matplats upphängning bordslampa svart trä kök trä pallinredd köksbordet idé armaturupphängningskuddar bänk träbordkök layout idé centrala ön bord upphängd armatur trästolarhörn måltid planering idé kuddar bänk svävande armaturmodern design idé bord matstol upphängd armatur bord ringmur dekormodernt kök trähylla lagring bibliotek kök blå bordet köksbänken moderna möbler köksbordet vägg blombukett bord matsal kök idé träbänk bordet bukett blommor hyllor inredning modern runda vita bordslampa trä parkett trä stol modern inredning trend beige bänk tabell haute cuisine dining koncept röd metall pall utformning trend modern inredning träbänk bord mat modern trend runda träbord armatur kuddar bukett suspension möbler hörn måltid idé trend bänk trägolv trendig mat modern inredning Wall Deco matsal kök idé litet badrum design matstol svävande armatur utveckling inom modern minimalistisk trend mattskinnfåtölj bänk'angle idée coussins mur déco tableau mur Vintage inredning idé deco köksbänken idéutveckling kudde modern trend träbänk träbord väggdekor


Like this post? Please share to your friends: