loft Kök: designidéer från Snaidero – anews24.info

loft Kök: designidéer från Snaidero

Interiör designer kök loft

Loftet kök utrymme är en komplex och ibland svårt att ordna. Det är därför Snaidero ville lansera dessa 3 förslag. Kök loft är oftast helt öppna ytor måste uppfylla flera krav.


De flesta husägare och hyresgäster vill att de ska vara väl organiserad och praktiskt, men också att deras utformning är anpassad och inställd med atmosfären i resten av lägenheten. Allt detta är inte alltid lätt att uppnå, med tanke på de begränsningar som den inre ytan för att bilda och de individuella behoven hos varje boende. Här finns 3 kök loft designade av designers av Snaidero italienska tillverkare som har imponerat oss med sin design.

industriell stil loft kök

kök loft deco modern design

Vår rundtur börjar med en inre av industriell stil. är välkänd: under de senaste åren, erövrade industriell inredning många loft ägare. Detta är också fallet med detta boende. Att vara i harmoni med sin design, köket prydd med metallytor och ljust trä. De åtföljs av lampor inspirerade av atmosfären i den gamla fabriker och tegelväggar och betong. Den vintage möbler i hörnet av komplett måltid perfekt denna konstnärliga rätter.

modern design loft kök

Skapa din annons loft kök

Vår andra bilden fångas modern inredningsstil. Vid en första anblick är det inte alltför långt från den industriella stil dekoration vi just sett i bilden ovan. Men det är bara små detaljer som gör hela skillnaden. Här är vintage möbler ersättas med bord och stolar med en mer modern och sofistikerad luft. Dessa möbler kommunicera med resten av inredningen i stället för i fokus. Fixturer och ytor är också mycket mindre vågad: Faktum är att de nästan ger en feminin touch till denna vackra kök.

loft kök med urban inredning

deco loft modernt kök

Det slutar med en hundra procent urban kök, med en bar och några inslag av ljusa färger. Detta utrymme är dynamisk och öppen för influenser av många olika stilar. Dessa symboliseras av en uppsättning tillbehör: suspenderade armaturer i guld, en väggdekoration som påminner oss om retro tapeter och små föremål från olika länder i världen. Anmärkningsvärt innovativa, kan dessa tre områden tjäna som inspiration för dem som överväger att installera ett kök i ett öppet hus. Här nu alla detaljer i bilder

loft design av Snaidero Kitchen

Bilder loft kök

Bild av loft kök av Snaidero

deco idén om loft kök

Moderna kök och loft dekor

Foto deco loft kök

Loft design med modernt kök

loft kök design

Idea deco loft med industriell cuisne tillbehör

idee dekoration loft industriella kök

loft konstruktion kök Image

moderna loft kök

Köksinredning med loft

Layouter deco loft kök

Layout loft kök

köksmöbler arrangemang

Deco loft köksväggen

deco stil loft kök

loft dekorera modernt kök

Layouter modern deco loft kök

loft inredning med modernt kök

Layouter deco interiör loft modernt kök

deco interiör kök loft modern stil

deco stil loft kök

loft industriell kök dekoration

kök loft industriell stil dekoration

Indelning kök moderna loft

deco interiör loft kök

Layouter öppet loft kök

Bilder och utformning: Snaidero


Like this post? Please share to your friends: