Det moderna köket Arrital: 13 bländande design – anews24.info

Det moderna köket Arrital: 13 bländande design

kök-design-samtida-home Arrital

"Jag har mycket enkla smaker, men jag är glad bara inte den bästa" - det är mottot för kunden, till exempel det italienska köket designstudion Arrital föreställa sig.


Om du känner igen, titta på dessa 13 köksmodeller och bli inspirerad. Arrital byggde sitt kök med en allmän uppfattning - delar och moduler är utformade i dialog med stora ytor. Den nominerade upprätthåller en balans mellan innovativa material och hamna ibland överraskande. den modernt kök av Arrital är produkten av instinkt designern som ständigt söker nyhet och original, de nya trender som erbjuder både elegans och nöje, funktionalitet och ergonomi. Geometrin hos detta kök har slingrande linjer som raka linjer och bestämda. Hon blanda försiktigt lackerade starkt ljus och färger. Formerna ändras från en modell till en annan som ändrar utformningen av volymer och planlösning. Köket blir en enda plats som har en stark personlighet, kunna tillgodose de estetiska behoven hos de mest pretentiösa. Modellerna har ett brett utbud av designval, färger avslutar, material och tillbehör som gör det möjligt för människor att anpassa sin nya modernt kök.

Det moderna köket Ak_04

Den AK_04 köket är modern och minimalistisk stil. Det ger flexibilitet, teknik och nya material. väsentlig del - dörrarna är lätta strängpressad aluminium, både hårda och mycket sent. Här gynnar utse raka linjer, ljus och bländande tak vitmålade.

Det moderna köket Arrital gynnar utrymme

AK04 Arrital modern design kök

Dörrarna är gjorda av strängpressad aluminium

AK04 modernt kök Arrital dörrar

Köket Ak_03

Detta köksdesign fokuserar på trä, vitlackerad och PVC. Tillagningen Området är separerad från bänkyta. En liten bar bildar sjunksida. Lamporna och sneda säten är futuristisk design. Tillbaka direkt ljus utifrån.

ljusa beige och vitt ljus

AK03 modernt kök Arrital kurviga linjer

Böjda linjer och vinklar

AK03 modernt kök PVC Arrital

Köket Ak_02

Ett modernt kök med strukturerade och flexibla moduler för mer utrymme. Delarna kan flyttas. Den röda knappen på stolen och orange plaststolar täckte nyckel design.

Glas och stål

ak02 modernt kök Arrital

Sink och matlagning med original design

ak02 modernt Arrital diskbänk

Köket Ak_01

Dynamisk kök med informell atmosfär med trä och laminerade ytorna. Perfekt för att integrera in i ett hus ren design. Den nominerade nya spelutrymme som inte bör rörig. Både enkla och konstnärliga stolar lägga lätthet.

AK01-cuisne moderna-Arrital

separat matlagning och bänkyta

AK01 cuisne modernt pentry Arrital

Köks Etherna

Ett kök med PVC-golv och porslin stengods dörrar. Med högkvalitativa material, är beläggningen mycket motståndskraftig mot stötar. Här en central ö med matlagning utrymme och förlängning för tillbehör eller dekoration.

En modell med centrum ön

Etherna modernt kök design

Förvaringsutrymmen och separata ugnar för bakningsutrymmet

Etherna modern design kök

Köket Karisma

Ett kök med polerad och satin effekt. Designen satsa på elegans, sobra färger och skimrande reflexer. De polerade svarta ytor och glättat kontrast med den ljusa vita tak och ljust trä golv.

Karisma - allt i vitt och svart

Karisma köksdesign Arrital

ljust trä golv

Karisma wood kök design

The Village Kitchen

Detta kök aestheticizes lagringsutrymmen och beställer lite som på landsbygden. samordnade tillbehör, färger körsbär med små detaljer, askgrå färg med etsad effekt. en atmosfär av intimitet man känner i vägen att beställa matlagning utrymme, arbetsplan och liten bar bredvid stanna följa under köksarbetet.

Arrital kampanj återbesöker stilen

Designer kök Arrital Village

många garderober

Village Arrital köksskåp

Köket Yoshi

Det moderna köket Yoshi väcker exotiska sensationer tack vare den ljusa material och ultra moderna linjer. Dörren är täckt med termos isolering. Matsalen är en del av hela genom fönstren väggar. En imponerande dragskåp inspirerar industriell design atmosfär.

En viktig industriell design med den här ventilations hut

Yoshy designer kök Arrital

Rak och elegant

kök design Yoshi Arrital stegar

Köket Dogma

Dogma är en övervägande trä kök och bleka gula. Massivt trä är mörk, gör svarta sidan skåp en intressant kontrast. På sidan av arbetsplanen, den vita väggen och de integrerade ljus, dock belysa utrymmet.

Den mörka massivt trä för ett modernt och funktionellt kök

Dogma Arrital samtida köksskåp

En urblekt gul bakgrund

Dogma modernt kök design

Kitchen Area

För detta kök färger och mjuka ljus dominerar. Den ek kontrast med de ljusa vita beläggningar. Ugnarna är borta från ugnen som sträcker sig från arbetsbordet. Gemytlig utrymme i mitten.

Arrital modell modern mat Area

Sink och arbetsområdet

Arrital Områdeskarta Contemporary köksarbetet

La Onda kök

Onda är en dominerande trä kök lackad ek och minimalistisk design. Här ligger fokus på belysningen. De hängande lampor är futuristisk design och ge några kurvor till en uppsättning kloka sobra färger.

Samtida och futuristisk design

Onda modern design kök Arrital

Roundness lampor motsats till raka linjer

Onda kök modern stålkonstruktion

Cooking Ljus

Detta är en anläggning i ljus polering, med akrylfärger och spegeleffekter. den dominerande färgen är röd, som invaderar utrymmet. De polerade skåp speglar resten av rummet. Arbetsyta, matlagning och lagringsutrymme grupperas tillsammans.

Lackade och glänsande röd

Ljus köksinredning Arrital röd

praktiska arrangemang

Lätt kök Arrital röd lackad

Köket Naike

Ett kök för dem som gillar att känna utrymme att spendera dyrbara stunder. Gemytlig utrymme mot arbetsutrymme. Färgerna är mjuka - beige, vitt och grått. Dekorelement utanför integreras genom den transparenta fönstret.

En modell av tydlig och användarvänligt kök

Naike Arrital-kök-design-samtida

Naike modern design kök Arrital


Like this post? Please share to your friends: