kök

Bänkskiva svart granit för en trend och naturlig atmosfär

granit bänkskiva svart credenza-kakel-metro-möbler-white

Varför välja en svart granit bänkskiva för sin mat? Vilka är egenskaperna hos denna typ av sten och hur kan det bidra till den allmänna atmosfären i vårt inre utrymme?


Dessa är de frågor som vi bad att utföra den här artikeln, som är en förlängning av vår senaste publikation om någon annan typ av natursten används allmänt för kök deco nyligen: marmor.

Samtida kök design med bänkskiva i svart granit

svart granit bänkskiva amenager kök moderna decoation

Den granit bänkskiva finns i en mängd olika färger och flera utföranden (polerad, med åldern effekt, Strukturerad ...). Pierre ofta föredras av ägarna av en kök med ön (centrala halvön eller andra), är det också ett extremt hållbart material som tål värme och skrapan.

Modern inredning och kök bänkskiva i svart granit

svart granit bänkskiva plattor matlagning-ventil-design-kök

Hans kvaliteter av granit stärks ytterligare när den valda stenen är tätad så att en arbetsplan i denna typ av material kan pågå under mycket lång tid.

Deco idé svart och vitt kök med bänkskiva av granit

svart granit bänkskiva dekoration-modern köksmöbler vitt

Den svarta granit bänkskiva eller annan färg är också lätt att underhålla; hans dagliga rengöringen kan göras med lite varmt vatten eller, när det gäller mer envisa fläckar med en produkt speciellt utformad för denna yta.

Modell av modernt kök med bänkskiva i svart granit

Plan-de-work-in-black-granit fåfänga-vit-kök-idee

Den svarta granit bänkskiva finns som anpassad till formen på din köksmöbler och din ö: den här typen av sten säljs i bitar av varierande storlek som lätt rymma traditionella och originella rätter.

L-format kök med svart sten bänkskiva

Plan-de-work-in-granit-svart-layouter-kök-in-the-vit-möbler
Trots alla dessa fördelar, priset för denna typ av hällen är helt tillgänglig, särskilt om du inte är ute efter en sten med ursprungliga färgen och om du har valt att satsa på en svart granit bänkskiva eller annan färg ganska utbredd.

Foto litet kök med bar och granit bänkskiva och vita möbler

Plan-de-work-in-granit-black-small-kök-bar modell

Liksom alla neutrala färgytor, är svart granit bänkskiva mycket lätt att associera med de mest populära färger för dekoration modernt kök. Nedan diskuterar vi några idéer om färger för utvecklingen av en sådan inre utrymme.

Kök med centrum ön, vita möbler och svart granit bänkskiva

Plan-de-work-in-granit-black-small-ö-kök-exempel

Till att börja med är det svart granit bänkskiva idealisk för utvecklingen av en svart och vitt kök med modern eller moderna möbler i ljusa färger.

Svart och vitt kök med bänkskiva av granit och tomat röda accenter

Plan-de-work-in-granit-black-ö-kök-dekoration-storage-open

För att variera inredningen i ditt matlagning område, gärna lägga till några inslag av ljusare nyanser, såsom till exempel röd tomat. Dessa färger är enkla att införa använda vissa möbler eller dekorativa tillbehör installerade på dina väggar eller din öppen förvaring.

öppet kök layout med vita möbler och svart bänkskiva

Plan-de-work-in-granit-black-ö-central-öppet kök dekoration

De öppna köken är ofta dekorerade med neutrala färger eftersom på detta sätt de associerar lättare med en matsal eller ett inre rum och mer intressanta nyanser.

Hur man lägger till färg till en svartvit kök

Plan-de-work-in-black-granit kök-design-moderna möbler vitt

Idea deco kök med svart granit bänkskivor och vita möbler

Plan-de-work-in-granit-black-layouter-kök öppen strip-LED

I denna typ av utrymmen kan du ändra inredning accenter beroende på vilken tid på året, med hjälp av vaser med blommor och skålar av frukt och grönsaker.

Dekoration vit och svart kök med premium-tillbehör för svart sten bänkskiva

Plan-de-work-in-black-granit-kök-vit-och-svart-deco

Installera dessa dekorativa accenter till svart granit bänkskiva och njuta av bakgrund i neutrala färger för att markera dem.

Avstängd armaturer kökdekor trend med svart granit bar

Plan-de-work-in-granit-black-idé-kök-inredning-layouter

Även vissa hängande ljus i ljusa färger, som i ett strategiskt läge i rummet, kan ändra utseendet på din vita och svarta kök!

central ö med svart granit kök & hem vit marmor

till arbetsplan-in-granit-black-modell-öppet kök-marmor-white

De svart granit bänkskivor är gjorda i en typ av sten det smälter naturligt med andra organiska ytor såsom trä och marmor. Nedan ett exempel på en trend kök med centrum ön och svart bänkskiva, skild från matplats med en touch av vit marmor.

väggfärg färg kök med trä bänkskivor och svart granit

Plan-de-work-in-granit-black-deco-kök-vit-och-svart-bild

Ett av de enklaste och mest populära sätten att lägga inslag av färg till köket, är väggmålning. Om du har vita möbler och en svart granit bänkskiva, du är fri att experimentera med färger varierade väggmålning för att skapa interiören som bäst passar din personlighet!

Deco svart och vitt kök med trä och sten knappar

Plan-de-work-in-granit-black-idé-ö-kök inrednings

Det är ingen hemlighet att stenen är en traditionell naturmaterial som tillåter oss att skapa en autentisk atmosfär men lite reserverad. För att mildra och förvandla hennes kök till ett mer användarvänligt utrymme, ligger fokus på trä!

trä skåp och köksbänken i svart granit

Plan-de-work-in-granit-svart-vit-möbler-storage-shelf öppna

Det senare kan vara i många olika former, som börjar med en eller två beläggningar av golvet eller väggen genom möbler, för att avsluta öppen förvaring timmer som är så enkla att göra själv!

Idea trä köksbänk i svart granit

Plan-de-work-in-black-granitköksmöbler trä exempel

Den svarta kök och trä är naturligtvis i en modern variant som innebär användning av träfasader i kombination med svart granit bänkskiva.

Modern design kök med svart granit och trämöbler

Plan-de-work-in-granit-black-möbler-trä kök dekoration moderna

Bilden ovan ger oss ett bra exempel: här, är organiska ytor åtföljs med knappar i rostfritt stål som införts med hjälp av en köksfläkt ovanför ön.

Köks rustik inspirerad inredning och svart granit

Plan-de-work-in-black-granit-and-marmor-black-ö-central-kök trä

Bänkskivan i svart granit, i kombination med vanlig trämöbler är också ett bra alternativ för att dekorera en modern rustik inspirerade rätter. I bilden ovan, är dessa material slutförts, dessutom av en marmor yta.

center ö kök med trä deco lister och svart sten bänkskiva

Plan-de-work-in-granit-black-idé-deco-ö-kök-design-samtida

Och om du gillar eklektisk inredning, kan du försöka ordna ditt kök med ön tar i träytor med lister. Något tappning, de kommer att göra din ö en brännpunkt i ditt hem!

Köks trä industriella inspiration och sten med svävande armatur för central ö *

Plan-de-work-in-black-granit-kök-ö-wood-Central

Använd dessa material för att skapa en interiör med naturlig dekoration, som bör vara komplett med hängande armaturer industriell design och metallknappar på kran och handtag dina möbler.

bistro kök och bar inredning med svart granit topp och blå belysning trend

Plan-de-work-in-black-granit bar-vägg beklädnad trä idee

Belysning kan också hjälpa dig att planera ett kök med svart granit bänkskiva och trämöbler. Försök LED-lampor blå till en mycket modern verkligen vem som får inredningen i trendiga barer.

svart och metall kök med sten bänkskiva och modern design belysning

Plan-de-work-in-granit-black-belysning Band-ledda kök modell

För en ultra modernt utseende, välj ett kök med svart granit bänkskivor och möbler av samma neutral färg, är det möjligt att följa vissa metall deco inslag.

svart och grått kök med granit arbetsplan Corner trämjöl

Plan-de-work-in-black-granit kök moderna matplats

Och om du gillar neutrala färger, varför inte njuta av det till den högsta, genom att kombinera köksbänken granit med svart och grått möbler?

Vad tilltro till ett kök med svart sten planera arbetet?

Plan-de-work-in-black-granit bar-ö-kök-decoration idé

Slutligen säga några ord om köket stänk och tillbehör alternativ så att par bra med en svart granit bänkskiva.

Credenza marmor och kök bar i mörk granit

Plan-de-work-in-granit-black-deco bar-credenza-marmorvägg-deco

Köket kakel brukar köpt beroende på färg och material som används för bänkskivan. Båda typerna av ytor är verkligen betraktas som ett komplement, eftersom de är en viktig del av rummet, bör de harmoniseras för att uppnå bästa dekoration.

Credenza svart granit och sten bänkskiva

Plan-de-work-in-granit-black-credenza-stone-kök design

Naturligtvis skulle det enklaste sättet att gå vidare i detta avseende är att välja ett kök kakel tillverkad av samma material som används för framställning av arbetsplanen. Med andra ord, arbetsplanen kommer att samarbeta fullt med identisk credenza.

Credenza med tunnelbana kakel och granit köksbänken

Plan-de-work-in-black-granitköks crralegae-metro-white-idee
Annars har du två mycket snygga alternativ som både lyckade resultat: den första skulle vara att satsa på en byffé i neutrala färger som vitt eller grått. Den andra skulle vara att göra ditt kök kakel en dekorativ accent väljer en intressant och djärv färg som kontrasterar med resten av din inredning. Nedan två exempel på delar som illustrerar dessa två dekorativa idéer:

Credenza grå tunnelbana kakel och granit arbetsbänk och vit marmor

Plan-de-work-in-granit-black-kaklade vägg-metro-grå

blå vägg credenza och köksbänk mörk granit

Plan-de-work-in-black-granit-kök-in-the-möbler-vit-idee

* Foto och design av kök Koreografi


About the author

admin