kök

köksbänken Stål + av Lago

bänkskiva konstruktion trä kök stålbordet

den köksbänk är köket mittpunkten. En bra arbetsplan för dem som älskar matlagning, är det något som är mycket vacker, men också en som vi kan arbeta, förbereda, sätta varm mat som är lätt att rengöra och långvarig.


I dag presenterar vi du bilden en arbetsplan som kombinerar funktionalitet och estetik: en bästa platsen för spisar prestanda!

bänkskiva trä kök bord med Stål Stål + av Lago

köksbänken trädesign idé utveckla

Lago italienska företaget, som bär namnet på dess grundare Daniele Lago, skapade en arbetsbänk i trä och stål med en integrerad bord. Detta stycke är en del av en hel samling av köksmöbler design som firar värmen av trä och ompröva sin roll i utformningen av moderna kök.

En bit av elegant kök som kombinerar värme av trä och ren elegans av stål

köksbänken trä hängande armaturdesign

Med sina vackra reflektioner, kan vi säga att stål är nästan ett levande material. Gift med trä blir det mjukare och varmare. Bänkskivan Steel + av Lago är det perfekta exemplet på denna gemensamma bröllops design och alltid lyckas, nämligen trä och stål. Dessa två material, som är väsentliga för den skandinaviska stilen och den andra för den industriella stil, håller vackert och länge.

ideal arbetsplan för dem som älskar att laga mat och njuta av modern komfort

kök trä bänkskiva stål bord modern design

Bänkskivan Steel + av Lago föddes ur en önskan att få stålet en varmare klang. Ytan av stålbordet borstas och motiv framkalla de av trä. De mjuka linjerna i denna möbler ger rytm och vitalitet till självbetitlade material för industriell design, stål.

Arbetsplanen är ett kök mitt

konstruktion trä köksbänken konstruktion stålbord

Stål + arbetsplan är praktisk och är idealisk för storkök. Det kommer att vara din bästa vän under matlagning och en praktisk matplats för frukost, brunch och aptitretare med vänner. Wild ek ger köket värme och gästfrihet, medan stålet ger en touch av ren elegans. Trä är ett material som bär med sig en känsla av tid och äkthet. Ådrorna och brister är verkliga historiska fotspår och gör varje produkt unik.

Bänkskivan är gjord av ek Wild äkthet och värme

köksbänken design idé modern stålbord

Lago är ett innovativt designföretag, med säte i Italien, med en omfattande vision om bilden och designobjekt. För skaparna av företaget, är designen en disciplin som syftar till att utforma produkter, men har också en känsla av innovation i hela produktionskedjan för att kunna erbjuda nya lösningar på modern livsstil .

En bit som passar underbart i modern mat
idé modern ö kök stål bord trä plan designarbete

Stål + arbetsplan är en perfekt illustration av visionen om företaget: en lösning för köket, praktiska och estetiska på en gång, med en innovativ design och anpassad till den dynamiska liv.

Bänkskivan kan placeras mot väggen eller eller mitten av rummet

Träbearbetning plan idé utveckla modernt kök utrymme


About the author

admin