kök

ZIP: PER – moderna möbler och original

original moderna möbler

Du vet att vi är alltid här för dig att presentera föremål och möbler som orsakar och du inte kan se i butikerna överallt. Eftersom vi älskar originalitet och vi vill ge röst åt den kreativa designer.


Även om du behöver uppdatera ditt kök, göra en fin dekoration för barnens rum, badrummet förnya eller möblera vardagsrummet, vi är här med våra nya idéer och créatives.N'hésitez inte att läsa våra artiklar och titta på vår vackra bilder och inspireras av vad du lär dig.

Den moderna möbler för ditt hem - ett original stol med dragkedja modernt vardagsrum möbler

Den här gången den koreanska designstudion av THE: ZOOM föra oss sin samling av moderna möbler och original ZIP: PER. Denna samling innehåller ovanliga och rolig design bitar som kommer att göra dig att le. Namnet på samlingen inte valt av en slump - Ordet "blixtlås" blixtlåsorganet. "De dragkedjor, säger skaparna, är oftast gjorda av tyg. Vi lägger dem på hårda möbler att chocka och provocera. Dragkedjan i denna överdriven form i möbeldesign gör dem full av humor och roliga möbler. "Denna typ av möbler är perfekt för ett modernt vardagsrum eller ett original plantskola. I samtliga fall är det designermöbler som kommer att väcka uppmärksamhet. Titta på dem!

För ditt badrum design eller stanna för barnens rum - den ursprungliga möbler original moderna möbler hylla

En ovanlig design hylla för dem som gillar ovanliga möbler original moderna möbler vardagsrum hylla

En garderob med en dragkedja i mitten original moderna möbler garderob

Trästol av ovanlig design Original stol moderna möbler


About the author

admin