kök

107 idéer central ön vänlig och funktionellt kök

107 idéer central ön vänlig och funktionellt kök

Synonymt med funktionalitet och komfort,central köksö är ett element som öppnar upp utrymmet och gör det omedelbart varmt. Det gör att hela familjen att delta i att förbereda måltiden.


Den centrala ön fyller mer än en funktion. Han blir den strategiska hjärtat av köket eller öppna ytor till vardagsrummet. Att utforma sin köksö, en exakt beräkning av konfigurationen och storleken på ditt kök behov. Kolla in vårt galleri med över 107 idéer centrala ön och halvcentrala modernt kök.

central köksö: hjärtat av ditt vardagsrum

107 idéer central ön vänlig och funktionellt kökö design idé kök lagring

perfekt plats för att förbereda en god maträtt till flera eller en drink med vänner, kommer centrum ön stå i fokus för användbarhet i ditt vardagsrum. Borta är isoleringen i köket! När man förbereder middagen kan dina vänner sitta och hålla dig sällskap.

central ö trä köksinredning Laurel Feldman

central ö kök laurel feldman

Med sitt strategiska investeringar, centrala ön underlättar rörelsen. Det finns många designmöjligheter som den föreslår. Du kan antingen utrusta lådor och hyllor, antingen installera ett handfat för att skapa en praktisk tvättstation. Det bästa är att sammanföra diskbänken och diskmaskinen för enkel tvätt. Du kan även införliva hällen och ugnen genom tak fläkten.

ö central oval form och design kök

center ö kök oval

Runt denna centrala ön, är beredda och delade måltid eller du tar en drink i gott sällskap. Först måste du välja rätt design utveckling. Satsa du mer för ett kök eller en sluten kök? Om du vill skapa en sluten kök, är den minsta rekommenderade storleken 15 kvm för att installera en ö och underlätta rörligheten. Det öppna köket är ett val som kommer att göra din köksö i fokus för vardagsrummet. Han markerar försiktigt avståndet mellan angränsande rum: allt kommer att bli lätt och kommer att avsluta din isolering när du lagar mat!

Semi-central ö köksdesign

centrala ön av semi-central kök

Holme storlek beror på storleken på ditt kök och de önskade funktionerna. Ön kan vara kvadratisk, oval, rektangulär eller till och med av en annan ursprungliga form. Det är möjligt att skapa olika nivåer placera hörnet ovanför eller nedanför ribban. Vanligtvis har en höjd under installation av en ö varierar vanligtvis mellan 85 och 90 cm. För en harmonisk utveckling, är det viktigt att den centrala ön är proportionell mot storleken på ditt kök. Idén om en central ö är besparingarna utrymme. Dess huvudsakliga funktion är att göra rummet funktionell och bekväm transport. Den korrekta dimensionering och andelen är av yttersta vikt för dig att känna sig bekväm i köket.

ö ultra moderna kök

107 idéer central ön vänlig och funktionellt kök

Stor trä kök107 idéer central ön vänlig och funktionellt kök

Minns aktivitetsmönster triangel. Ön är uppbyggd kring tre huvudområden: beredning och matlagning, tvätt och det som kallas den kalla zonen. Optimering av utrymmet är ett problem att tänka igenom vad de prioriteringar under installationen av ön. Den mest känd konfiguration är att den klassiska centrala ön. Det finns också de så kallade halv ö eller ö på kolven. Om du har ett litet kök och du inte har möjlighet att få godkännande krävs för runt en central ö, kan du placera den längs en vägg. Detta gör att du kan optimera utrymme, underlätta korsningar och gör din lilla vänligt kök utan att isolera den.

centrum ön marmor kök design

Bild familjens kök central ön ultra modernt kök

Låt oss nu gå över till några köksinredning med modern design och ön.

ö funktionellt kök i vittcentrum ön modern design inredning spiskåpa

Bild ultramoderna centrala ön i svart och rött

Semi-central ö köksdesign svart röd hängande ljus

Valet av färger för en livsrum ofta verkar svårt. Vi har alla våra favoritfärger. Vissa gillar varma eller kalla färger, andra har bara svart. I de flesta fall, att förstå vilka färger en person älskar en titt på hans klädstil. Detta leder till slutsatsen att välja nyanser för att klä interiören är lätt. Ändå är denna uppgift inte lätt. Vårt livsrum är en uppsättning av andra små ensembler. Det är som en LEGO spel att bygga. Lyckligtvis är köket ett av de områden i huset där vi alla har råd med. Denna dynamiska utrymme inrymmer vita liksom rött, svart och gult. Detta är en av de minst krävande delar när det gäller färger, och på samma gång en av de viktigaste för vårt välbefinnande.

Central köksö i industriell stil

central ö av betong kök och lövträd industridesign willi bruckbauer Werkhaus

Den centrala köksö är bara en bit del av helheten. Ändå får vi inte glömma att det kallas "centrala". Hans estetiska roll är i händelsernas centrum. Vi kan välja mellan en ö som blandas med den omgivande inredningen eller en ö i en distinkt färg för betoning.

ö Rundade original design kök

centrum ön kök modern oval hängande ljus rostfritt stål

Röd och grå kök med önmodernt Snaidero kök semi-central ö

Den röda färgen är ofta närvarande i köket, tillsammans med grå, svart eller vitt. I fallet med den öppna ovan kök, röd vägg motsats till det halv centrala ön grå. Denna inredning fascinerar med sin ovanliga former och dekorationer.

Vackert modernt köksö centrala ön huva låda förvarings diskbänk kök bar

En vit kök med en ö, också i vitt? Varför inte! White är en sann "lugnande". Det är perfekt som en dominerande färg för rum avsedda för vila: sovrum, badrum, meditation rum. Om din favoritsysselsättning är att testa nya intressanta recept och experiment i köket, det är din meditation rum! I själva verket är matlagning en aktivitet som slappnar av och gör oss lyckliga - i förberedelserna och särskilt under provsmakning! Titta på allt detta vita och grå kök lyser och inbjuder oss att förbereda läckra rätter som åtnjuter alla bekvämligheter:

Köksö med spis och fläktmodernt kök spis fläkt centrala ön

En tom insida kök och designinuti vita kök centrum ön köksfläkt ugn spishäll

Klä upp all sin vita köket är en intressant idé. Den vita kök ljus bada din inredning. Dessutom kommer du att känna transporteras till en värld av alverna i filmen Sagan om Ringen där allt är vit och glänsande.

Harmony i Whiteoval ö vit designöppen oval utformning vit köksö

Inte göra alltför "älva", är det fortfarande möjligt att måla en av sina köksväggarna i en annan färg. Köket nedan är ett bra exempel hur man introducerar färg i en helt blank. Den grå vägg och den vackra bilden göra hela inredningen. På detta sätt, förutom det, visuellt närvarande, koncentreras på ett ställe av delen. Läget är bekvämt och inte bry sig om att trafiken runt ön.

vitt kök med grå väggöppet oval köksö kök

Den centrala ön innehåller de viktigaste delarna i köket - arbetsplanen, spis, diskbänk, skåp etc. Det är i sig ett litet kök reduceras till en stor bit av möbler. Idag serverar vi endast ett fåtal objekt i köket: spis, ugn, diskbänk, bänkskiva, redskap. Alla apparater blir mer funktionell och lätt att förvara. matberedare uppfanns Thermomix som inte bara tar upp väldigt lite utrymme, men ger 12 funktioner i sig. I grund och botten behöver vi inte 12 köksmaskiner, men en. Här är varför och hur den centrala ön gör oss varje dag - du kan göra allt det. Det är platsen för beredning och tillagning av måltiden, och det har en bar - platsen för vår frukost, mellanmål, dricka ...

blocklagring timmer öppen diskbänk

För att skapa en optimal livsrum, letar vi efter konstruktionslösningar kondense sagt. I stället för att utveckla ett kök plus ett centrum ö, installerar det bara blocket. Slutligen behöver du inte två arbetsplanerna, eller hur? Ett sådant utrymme är också lättare att underhålla.

vit insida och trä
minimalistiska köksö

grön kök citron, grått och vittö kök köksfläkt konstruktion

Det sägs ofta närvaron av vegetationen i köket har blivit ett måste. Om du vill ha en modern interiör nordisk inspiration, bör växterna vara en del av din inredning. Krukväxter, örter, vertikal trädgård, Köksträdgård - En av dessa är tillräckligt för att bjuda in naturen. Och hans närvaro är tillräckligt för att försköna och göra ditt kök liv.

Kök med ön och skåpved centrum ön kök köksfläkt diskbänk pall spis

Nu upptäcker resten av vår inredningsarkitekt kök galleri och hitta inspirerande idéer:

vit kök med stor övit inredning taklampa ö kök vitt kök

kök kakel grön Imagemodern köksö kåpaAvstängd kök litet utrymme
Flytande ö öppet vita minimalistiska kök

ö Trä kök med metallben

centrum ön modern design trä kök

Kök med träinredning Laurel Feldman

centrala ön rustik lövträd trä kök

central ö i vitt kök

Semi-central ön vita kök avföring layout design taklampa kök

Design center ö kök med matplats

Modern modernt kök centrum ön

central ö i grått köklampa central köksö hängande hylla kök lagring böcker

central ö mycket konstnärlig kök centrala ön upphängd armatur kök pall röd mosaik konst

autentiska kök med en central ö kök centrum ön autentisk stil hängande ljus

Litet kök centrum ön litet centrum ö kök loft lagrings idé

Litet kök ö med ett handfat ö diskbänk träpall

Mycket litet köksö lilla ön central vitt trä kök

central ön blått och grönt kök central ö-green blå design ursprungliga taket lagrings idé

autentiska kök med ett centrum ö och köksfläkt ö köksfläkt kök pall granit trä hus

centralt kök ö med ett handfat kök lagringsutrymme centrum ön matlagning svart trä pall

Island torg i köket designer köksskåp pendelarmatur pall stol centrala ön kök häll fläkt Cooking centrum ön kök lampa hängande stol matplats sink modern interiör kök hängande ljus metall pall diskbänk trä skåp center ö köksfläkt kök matplats beredning tvätta området center ö öppet kök design ö köksfläkt köksö design idé centrala ön område funktionell praktisk beredning öppen vitt trä tabell stol spiskåpa modern öppen planlösning spiskåpa träbord centrum ön köksfläkt fria kök öppet centrum ön kök huva vit metall avföring kokplattor Design köksö formade trä yacht lagrings ö bar stål skåp trä kök kök rektangulär trätak lagringsblocket blocket rektangulär köket matlagning litet kök halv centrala ön lagring kök öppen plats äta halv centrala ön vit inredning

kök öppet vardagsrum

Design center ö kök hängande ljus bar

centrala ön center ö diskbänk spiskåpa

Parsonson Architects kök design

cuisin i rött och vitt öppna centrala ön förberedelse diskbänk

Modern wood köksö

kök köksfläkt öppen centrala ön

Italienska köksö

central ö trä kök

modernt kök interiör

centrala ön i ett hus på landet

central ö diskbänk grå apelsin ugn

öppet kök lampa hängande ö

öppet kök centrum ön bar vistelse

modernt kök med fläkt svart avföring kokplattor

Modern pall interiör lampa svart ö

kök-ö-idé-pall-deco lampa

modern köksö avföring upphängd armatur

centrum ön kök lampa utformning avföring

köksfläkt centrum ön diskbänk italiensk stil

vänlig träpall trä kök

central köksö armatur hängande vita deco kök objekt diskbänk konstruktion

central ö grå träpall konstruktion

ugn köksö integrerad metall träpall

ö elegant hängande ljus trästol träbord kök

öppet center ö diskbänk förvaringslådor pall svart vit öppen centrum ön kök design hängande ljus autentiska kök köksfläkt central trä modern köksö

kök minimalist centrala ön vitt trä

kök centrum ön träpall matbord

centrum ön kök extractor svart stål huvområdet

kök centrala ön trä fläktkåpa kyl

svart ö förvaringslådor köksskåp

centrala ön trä diskbänk upphängd armatur huva

ö vitt kök grå träbord pall

öppen praxis funktionellt centrum ön kök

öppet centrum ön kök pall vit öppet köksö design idé

idé management upphängd armatur kök pall trä matta

industriella kök stil lampa upphängd köksfläkt trä diskbänk köket öppet till levande ö utveckling

modernt kök centrum ön köksfläkt trähyllor centrala ön vit fläktkåpa av rostfritt stål

ö oval moderna köksskåp

central ö färg svart huva avföring

öppet koncept centrala ön huva gul färg kök lagring

centrum ön kök öppet vit lila

kök öppen rektangulär oval centrala ön sink

kök centrum ön vit svart avföring kokplattor


About the author

admin