kök

komfort-Domus kitchen Design by Val

vit köksinredning komfort

Mitt i en lång dag och trött hur du hittar din tyngdpunkt? Varför inte prova att placera dig själv där du startar och vart du avslutar dina dagar i köket. Köks komfort Domus utstrålar en lugn och lugnande känsla som oundvikligen kommer att ha sin avslappnande effekt på dig. De enkla grunderna och kubiska dimensioner ger en retro luft till denna mysiga köket.

Den Domus- kök och en bekväm kök design både

kök komfort trä bar

Fråga dina hyllor så att de anpassar sig till det öppna och slutna lagring. Kombinationen av rektangulära skåp och geometriska linjer omvandlar köket vit vägg till en 3D-läge. På Val designer skonas ingen energi att göra detta till en konstruktion där man kan koppla av. Den centrala ön i köket med kaminen är ansluten med en mysig bar att det sträcker sig en plats för maximal komfort.

Köket baren är mycket bekvämt och kan också fungera som ett matbord

comfort food kock bar

Den stora arbetsutrymme och klart är perfekt för att förbereda eller ha en måltid utan att besväras av något. Den inbyggda handfat och skåp med släta sidan är placerade så att du har allt till hands. I detta kök känner dig bekväm och hemma omedelbart medan designen är modern chic att få dig att njuta av din måltid.

Oavsett om du börjar dagen med en espresso eller om du sluta med ett glas vin, varför inte göra det i den vackra köket Domus?

Det finns en hel del utrymme i denna vackra kök rum Domus

köksdesign bekväm bar berk

Domus Köket är stor och ljus köksbordet komfort-food-trä-storlek

släta sidoskåp är placerade så att du har allt till hands komfort stora vita kök Börja dagen med en kopp kaffe framställt på detta bekväma köketkomfort modernt kök spis

Den moderna chic och vacker design definierar Domus kök

komfort designen retro kök


About the author

admin