land äktenskap: 81 originella inredningsidéer – anews24.info

land äktenskap: 81 originella inredningsidéer

Äktenskap land dekor till sig själv

Det finns två typer av kvinnor i världen - de som sedan barndomen har alltid drömt om att ha en stor glamorös och elegant bröllop och de som föredrar att ha en liten land bröllop diskret.


Om du är en av dem som vill göra en "tillbaka till ursprunget" och fira ditt bröllop i en traditionell stil och icke-pretentiös, i den här artikeln hittar du massor av idéer och tips för organisation av din bröllopsfest.

Landsbröllop med romantisk inredning

rustika romantiska bröllop deco objekt

Temat för land bröllop och rustikt omedelbart frammanar bilder av gården och icke-pretentiös mottagning, avslutade bra detaljer - sylt krukor, bark och ett par bekväma platta skor bärs med brudklänning. Men du behöver inte göra ditt bröllop mottagning på en gård i att göra en vacker rustik inredning. Varje kvitto kan förvandlas till vackra fe land med lite fantasi.

Blomsterutsmyckning för bröllop lant

Bucolic lant brudbukett

Qu-kan ett land bröllop? Lantliga kan har verkligen en massa olika tolkningar och det är därför så många par väljer det. Den rustika stilen är en mycket bred term som kan innebära ett traditionellt bröllop, bröllop i naturen eller ens en tappning utformar bröllop. Ofta gift organisera mycket elegant, rustika ceremonier innehåller många personliga inslag i inredningen.

Bordsdekoration rustikt elegant bröllop med säckväv

rustika bröllop deco canvas jute

Det finns andra platser där du kan göra ditt bröllop bortsett från gården och ladan. Den rustika bröllop kan verkligen ta många olika former. Du kan göra ditt bröllop i bergen eller i en vingård, men också i en villa eller på stranden. En rustik bröllop kan göras även i en stadspark i en storstad, till exempel!

Bordsdekoration landstilbröllop

rustika idéer bröllop dekoration för tabell

Det finns egentligen inga regler för äktenskapet av rustik stil dekoration - möjligheterna är oändliga. För att lägga till ett nyckelland för din bröllopsdag, måste du införa element som speglar där du gör ditt äktenskap som kottar, syltburkar och vaser varierade. Honung, sylt, kex och choklad är bra sätt att tacka dina gäster för kommande.

Deco idéer för landstilbröllop

land bröllop deco mottagning

Landet inredningen är perfekt för utomhus som för inomhusbruk. Ett av de enklaste sätten att dekorera din mottagning inomhus är att införliva delar av naturen. Näver, den gröna och den torra bladen är mycket bra alternativ. Och när man blandar med gröna kransar och säckväv dukar, kommer du att ha en vacker rustik inredning.

Kreativa idén om inredning land bröllop

land deco bröllopstårtor

Använd den naturliga skönheten av den plats som lämnar ditt bröllop dekor att komplettera istället för att försöka göra en uppenbar kontrast. Lämna platsen och omgivningarna diktera din inredning och färger bröllopet. Kom ihåg, blommor, kottar, dukar och servetter säckväv, kan spets och grönt bli din bästa allierade i dekoration äktenskap.

blom bröllop dekoration idé

land bröllop deco floral bord

En originell idé är att göra en dekorativ skylt som visar platsen för ditt bröllop. Detta är ett billigt och mycket effektivt sätt att komplettera din inredning. Allt du behöver är en planka av trä och färg.

Hur man skapar improviserade skyltar för sitt land bröllop

Bröllop-bonde exteriör dekoration-idé-fete

Gör ditt varumärke genom att skriva meddelanden eller anvisningar om träplankor. Denna idé är särskilt användbart om du har en improviserad mottagning rum i en lada eller utomhus. Skyltar kommer att indikera att dina gäster var man kan hitta hörnbröllopspresenter, utrymmet ägnas åt foton, gästbok ...

Rustik inredning för bröllop

landsbröllop dekoration idéer

För att slutföra dekoration, dekorera ordförandena för dina gäster genom att göra en dekorativ rosett med duk bara istället för att spendera en hel del pretentiösa i tyger och dekorationer alla gjort.

ursprungliga tårta för lantliga bröllop

Bröllopstårta deco CHAMPÈTE

Du kan också improvisera genom att skapa en tabell med desserter gjorda av vin FAT som en bas med en träskiva ovanpå.

blommig bordsdekoration för lantliga bröllop

lantlig blom- Deco bröllop

Om ditt bröllop är på sommaren, kan du servera kalla drycker i små krukor med sylt i stället för snygga glasögon. sylt krukor kan också användas som ljusstakar eller improviserade vaser för din blommiga bord mittpunkten.

originaltillbehör för en bröllopsfest rustik inredning

Bonden Wedding-lykta dekoration-tabellen exempel

Att skapa en verkligt ursprungliga semester bord, anser dekorativa ovanliga lösningar. Ta glas lyktor och fylla dem med blommor. De kan fungera som land bröllop tabell mitt och har etiketter med antalet tabeller.

Idea bröllop Inreda i en trädgård berså

#decomurexterieurjardin #decomurexterieur #decojardin #wallart #outdoorwallart #outdoordecor

Kampanjen stil bröllopssalen är ofta en öppen plats. Under våren och sommaren, sätta på strukturer öppna på utsidan: tält, tält och trädgårds hållare. Under de kallare månaderna, du välja de skyddade områdena i regnet vänlig atmosfär.

Hur man kan inreda en lantlig stil bröllop tabellen
deco bord lantligt bröllop

Tabellen eller rustika bröllop är ofta gjorda av trä. Man kan även överväga att använda picknickbord eller liknande möbler i massivt trä. Annars planera en dekorativ bit i detta material.

rustika bröllop löpare med säckväv

land bröllop deco tabeller

Säckväv är ett tyg som kombinerar lantlig stil och rustika bröllop. Få en bra mängd detta tyg och använda det för att tillverka olika prydnadsföremål. En löpare, skins för tabellen tillbehör, add-ins för gåvor du planerar att erbjuda dina gäster ... dessa är bara några sätt att använda säckväv för att skräddarsy din inredning.

bröllop mottagning dekorerar idéer utanför eller innanför beroende på årstid och endoit

land tabeller bröllop dekoration

Som sagt, är det land inredningen opretentiös och naturligt. Låt dig inspireras av säsongen och där du kommer att fira ert parti att uppfinna teman och billiga tillbehör.

rustik elegant inredning idé bröllop bord med blommor

land bröllop mitt

Under våren gå för en tabell mitt rikt smyckade med blommor av säsongen. För denna plan att plantera den här säsongen - kommer att bli billigare att beställa och du kan lika gärna ge dig en rik blomsterutsmyckning. Tulpaner, påskliljor och hyacinter är ett bra alternativ för perioden från tidig vår.

Dekoration rustik bröllopsbordet havet inspiration

deco rustik bröllopsbordet

På sommaren du är värd en fest vid havet? I detta fall, återskapa den marina atmosfären på bordet och i ert parti rum! Välj nyanser av beige och ljusblått och leta snäckor, sjöstjärnor, bitar av trä flöt ...

Bröllophöjdpunkt med blommor och marockanska lyktor

land tabeller bröllop center

En annan bra idé för ett landstilbröllop under sommaren: från temat Medelhavet eller dess varianter (grekiska, marockanska). Inredningen Medelhavskännetecknas av dess rika ornament och starka kontraster mellan vitt och blått. I fallet med den marockanska stil, men vi kommer att lägga mer ljusa färger och, naturligtvis, lyktor på Arabian Nights.

Bröllophöjdpunkt blommor i orange nyans för hösten

Peasant Wedding deco chic

Under hösten är det inspirerat av färgerna av det yttre tas upp och som återges i hennes bröllop dekor. Så vi spelar med olika nyanser av rött, gult och orange. Några dagar före evenemanget, är det en promenad för att samla naturliga dekorativa tillbehör: kastanjer, kottar, höstlöv.

Land Bröllopsfest Inreda för vintern

Bröllop dekoration rustik bord

På vintern kommer vi att leta efter varm inredning idéer för att imponera på dina gäster. Vi använder tallkottar, granris och mistel, typiska jul tabeller och lägga till sina inslag av vitt och rött för att göra en välkomnande plats festlig och välkomnande.

Söta små sidor bär allianser med rustika tillbehör

Bröllop-Bonde-idee-organisation Barn

Här är några idéer i bilder. Titta på dem och du hittar massor av originella och intressanta sätt att dekorera ditt bröllop rustik lantlig stil. Det finns också full av idéer som följer som hjälper dig att förvandla dig till din bröllopsdag oförglömlig!

blommiga kompositioner kampanj stil bröllop dekor

lantlig blom- Deco bröllop idé

landstilbröllop: intressant inredning idéer

land bröllop deco bord

vintage och romantisk stil dekoration för rustik bröllop

land bröllop dekoration idé

Idea ursprungliga dekoration för rustik bröllop

landsbröllopspresent uppmaningarna

Rustic Candle Höjdpunkten

original bröllop tabell mitt

Tabell dekoration desserter

rustik interiör deco wedding

Blomsterutsmyckning av rustik bröllop

rustika bröllop mitt

blom bröllop bordets centrum

deco utomhus bröllop idéer

deco bröllop mottagning utanför

deco vit lantligt bröllop

deco elegant lantligt bröllop

deco rustik bröllop Natural Elements

rustika bröllop deco exterior

deco rustik bröllop blommor

rustik bröllops deco interiör

deco rustik strand bröllop

deco bröllop tabellen dessert

rustik bröllop blomsterdekoration

bröllops tabell dekoration boigies

Bröllop dekoration idé blommor

Bröllop blommor bordsdekoration

dekoration elegant lantligt bröllop

bara dekoration idé bröllop

Bröllop dekoration dessertbord

bröllop bordsdekoration center

deco wedding table tallkottar

deco bröllop bord, lantliga

idé bröllopstårta

Original Bröllopstårta

idee deco bröllop tabell mitt

idee dekoration mariaque rustik chic stil

deco bröllop mottagning room idé

bröllopsbordet deco idé

rustik bröllopsinbjudan idé

rustika bröllop deco idéer

Lantbröllopsinbjudan

rustik trälåda wedding

land table Wedding center ljus

rustikt trä deco bröllop

rustikt trä deco bröllop blommor

land bröllop deco stolar

Original land blommig deco bröllop

rustik original deco bröllop

land bröllop dekoration bröllop hall

land bröllop deco bröllopssalen

deco lantlig tabell bröllop

rustik säckväv deco bröllop

land utanför deco bröllop

land bröllop fairy ljus

rustika bröllop mittpunkten idé

landsbröllop dekoration idé tabeller

landsbröllop idé deco tabeller

land bröllopstårta idé

landsbröllop deco idéer

ursprungliga rustika bröllop idéer

deco apelsin bordsduk bröllopsbordet

Bonde bröllops bukett-brud-blommor-säsongen


Like this post? Please share to your friends: