Den violetta färgen: integrera den i inredning – anews24.info

Den violetta färgen: integrera den i inredning

lila färg dekoration idéer

Imperialismen. Vänskap. Passion. Visdom. Adel. Dessa är de ord som man kan beskriva ett rum inrett i lila eller lila färg som det också kallas.


En sådan del blir mycket sofistikerad och elegant svit. Med hjälp av några knep, kan du skicka den glada uppgiften att införa lila färg i ditt hem. I denna artikel kommer vi att försöka ge dig några originella och moderna idéer som kommer att inspirera dig för inredningen i ditt hem i Parma.

Modernt vardagsrum minimalistisk stil dekorerad med lila

lila deco minimalistisk levande färg

Du får höra allt detta eftersom det ofta när vi tänker på denna färg, vi omedelbart föreställa sig en tonåring flicka sovrum dekorerad med zebra sängkläder, plysch kuddar och syntetiska lila gardiner. Men detta är endast möjligt förhållningssätt till dekoration i lila. Och nu föreställa sig en elegant rum, inrett i skuggan, där det finns en air av förfining och glamour som gör att försvinna omedelbart, visionen om zebra strö tag sedan. Så om du vill ha en kunglig inredning är Parma bara för dig! Vi lovar att om du väljer ett rum inrett i lila, kan det vara den enda platsen i ditt hem som du inte skulle lämna. Så redo? Kom erövra Uncharted vår passion bakom denna nyans av lila ... inom oss och i våra liv och definiera den nya stilen.

Wall Deco Idea lila nyans

färg lila deco väggar

Det får inte ha några illusioner - lila är lite svårt färg, en färg som du älskar eller hatar. Så vad är hans kvaliteter? Den lila nyans är subtil och elegant. Oavsett om det är en bit helt i Parma eller bara accenter den färgen. Denna klass har en mycket stark närvaro som märks omedelbart. Den smälter vackert med vitt, rosa, blå eller grå. Om du väljer en mörkare nyans av lila, sedan kombinera det med ljusare färger som vitt för att skapa en fin kontrast. Det är ett färgschema perfekt för att dekorera kök, badrum eller toalett som kommer att föra omedelbart en air av fräschör och glädje.

Dekorativa elegant kök

lila deco modernt kök färg

Även om du, liksom jag, älskar dig lila och violett, är det verkligen svårt att föreställa dig att måla utsidan av ditt hem helt i lila. Men om du känner dig äventyrlig nog, kan det vara en god idé att försöka. Husen i mörklila är mycket elegant och original. Den lila nyans har en stark lugnande effekt. Så om du har problem med sömnen, kan du mycket väl måla dina väggar eller bara en accent väggen i lila i sovrummet. Välj en lila nyans och kombinera det med vita sängkläder och möbler trasiga eller taupe att skapa en modern interiör.

Idea deco sovrum med himmelsäng

mauve sovrum deco

Liksom inredning inspirerad av mitten av förra seklet? Då den lila är den färg du behöver för att skapa en vacker vardagsrummet eller ett elegant vardagsrum. Skapa en accent väggen i lila och kombinera det med tillbehör, stolar, soffa eller en senap nyans färg för att skapa en kontrast.

Sovrum romantisk inredning

sovrum mauve

Alltid rädd för lila nyans? Om du gillar den lila, men du är rädd för att använda den i ett rum som vardagsrummet eller sovrummet, så börja med badrummet. Gå till en mörkare nyans och kombinera det med vitt porslin för att skapa en "ren" och lugnande effekt. Lila kombinerar naturligtvis mycket väl med den gröna där lila fungerar som en accentfärg. Lila och grönt är en kombination som finns ofta i naturen. Kombinera de två färgerna i två nyanser tvättas ut och du kommer bli förvånad över deras makt för att blanda och samman.

Dekoration badrum i lila och vitt

färg parm-deco-badkar

Bleka nyanser av lila är bland de bästa för inredning som de ger en touch av naturen. Men, naturligtvis, den lila är känd mer för sina kungliga rötter. Så om du vill ett sovrum eller vardagsrum, sofistikerad och kunglig, så känn dig fri att njuta av denna vackra färg genom att införliva accenter plysch lila.

Deco idé av klassisk stil lounge

färg lila vardagsrum smycka

Om du kommer att använda den lila en plats hemma, så rekommenderar vi att du gör det på ytterdörren. Och vi hittar den lila nyans ofta i naturen - tänk på vackra nyanser av lavendel, ljung, plommon och bär - varför inte använda den för att inredningen i ditt utomhus? Och det är där vi redan förstår intresse Parma front vi nämnde ovan. Titta på bilderna och välj din favorit idéer:

Samtida matsal med lila stolar

lila deco fåtöljer

Idéer om hur man kan inreda rum med lila nyans ditt vardagsrum

idéer deco lounge purpre

Idea dörr dekoration

färgen lila deco dörr

Room Decor sovrum ultramoderna gult och lila

flödande lila ultramoderna rum

Vardagsrum med lila soffa konstruktion

lila soffa färg design

kökdekor med lackade ytor

lila deco kök färg

elegant vardagsrum med färg bokhylla parma

färg lila-rums möbler
lila soffa levande färg
färg lila sovrum säng

färgen lila barnrummet

färgen lila lyxiga rum

violett färg design kök

färg lila deco green room
lila deco elegant färg

lila färg dekoration kök

färg lila-deco-salled badrum

färgen lila deco badrum

färg lila deco-rum

lila deco klassiska levande färg

färg lila deco elegant lounge

lila färg arbetsyta

romantisk inredning mauve

färgen lila rum sängkläder

färg lila väggar badrum

färg lila väggar vardagsrum

färgen lila badrum

färg lila-hall-of-living

färgen lila designer badrum

mauve living room design

färgen lila elegant badrum
Parma modern levande färg

purpre vita skåp kök

deco sovrum

deco room trämöbler

deco blå lila rum

deco vit köks lackade ytor

deco interiör klassisk stil

interour moderna deco fituriste

Original deco sovrum

modern inredning lila Buffet

dekoration sovrum parma

dekoration vit lila rum

Ultramoderna rum dekoration

dekoration vardagsrumssoffan Poupre

deco dining gyllene lila

deco badrum design

deco lyxigt badrum

rumsväggen deco badrum

deco-rum bibliotheaue parma

deco lounge soffa Poupre

deco rosa living room design

öppet vardagsrum dekoration idé lila

deco sink purpre idé

idee deco dining elegant

idee deco elegant lounge

deco lounge lila väggar idé

minimalistisk interiör deco idé

matsal vägg lila designen

grå deco Purple Lounge soffa

Exteriör lila deco idé

Deco Garden pergola gardiner


Like this post? Please share to your friends: