Kvinnan Halloween dräkt 2017 – våra bästa idéer! – anews24.info

Kvinnan Halloween dräkt 2017 – våra bästa idéer!

Halloween kostym idéer 2017 kvinna-kostym part oktober

31 oktober är en dag att fler och fler människor ser fram emot varje år. Blev populär först i USA, Europa idag är så mycket glädje.


Barn och vuxna förbereder i förväg för den stora dagen genom att satsa på en trevlig dekoration i en anda av semestern. Och med detta datum närmar sig, ledare 'av Designmag förberett en särskild fotomapp för dig med Halloween kostym idéer fru 2017. Upptäck våra förslag, tips och handledning och börja förbereda nu.

Halloween kostym 2017 kostym-makeup kvinna-målning-blod

Du är inbjuden till en Halloween-fest och du inte riktigt vet hur man klär upp? Har du inga bekymmer!

Vi hjälper dig i ditt val av Halloween kostym kvinna 2017.

Här hittar du massor av idéer, men framför allt visar vi hur du gör din egen kostym. Du kommer kanske vet det, men du kan skapa en vacker klädsel med massor av enkla material som du hittar omkring dig. Såsom toalettpapper, tejp, färg, etc.

Du höll din vita päls kemilektioner i skolan? Detta är tiden för återanvändning sjuksköterska eller en vetenskapsman skräckfilm. Titta på vad du höll med botten av din garderob, ibland kan man hitta skatter. Du glömde förmodligen en gammal kostym som du kan återanvända. Så även om du inte har mycket tid, frukta inte! Du kan skapa en stor Halloween kostym kvinna 2017 på nolltid!

chaperone-röd-skrämmande-idee

Låt oss börja med en av de klassiska dam Halloween-kostym 2017 kostym djävulen är bland favoriterna.

Vilka är de viktigaste delarna i en djävul dräkt?

Det första steget i en djävul dräkt är att hitta en röd klänning eller kjol färg. Om den har svarta mönster dessutom, är det ännu bättre! För en mer utarbetad dräkt är viktig röd cape. Och för detta, bara hitta den röda duken som du kan hänga på ryggen.

idee-förklädnad-devil-horn

Ingen e djävulen utan horn, svans och högaffel! Du kan få dem på något kostym butik eller tillverka själv, om du vill spara pengar. För horn, använda diadem som du kan klistra in kartong trianglar. Och för resten, med hjälp av tyg, garn och annat material som kommer att hjälpa dig att få önskad form.

Den minsta detalj saknas för att slutföra din djävul dräkt är makeup. Missa inte att kolla in vår artikel om Halloween makeup kvinna.

cat-black-idé-Tuti

Du föredrar en bekväm och enkel Halloween kostym kvinnor 2017?

Katten kostym är förmodligen för dig. Lätt att förbereda, söt och sexig, många kvinnor föredrar. Viktigast här är de kläder och smink.

Till att börja med måste du svarta kläder. Du väljer den stil som passar dig: tillfällig eller sexig. Det skulle vara bäst att välja kläder nära kroppen, i samordning med skor eller svarta stövlar. De två mest karakteristiska delar av den svarta katten är öron och svans. För den senare, föreslår vi att du hämtar en gammal svarta tights och fylla den med bomull. Slutligen, hänga den på rätt plats. Om du vill lägga till en touch mer feminin och sexig, kan du alltid lägga ett svart band i slutet av svansen. Om du inte vill köpa ett öra för katt kostym, kan du göra dem med en tiara, som lus djävulen kostym.

Och slutligen, för makeup opt för ren svart. Förlita sig på väl uttalade konturer, utan glömma whiskers och näsa.

dräkt gotisk-idee-fete

Bland favorit Halloween-kostym, finner vi även zombies och spöken. Och för detta, rekommenderar vi återanvändnings- glömt kläder du planerar att kasta. Så du kan måla dem och slita dem efter behag. Borra hål lust, lägga falska blod eller lera och voila! Tänk rufsa håret för en skrämmande utseende. Var noga med att använda stylingprodukter vid straffmätningen. När det gäller färgen på din hud, klar sedan så det blir blekare.

skrämmande spöke-vit-idee

Om detta år du har valt att klä upp som ett spöke, då vita kläder kommer att göra. Satsa på lösa kläder och en blek hy.

makeup-reqliste-skräck-Snow White

Den realistiska makeup har blivit mycket modern. I denna Halloween 2017, många kvinnor föredrar att klä upp som en favorit saga karaktär med några skrämmande skäl: ärr, blod och sår.

färg-kropp-tiger-dräkt

Här är en Halloween-kostym idé kvinna 2017 mycket lätt. Tigern kostym är utbredd för dess enkla utförande. Och inte bara! Det är i topp 5 favorit kostym bland kvinnor för hennes sexiga look. Återigen måste vi fokusera på makeup, tiger öron, svans och kropp konst i olika nyanser av orange, brunt och svart bänk.

witch-kostym-makeup-idee

Häxan kostym är också mycket eftertraktade. Även lämplig för flickor och kvinnor, viktig sak du skulle behöva är det en häxa hatt. När du fått dina kopior, använd din fantasi. Kan detta vara en intressant smink eller köpa dig en lång näsa häxa i kostym butiker? Se själv!

Hur man gör fake blod?

prinsessa docka-blod-skrämmande

En av de viktigaste faktorerna för en skrämmande Halloween-kostym är blodet. Och för detta har vi förberett för dig en speciell recept:

I ett glas, blanda honung med röd livsmedelsfärg. I en annan, blanda gult och blått färgämne för att få en grönaktig färg. Slutligen, lägg den ena till den andra och se det överraskande resultatet! Nu är du nästan redo för din zombie kostym, spöke, voodoo docka eller annan skrämmande karaktär.

kostym make-up-skelett-idé

Den makeup är lika viktigt som Halloween-kostym. Så håll titta på våra bilder av förklädnader 31 oktober strax under.

edward hand silver-förklädnad

fashion-skelett-kostym make-up

kvinna malefique-tutorial-idee

idee-förklädnad-kaninöron

idee-förklädnad-skrämmande-docka

idee-desguisement-svart-svan

idee-desuisement-makeup-fete

kanin-pink-skrämmande-idee

docka-skrämmande-makeup-idee

docka-voodoo-idee-förklädnad

prisonniere-idee-förklädnad-skrämmande

witch-skrämmande-mystery-idee


Like this post? Please share to your friends: