Tattoo hjerte: ideer for et lite stilig tatovering – anews24.info

Tattoo hjerte: ideer for et lite stilig tatovering

tatovering hjerte tatovering liten tatovering kvinne håndleddet

I sangen av den franske gruppen Red Red, "Love", tekstene er veldig enkel, men veldig dyp. De består bare av et enkelt ord: "Love, love, love ...".


Og ja, kjærlighet ... Hvis du har besluttet å gjøre deg til en hjerte tatovering, det er mest sannsynlig å elske, ikke sant?

Fokus på opprinnelsen til den ikoniske symbolet i løpet utvalg av de beste små hjerter tatoveringer.

Tattoo hjerte: love forever

tatoveringer-skulder-hjerte-tatovering-opprinnelige

Faktisk er hjertet et symbol brukt i uminnelige tider. Hva representerer det? Sin historiske opprinnelse er faktisk vanskelig å fastslå, men vi vet at det allerede var brukt som et symbol i antikken.

hjerte tatovering liten tatovering idé kvinne

Hvis du noensinne har sett et bilde av en ekte menneskelig hjerte, vet du godt at han ikke har den ideelle formen at han gis tegning. I dag er hjertet tatovering sett mer som en idealisert fremstilling av det menneskelige hjerte, men det er spesielt et symbol på romantisk kjærlighet. På den tiden var dette ikke tilfelle i det hele tatt ...

En kort historie om opprinnelsen av hjertesymbol

Opprinnelsen til hjertesymbolet er fortsatt uklart. Noen historikere innrømmer at det ikoniske symbolet trolig stammer fra formen på eføy blader som symboliserte lojalitet til grekerne og romerne. Andre sier at formen ble inspirert av at av snurrevad eller baken. Spørsmålet er ...

hjerte tatovering finger tatovering

Interessant, buddhister også brukt en lignende symbol fra den trekkes hjerte. Men i deres kultur, det var representant for en fikenblad symboliserer opplysning.

Det er også en teori at formen av hjerte trukket er avledet fra en gammel plante kalt "Silphium" (som ikke lenger eksisterer). Dette anlegget ble brukt som en mirakuløs kur for gravide og visse sykdommer. Det er derfor en symbolsk kobling mellom moren, barnet og blader av denne planten som minner om hjertet.

Faktisk, hjertet var ikke forbundet med kjærlighet før XIII - XVI århundre. Folk på den tiden så menneskelige hjertet som en åpen bok til Gud hvor han "skrev" og guidede mennesker. Ved første kjærlighet var alltid knyttet til Gud. romantisk kjærlighet, mellom to vesener, vises bare mye senere under renessansen.

lille-finger-tatovering-tattoo-idé

I dag, for mange, er hjertet det ultimate symbol på kjærlighet og feiring av Valentinsdag. Hjertet er også sentrum av den emosjonelle, følelser og hengivenhet. Ikke glem at hjertet er det viktigste organ. unik menneskekroppen, er hjertet ansvarlig for riktig funksjon av alle organer. Det er alltid varmt ...

tatoverings original-kjerne-small-tatovering etasjes

Hjertet tatovering: en rik symbol tolkninger

Du ser symbolet på hjertet vi har i dag krysset tiden. Mange tolkninger av disse ble innvilget. Men det var alltid et symbol på noe positivt og indirekte knyttet til kjærlighet. Det var ikke romantisk kjærlighet, men kjærlighet i alle dens former: kjærligheten mellom mor og barn, og trofaste Gud.

underarm-tattoo-hjerte-idé

Et stort eller et lite hjerte tatovering?

Hvis en tatovering hjerte vi gi deg lykke! Symbol på troskap, belysning og spesielt følelsesmessig ... Hjertet er en positiv symbol og rik på betydninger.

Et stort eller et lite hjerte tatovering? Det avhenger av dine ønsker, men også til der du vil ha tatovering. På fingeren, vil det være ganske små og minimalistisk, tatovert på låret, ankel eller underarm, kan det ta mer detaljert form.

hjerte-tatovering-ide-frokost håndleddet tatovering

Fingeren tatovering: en minimalistisk og stilig trend

Fingeren tatovering er en av de mest populære tatoveringer i det siste. Diskret, elegant og små - kan du tatovere et lite hjerte på en av fingrene. Permanent eller midlertidig - det avhenger av om du er helt på ditt valg.

En stor trend i bryllup nylig, ringen tatovering. Og ja, vil det være på fingrene av elskere alltid. Ingen sjanse for å miste. Kjærlighet for alltid.

finger-tattoo-ide-liten-tatovering-kvinne

Håndleddet - et flott sted for et lite hjerte tatovering

Håndleddet er også ofte valgt sted å gjøre en liten tatovering. Hvis du har besluttet å gjøre deg til en permanent tatovering, vet at huden på håndleddet er fine. Tatovering er ikke spesielt ille, men noen områder av kroppen er mer følsomme enn andre.

Frokost håndleddet tatovering-hjerte-tattoo-ideer

tattoo-hjerte håndleddet tatovering-tipp-idé

Original hjerte tatovering Tolkning liten tatovering-hjerte-håndledd-tatovering-kvinne

Tattoo hjerte på halsen

Japanerne mener at halsen er en del av de mest attraktive kroppen kroppen. Hva et flott sted å få en tatovering hjerte da! Fordelen med halsen tatovering er at du alltid kan skjule det med håret ditt. På den måten er det fortsatt diskret.

Nakke tattoo-tattoo-hjerte-kone

hals-tattoo-hjerte-kvinne-tattoo-idé

Ankelen tatovering - en liten diskret hjerte

Her er en annen stor trend, ankelen tatovering. Dette er et flott sted å gjøre et lite hjerte tatovering, og viser i sommer. Husk at permanent tatovering bør ikke sole seg i minst 6 uker. Få din på senvinteren hvis du ønsker å ha for sommeren!

ankel-tatovering-kjerne-small-tatovering

Personlig hjerte tatovering

Den permanente tatovering er noe du vil ha hele livet. Her er hvorfor, må vi tenke nøye før du får en tatovering. Generelt er det alltid bedre å starte med en liten tatovering som du kan utvikle gradvis. Hvis dette er din første tatovering, begynne i det små og ikke tenke to ganger til modellen og sted. Du kan søke etter tegninger og bilder på nettet for å lage / tegne din tilpassede tatovering modell.

tatovering-design-ideer

Den midlertidige tatovering å gå med små skritt

Du fortsatt er usikker, og du nøler for en permanent tatovering? Prøv en midlertidig tatovering! Hvis du allerede har en modell i tankene, og du har valgt stedet hvor tatoveringen, så er det ingenting enklere enn å prøve permanent tatovering. På denne måten vil du se hvordan du føler deg, og hvis det er virkelig for deg. Henna Tattoo, tatovering penn tatovering, tattoo airbrush sjablong med ... Det er flere midlertidige tatovering muligheter som leder av den virkelige.

tegning-tattoo-original-ide-liten-tatovering-hjerte


Like this post? Please share to your friends: