Deco romantiskt bröllop – våra idéer för en oförglömlig bröllops pastell – anews24.info

Deco romantiskt bröllop – våra idéer för en oförglömlig bröllops pastell

Deco bröllop romantisk klänning, brud tillbehör-table-inspirerade idéDu letar efter ett tema bröllop våren eller sommaren? Vi föreslår att anta ett romantiskt bröllop inredning i pastellfärger. Det är en festlig dekoration som passar perfekt med säsongen våren och sommaren och som gör att du kan organisera en minnesvärd dag, inomhus eller utomhus.


Deco romantiska bröllopspastellfärger: var du ska börja organisera en oförglömlig fest?

Deco äktenskap modell romantisk klänning-lady-ära-pink-green-mint

Inredningen romantiskt bröllop i pastellfärger sätta på mjuka, feminina färger. Den kännetecknas av användningen av blommor och tillbehör i rosa, mintgrön, gul, blå eller lila. Allt detta för att skapa en ljus och poetisk atmosfär, perfekt för en bröllopsdag firas under perioden mellan april och juli-augusti.

Inredningen kombinerar romantiskt bröllop i olika nyanser av rosa, blått, grönt och lila

Deco romantiskt bröllop modell klänning brud-pink-spets-blad

För en lyckad romantisk bröllop deco pastellfärger, har du två alternativ. Den första är att fokusera på en enda pastell skugga som till exempel på en mjuk rosa deco. Den andra skulle vara att tjäna dig en palett av två eller flera färger som rosa och mintgrönt eller rosa och lila.

Välja brudklänning pastell bröllop

Deco äktenskap modell romantisk klä bruden-grön-mynta-idee

Din första uppgift är att bestämma vilka färger du vill framhäva din romantiskt bröllop dekor. Det val du gör beror på dina personliga preferenser, men också den tid på året, idéer för din älskling, blommor av säsongen ...

brudklänning modeller är inspirerade av skönheten av säsongen

Deco bröllop romantisk klä bruden-motiv-floral-print-pastell

När du har valt färger för din romantiskt bröllop tema, kan du gå till valet av brudklänning. För att möta den pastell inredningen för äktenskap, bör modellen av klänning vara förknippade med färgerna du föredrar. Du kan välja en ljusrosa klänning i mintgrön eller liknande nyanser. Du har också möjlighet att välja en blommig klänning, inspirerad av den bohemiska chic bröllop tema.

Vad bröllop frisyr för en romantisk tema bröllop?

deco-äktenskap romantiskt-hair-bun-brud smycken-hår rosa

Brud frisyr skulle vara också, med matchande dekor romantiskt bröllop tema. Det enklaste sättet att anpassa din frisyr brud med pastellfärgade dekor bröllop skulle införliva en blommig tillbehör.

Den låga bulle med en blommig krona för en ultra feminint utseende och mjuk

deco-wedding-frisyr-romantiska brud tillbehör-blommor

Inredningen romantiska bröllop pastellfärger är ett perfekt tillfälle att testa en feminin frisyr med en klassisk CHINJONG och en blommig krans. Om du går för det här alternativet, överväga att harmonisera blommorna med din klädsel och din brudbukett.

Den fria hår med små vågor och en blommig tillbehör för en bohemisk chic look inspirations
deco-wedding-frisyr-romantiska brud tillbehör-crown-blomma

Den romantiska temat rimmar med en frisyr som lämnar manen fri bröllop. För en mer poetisk look, prova några smärre vågor och dekorera ditt huvud en krona av färska rosor.

Fyll hennes bröllop outfit med skor i fina färger

deco-wedding-dress-romantiska brudskor-rosa-pastell

Skorna som kompletterar din outfit kommer att vara lämpligen i samma färger som din brudklänning. För mer komfort, speciellt under varma dagar, gå för eleganta men ändå bekväma skor.

Att bygga på bekväma skor som kompletterar bröllopsklänningen

deco-wedding-dress-romantiska brud sko färgade pastell

Ballerinas i pastellfärger är ett bra alternativ. De kommer att ge dig en hel del komfort hela ceremonin och gör att du kan dansa efter behag under din semester. Om du föredrar klackar, överväga möjligheten att använda två skor kamrater: en för ceremonin och en för den roliga delen av din fest.

Bröllopet bukett, en huvudfokus i pastellfärger

deco-wedding-bukett romantiska idé-brud-romantiska rosor

Ditt bröllop inredning rosa (eller annan pastell skugga) skulle inte vara komplett utan en väl vald brudbukett! Innan du beställer den från din florist, tänka på de nyanser som kommer att blandas med din klänning och din blommiga kronan.

Att välja blommor av säsongen, njuter en naturlig och varaktig bukett

deco-wedding-bukett-romantiska bruden-rosafärgad pastell idee

Om det är nödvändigt, be sin råd om bästa blomsterarrangemang i dessa nyanser. Han kommer att ge dig råd om säsongens blommor och deras färgskala så att din bukett är vacker, harmonisk och hållbar.

Tänk harmonisera hålla herre med det av Madame

deco-äktenskap romantiska hållande-man-tillbehör-Marie-färgad pastell

Hålla din framtida make bör överväga pastellbröllopstema och färg på din klänning och dina tillbehör.

Besök hennes vänner att välja en bekväm brudtärna klänning och anpassade till deras önskemål

deco-wedding-dress-romantic-girl-hedersfärg mint-idee

När du har valt tillbehör från bruden och make, gå till dem för dina tärnor. Återigen, tänk om den allmänna färgpalett för ditt hem romantiskt bröllop. Söka råd till dina närmaste vänner att välja modeller av klänningar och skor. Det är ett sätt att se till att dina tärnor kommer att vara bekväm under din speciella dag.

Bygger på identiska buketter för tärnor

deco-wedding-bukett romantiska idé-lady-heders rosor

Även om du har flera modeller av klänningar för dina tärnor, beställa identiska buketter. Blommor, pastellfärger igen och bli en sammanhållande element i ditt bröllop bilder!

För en utomhus bröllop, ger en båge prydd med blommor

deco-äktenskap romantic-ark-bröllops utanför-pastellfärger

Om du planerar ett bröllop under våren eller sommaren, begrunda du förmodligen möjligheten att organisera en utomhus part. I det här fallet kan man förvänta sig ett bröllop båge romantiskt tema.

Skapa en blommig krans för en poetisk anda

deco-äktenskap romantic-deco-arch-wedding-flower-krans

I det här fallet, planerar ett bröllop med dekorativa pastellfärgade blommor i mjuka toner för denna del av utomhus.

Trimma ordförandena för de gäster ceremonin pastell buketter

deco-äktenskap romantic-flower-ceremoni-utanför-idee färgad pastell

Bifogar här deco romantiskt bröllop med inslag av färg på stolarna för ditt bröllop gäster. Häng små korgar av blommor i pastell anteckningar på ryggen på stolar för en fräsch och doftande atmosfär.

Gör egna bröllop dekorationer mångfärgade band

deco-äktenskap romantic-krans-duk stol ceremoni-deco

Och om det är för varmt ute eller om du inte vill ha en blomsterutsmyckning för stolar, utföra enkla och eleganta smycken med tyg kransar.

Up Your festlokal kransar och svävande harmoniska färger

deco-äktenskap-romantiska idé rum-of-äktenskap-deco-kransar

Vem har sagt romantiskt bröllop inredning i pastellfärger, även kallad romantisk rosa (eller en annan nyans) för partiet rums tillbehör. Oavsett om du planerar att ett inre utrymme eller utomhus, se till att ge dekorativa pastellbröllopobjekt.

Pappers fest dekorationer köper eller tillverkning

deco-förbindelse-romantiska-suspension-deco-rums-of-förbindelse-papper

Beroende på din budget och dina hantlangare färdigheter, kan du köpa eller göra din egen prydnadsföremål romantiskt bröllop tema. Pappers tillbehör är lätta att hitta i butikerna eller göra själv i förväg.

pappersgirlander hem för en festlig stämning och chic utan att bryta banken

deco-äktenskap romantiska krans dekoration färgade pastellnyanser-förgylla

Kransar, suspensioner, papper lyktor ... det är bara stilrena bröllop inredningsidéer och romantiska som perfekt överensstämma med romantiskt tema.

Ge ljus strängar, är att erbjuda en magisk atmosfär på natten

deco-äktenskap romantisk dekoration rum-of-fete-bröllops utomhus

För att inte nämna julbelysningen som väcker bilden av eldflugor som kommer att bidra mycket till din inredning romantiskt bröllop!

Vad blommor till sin romantiskt bröllop bord?

deco-äktenskap romantiska centrum idé-the-table-blommor-decoration

Nu till inredningen romantiska tabellen i pastellfärger. Liksom resten av inredningen pastell bröllop, nämligen tabell ofta domineras av ett blomsterarrangemang.

Välja behållare av blommor beroende på formen av tabellen

deco-bröllops blommor romantiska-center-of-bordsdekoration naturliga

Färgerna på blommorna däri beror på temat och dominerande nyanser av din fest. Formen av behållaren, under tiden, kommer att väljas i enlighet med typen av tabellen.

Att välja blommor i fina nyanser

deco-äktenskap romantisk dekoration-of-table-blommor-pastellfärgade bukett

rundade formen av fartygen kommer att vara mer lämpade för ett runt bord; blommor i rektangulära behållare bättre passa en långbord.

Att hans eget fartyg för semester måltid

deco-äktenskap romantisk idé-deco-table-har-to-själv-vas-diy

Du kan också skapa egna behållare eller vaser för dina blomsterarrangemang och romantiska tabell. Om denna idé frestar dig, samla glasburkar och använda en färg pastellfärger för att dekorera, efter modell av bilden uppåt. Fyll improviserade vatten vaser och placera dina blombuketter i fina nyanser!

Transformer behållare eleganta vaser

deco-äktenskap romantic-cenre-the-table-blommor-vaser färgad pastell

Naturligtvis glasburkar är inte det enda alternativet för DIY behållare för dina buketter för festlokal. Ovan en bild som ger oss en annan intressant idé: Klänning improviserade vaser tyg nyanser av rosa, blått och lila. Det är ett bra sätt att förvandla en vanlig objekt i en prydnad i drömmande och magisk!

Ge lådor med namnen på gästerna

deco-wedding-inbjudan-romantic-papper-rose-idé

Förutom blommor, någon romantisk tabell för en bröllopsfest behöver vägledning om säten för gästerna. För att göra dina egna lådor med numret på bordet eller namnen på gästerna, använd kartong papper i olika nyanser som matchar ditt tema. Eller förenkla din uppgift genom att ta modell av din bröllop inbjudningar och anpassa sig till en annan funktion!

Ange tabellnummer med hemgjorda dekorationer

deco-äktenskap romantisk trädbröllopsbords kort färgad pastell idee

Kartonger av denna typ är så lätt att inse att alla kan göra dem själv. Det skulle räcka för att ge dig själv med en bok av kartong i en valfri färg och lite färg. Då blir det för dig att tänka intressanta mönster för ditt projekt!

Föreställ originaltillbehör för den romantiska bordets centrum

deco-äktenskap romantiskt-wedding-table-deco-pearl-rosa-idee

De blomsterarrangemang på ett bröllop tabellen är komplett med olika smycken, såsom pärlor. Varför pärlor av detta slag? Eftersom de är chic och romantisk på en gång!

Förbättra sitt lysande dekoration med lyktor

deco-äktenskap romantiskt-lantern ljus-table-äktenskap idee

Lyktorna är en nästan obligatoriskt tillbehör för romantiskt bröllop dekoration. Få storformats lyktor om du vill skapa en magisk stämning runt matplats. När det gäller de små, de är idealiska för att göra en magisk mitt!

Dekorera din personliga ljus festlokal

deco-äktenskap romantisk candle-table-deco-idé-pastellrosa-vit

Lampor och ljusstakar kan inte göra utan ljus! Enkla vita ljus är allmänt tillgängliga i butiker. Men om du vill ha en romantisk bröllop inredning noga in i minsta detalj, måste du ljus som matchar ditt färgschema. Dessa köps i förväg eller göra din egen med vax, sträng och lite färg.

Uppfinna gåvor till gäster som ingen annan

deco-äktenskap romantisk present-box uppmanas-choklad-ide

Att respektera traditionen och komplettera din inredning samtidigt planera för originella presenter till dina gäster! Här är en idé av sådana gåvor med små lådor för alla dina nära och kära. Dessa lådor bör harmoniseras med färgerna dominerande i partiet området. De ska pryda en liten band eller några pärlor. Inuti kommer varje gäst att hitta choklad på smak: mint (för mintgrön), rosa (rosa för dekoration), lila etc.

Tänk textilier för festbordet

deco-äktenskap romantisk dekoration bord-rosa-färgade ljus, blommor

För festmåltid, behöver du också en löpare eller ett ark av lämplig nyans. Men det är också möjligt att kombinera två eller tre pastellfärger för att variera utseendet på din festområdet.

Experimentera med olika nyanser av textilier

deco-äktenskap romantic-table-grön-mynta-deco-idé-table

Känn dig fri att prova kombinationer av olika färger till duken, löpare och servetter! Ovan ett äktenskap framgångsrikt exempel på söta toner tecknat Avila Dawn Events.

Skapa en poetisk stämning med blommiga tryck

deco-äktenskap romantic-deco-table-färgad pastellrosa bordsduk handduk gul

Den poetiska atmosfären synonymt med vårens ankomst och uppvaknandet av naturen. Därför blommor utskrifter är ett naturligt komplement till vårbröllop bord. Du behöver bara hitta dukar och plattor med mönster och färger för att matcha din bröllopdekor idé!

Lägg tenderar nycklar i metalliska toner

deco-äktenskap romantic-tillbehör dekoration-idé-table-rosa-pastell

Bra att veta: de mjuka nyanser av rosa, grönt och blått gå mycket bra med metalliska toner, mycket fashionabla just nu. Av denna anledning har du möjlighet att pryda ditt bord några inslag av guld eller koppar. Överväg då du ta in champagneglas dekorerad eller omfattas av dessa toner.

Att hans rätter en dekorativ accent

deco-wedding-ring romantic-handduk-table-deco guld

En annan lösning skulle vara att fokusera på plattorna. De kommer då att ha gyllene eller koppar kanter. Även handduk ringar har förmågan att spela rollen av en dekorativ accent chica och trendiga!

Föreställ dig en pastellfärger meny

deco-äktenskap romantiska-candy-bar-wedding-färgpastell macaroons,

Sista tips för en oförglömlig speciell dag: föreställa din fest meny enligt chic bröllop dekoration av dina drömmar. Du kommer att se: resultatet är verkligen vacker!

Att spela med noter romantiska toner

deco-äktenskap romantiskt buffébröllops dekoration-of-table-idee

Beställa en kaka värdig tillfället

deco-wedding-cake-romantiska-exempel-förbindelse-deco-tabell


Like this post? Please share to your friends: