För semester, varför inte en julgran ursprungliga temat

alternativ julgran på väggen

Många av oss köpa vår julgran denier tid och ofta vår inredning är lite improviserad. I familjen, alla har sina preferenser och barn i många fall det sista ordet.


Men vi alla är överens om att granen är centrum för attraktion och ingenting retar så många sinnen. Och varför inte tänka lite framåt och välja en dekorativ tema som behagar alla? Naturligtvis innebär detta att ägna lite tid att förhandla - vilken typ av träd, naturligt eller artificiellt, som dominerande färgen, vilken typ av prydnadsföremål, etc. Och då är det budgetfrågan inte hög eftersom vissa teman vi kan vara dyrare än andra. Till exempel, om du är inspirerade av seriefigurer, kan julgran dekoration kostnaden bli högre, och mer tid behövs för att hitta. Men trots allt, vad ett nöje beundra dess unika julgran och präglas av vår egen personlighet. Detta är ärligt talat ett skott. Titta på dessa bilder och sy idéer.

Idéer för din julgran tema

färgstark design trädEndast jul bollar i knippen av tre färger

tema träd bollar
enda krans Accent

utforma gran ljus temaEtt vardagsrum med två granar

Julgran dekoration rött guldTräd med vitt och silver accent

noël sapin deco accent silvervit Karnevalen tema Fir julen karneval designen Gradient horisontella färgerJulgran utformning gradering av färgerTemat blå och vita blommor

Julgran tema vit blå blommor

artificiell träd i lilaJulgran arificiel lilaAC och minimalistiska gran ved

original design julgran Fir Galvaniseradgalvaniserad metall julgran gult guld julgran Julgran frukt tema

Julgran vit silverdesign

Christmas guld blå gran


Inlagd avEmily Friedman jul dekoration