Deco jul

Gästbok original bröllop i 30 häftiga idéer att anpassa!

bok'or mariage original diy-idees-inspiration

Bröllopet gästbok är en bok eller annat medium som tillåter oss att hålla ett minne av sin dag som bröllopsgäster signaturer, meddelanden som de vill lämna oss, fingeravtryck eller foton.


Under de senaste åren, det finns fler och fler originella idéer för presentationen av detta objekt som följer nästan alla bröllop. Fler och fler par tillgripa intressant media, till böcker att göra själv, eller till och med digitala lösningar. Vi samlade en serie

30 idéer för ursprungliga bröllops gästbok

att varje par kan göra för hennes speciella dag. Om du inte vill ta hand om denna aspekt av planera ditt bröllop, frågar en av dina släktingar eller dina vittnen för att välja det bästa alternativet. Anpassad bröllop gästbok handgjorda, via axeln fotavtryck och videomeddelanden för iPad, ingenting är för bra för en dag av oförglömligt bröllop!

bok'or mariage original album-photo-invites-diy-idees

En anpassad bröllop gästbok kan ske i form av en bok i sig, men kan också förekomma som ett bord eller någon annan typ av stöd. Wood, ett föremål som är specifikt din, flaska på grus ... Alternativen är verkligen verkar oändliga! Hur att avgöra vilken kommer att vara mest lämplig för dig? Vårt råd: tänk på hur du vill behålla det ursprungliga bröllop gästbok. Vill du exponera på väggen i ditt hem? Eller skulle du hålla det på nätet? Detta kommer att ge dig en idé för det stöd som ni kommer att gynna. Då det beror på dina önskemål och temat för din fest!

DIY bröllop gästbok ursprungliga papper med kuvert

bok'or mariage original album-mariage-enveloppes-photo-messages-livre-d-or

Gör din egen original och personlig bröllop gästbok kan representera en rolig hantverksverksamhet projekt. För att utföra skärning eller vittnen, är att skapa en sådan bok eller bröllop album att limma flera små kuvert på varje sida. Låt en nog för alla gäster. De kan sedan registrera sina namn och önskemål på papperslappar, för att glida in i kuvert.

Gästbok bröllop anpassade tryckpapper

bok'or mariage original cartes-a-imprimer-exemple

DIY-projekt nästa bokpapper guld bröllop, det finns också en mer modern och praktisk lösning. Dessa är utskrift kort eller ark förfyllda att erbjuda gästerna. De består av olika områden: namn, sida (bruden eller blivande make) önskar, råd ... Korten av denna typ kan hittas på nätet; men det kan också göra sina egna mallar.

Boka-invites-wedding-original-meddelande-förfyllda

Om du väljer att välja denna typ av original bröllop gästbok, så planera hur du kommer att samla bitar av papper. En brevlåda, en liten låda, en provisorisk kista ... Du måste hitta den bästa artikeln!

Original Wedding gästbok till sig själv med gäster porträtt

diy-book-guld-wedding-theme-tappningfoto

För att hålla minnet av alla de närvarande vid bröllopsfest, välja vi en gästbok ursprungliga bröllop album stil. Jag anordnar ett bröllop med vintage inredning, det upphandlar en omedelbar kamera. Vi ber varje gäst att ta bilder och hålla sig till insidan av albumet. Han kan skriva sitt namn under fotot eller skriva in ett meddelande till gift.

bok'or mariage original papier-silhouettes-modele

Den personliga bröllop album med bilder på varje gäst finns även i version skär silhuett. Detta är ett original projekt som kommer att kräva lite mer tid, särskilt om det är en stor händelse med massor av gäster. Eftersom, som ni gissat, det skulle skära ut silhuetten av varje person innan du klistrar in på en sida av albumet. Det kommer då att uppmanas att identifiera sina bilder och lämna ett meddelande framför dem!

Bok-guld-wedding-Original-idé-carcitures

När du har en vän begåvad i målning, är det underförstått i tillverkningen av sitt förslag personligt bröllop gästbok! Han blev ombedd att skapa bilder som kommer att ersätta bilderna av gästerna. De kommer då att ha kul att upptäcka sina porträtt, när du skriver sina meddelanden!

Hur man själv bröllop gästbok med papperslappar

make-a-bok-guldbröllops personlig papper

Fancy en originell idé? Prova en anpassad bröllop album med små bitar av papper. Skärs i ett tillräckligt antal i en romantisk form såsom kärnor, till exempel. Du kan även göra en ganska intressant bild!

Bok-guld-wedding-papper-a-gör-det-själv

Ange din skapelse i ditt bröllop plats eller festområdet så att alla kan sätta sitt namn och tankar till paret. Efter festen kommer denna tabell att bli en attraktiv väggdekoration för ditt hem.

Gör en anpassad bröllop gästbok inspirerats av temat för partiet

Bok-guld-wedding-fall-skräddarsy-idéer

Papper är ett mångsidigt material som kan användas för att göra ett bröllop album inspirerat av temat dess inredning. För ett bröllop med hösten inredning, kommer det att skära papperslappar i form av höstlöv.

VÄRDEbröllops gäster-original-origami

Och för en romantisk fest, kommer vi att bygga vidare på origami eller något annat anpassat formulär. Gästerna kommer att vara fria att välja ett papper för att skriva några tänkvärda ord.

Bok-guld-Bröllop-romantisk idé DIY-flask Message

Återigen är det viktigt att åstadkomma en behållare för förvaring av små papper undertecknat. En ganska tom flaska eller en vacker karaff är perfekt för tillfället!

Boka original bröllop formad flaska champagne

make-a-bok-of'or-mariage-personnalise-idees

Efter pappersprojekt, låt original bröllop gästbok idéer mer ovanliga media. Bland dessa finns det flaska champagne. festlig objekt par excellence, ger flaskan oss lite utrymme för undertecknandet av vart och ett av våra bröllopsgäster.

idee pund guldbröllops flaska vin champage

Och eftersom detta område är inte alltid tillräckligt, så tänk på att få papperskartonger. Sätt dem bredvid flaskan för att samla in önskemål önskan att skriva ett meddelande lite längre.

Personlig bröllop gästbok på original media

Book-eller-uppmaningar-wedding-original-fönster

Som sagt, den ursprungliga media är nu en del av den populära val för att göra personliga bröllop bok guld. Dessa stöd varierar beroende på parets önskemål men också bröllop dekor tema. Glas är ett intressant alternativ som kan fokusera på en retro eller romantiskt bröllop dekor. Den använder sedan ett gammalt fönster skärm i ett hörn av området part.

pound-for-guld-wedding-globe-original-idé

Bröllopet tema inredning resa kompletteras med ett världsjordklot eller karta. Dessa objekt sedan dekorerade av gästerna med sina underskrifter, men också med resor förslag och upptäckter för det unga paret.

bok'or mariage original vyniles-a-signer-idee

För att hålla ett minne av alla vintage bröllopsgäster, kan man även använda ett original bröllop gästbok formad vinyl. Under de senaste åren, är vinyler används alltmer för väggdekoration i huset. Samla namnen på dina nära och kära på en bärare av denna typ och använda den för att dekorera dina väggar!

bok'or mariage original assiettes-deco-murale

En annan intressant möjlighet är inspirerad av den dekorativa vägg med plattor. Plocka upp flera plattor i ljusa färger och penna relevant storlek. Bjud in dina gäster att skriva sina namn och budskap för dig att dekorera väggarna i ditt kök eller matsal!

Bok idé eller original bröllop, personlig naturmaterial

Bok-guld-wedding-on-the-beach-idé-stenar-box-

Den naturliga inredningen är en hållbar trend som inspirerade skapandet av original bröllop gästböcker med ekologiska material. Småsten är bara ett exempel på den här typen av material. Köpt eller samlas vid havet, det presenteras i en låda eller i en korg. De inbjudna till bröllopsfest var och en välja en sten och notera några ord om det.

idé-bok bröllops gäster-brev trä

De träföremål är ett miljövänligt alternativ till traditionella bröllop gästbok. Deras form beror återigen bröllop dekor och paret önskar. Några gift föredrar bokstäver skära trä; andra väljer en panelbrädor, helt enkelt.

DIY book-guldbröllops trä-a-gör-det-själv

Stöd för trä original bröllop gästbok ibland målade, ibland kvar i sin naturliga färg. Målning är vanligen vitt eller skiffer för att bättre belysa budskap gästerna.

Gästböcker Wedding formade originalföremål

Album-wedding-original-gitarr-wood-idee

Många par en passionerad sport, musik och konst eller en viss verksamhet beslutar sig för att välja ett objekt som symboliserar deras passion. Vi ser alltså gitarrer, surfbrädor eller skridsko och liknande föremål förvandlas till stöd för signaturer bröllop album.

bok'or mariage original idee-planche-surf-bois

Pussel och trä skapelser blir anpassade bröllop album

Album-bok bröllopsguld pussel trä inlägg

Pussel och anpassade trä plankor är en variant av den gröna bröllop gästbok. Deras egenhet? De är utformade för att vara en dekorativ väggobjekt i sig.

Bok-guld-wedding-trä-original-idé-kort

Gästerna noterade deras namn och meddelanden på pusselbitar eller en styrelse speciellt inredda. Det kan skäras för att indikera platsen för äktenskap, namn på gäster, sitt ursprungsland ...

Bok-guld-wedding-scrabble-bitar trä

Gästbok original bröllop i ett videomeddelande

bok'or mariage original appli-ipad-videos

De som vill hålla ett minne av deras äktenskap utan att behålla ytterligare objekt använder videomeddelanden lösningar. Dessa registreras av gästerna på bröllopsdagen eller någon gång tidigare. Idag finns även program som gör att organisera dessa meddelanden!

Papper guld bröllop personliga bröllop fingeravtryck formade träd

trädbröllops book-eller-table-idee

Senast intressant alternativ, är äktenskapet fotavtryck axeln för att samla in fingeravtryck av sina gäster formade trädkrona. Paret är fri att dra sig vilken typ av träd för att köpa eller ladda ner en gratis på webben.

Tree-a-bröllops facket utskrift


About the author

admin