Inredningen med stora krukväxter – anews24.info

Inredningen med stora krukväxter

vacker växt framför den öppna spisen

Naturälskare och inredning, denna artikel är för dig. Om du inte har en trädgård, men ändå drömmer om att ha den gröna hem, anser designa din stora krukväxter hemma.

Inredning med bekväm timmer prydd med en stor anläggning

dekoration'intérieur avec belle plante tombante sur commode

Små växter är lätt att integrera i landskapet; de kan placeras i hela huset. För vad är stora anläggningar, men alternativen är inte så många. Så hur du hittar den perfekta platsen för din stora anläggningar?

En elegant sovrum där två stora anläggningar står dekor

hörnrum har en stor anläggning

Låt oss börja med vardagsrummet. Den vanligaste platsen att placera en stor anläggning är naturligtvis i hörnet av ett rum. Om ett fönster är nära, vilket är fallet i exemplet ovan, kommer dina växter göra bra i dagsljus. Du kan välja en vacker palm som ger ditt hem en enastående exotisk sida!

Stor läsning område som domineras av en stor anläggning bakom stolen

hörn läsning stor anläggning

En ormbunke är också ett bra val för området av växter som verkar stå i ett rum utan att dominera den. Tänk också utrymmet bakom stolen när det gäller till exempel en läshörna.

Vackra interiör fyllda pep och växter av alla slag

dekoration av'interieur tout en verdure

Om du funderar på att fylla utrymmet på en hylla eller bokhylla, skulle vissa växter vara en bra lösning. Varför inte välja en vacker måne blomma för lite sötma?

Krukväxter sticker ut från den vita inredningen

dekoration av'interieur ultra moderne blanc

Om du gillar inredning arty, tveka inte att våga hänga växter från taket i sovrummet. Du kan beundra dem en gång sov och denna metod gör det möjligt att lägga till grönska till din inredning utan att förlora utrymme.

Vacker bokhylla prickade med växter av alla storlekar

stor anläggning på bokhylla

Det är också möjligt att välja glas terrarier som kan liva upp din inredning. Ordna före jordlösa växter såsom Tillandsia som inte kräver mycket vård, men som ger rummet en bohemisk luft.

Detta badrum är animerad av en stor krukväxt placerad på en pall

växt av'intérieur dans salle de bain

Badrummet är ett annat ställe inte förbises. Som du kan se i exemplet ovan, är allt du behöver en pall och en växt som du väljer. Du kan göra en del två hit och sätta din anläggning på ett bord som också tjäna för lagring.

Bohemian interiör prickade med grönska här och där

växter undertak spår

Om du har högt i tak, njuta av denna fördel. Bortom hängande växter, kan du också investera i Pothos eller en klängväxt som kommer att rulla längs väggen.

Elegant interiör där en vacker krukväxt är ute

Farmors-vas-point of-sight

Oavsett växter du väljer, tror blomkrukan. Märker blomkrukan i exemplet ovan. Han ger, om inte mer karaktär till rummet, åtminstone när det gäller själva anläggningen. Valet krävs därför - behållaren är lika viktigt som vad den innehåller.

Superb grön hörn nära fönstret

vacker växt nära fönstret

För att sammanfatta, kan din inredning gynnas enormt stora krukväxter.


Trots sin storlek, kan de finnas i varje rum i huset. Och om du saknar utrymme, glöm inte dina tak!

Inredning av modern och barock

vacker dekoration'intérieur style baroque


Like this post? Please share to your friends: