Hvordan å vikle noen ideer ikke bør gå glipp av! – anews24.info

Hvordan å vikle noen ideer ikke bør gå glipp av!

hvordan å lage et budsjett idé-klut knapp-string

I løpet av årene, færre og færre folk begynner å skrive brev. Men det er ingen større handle enn å skrive et vakkert brev til noen du setter pris på.


For dette er utseendet veldig viktig. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan å lage et budsjett. Sjekk ut våre ideer til bilder og våre opplæringsprogrammer for å hjelpe deg.

papir-folding-grønn idé

Konvolutten er ikke bare beregnet på å bokstaver. Den brukes også til å sette et kort eller en liten gave. Det er papir, stoff, papp og andre unike materialer. Ofte er butikker som finnes i papir og enkle farger. Men det ville være enda bedre å tilpasse konvolutten. For å gjøre dette, bare ta motet ditt og realisere deg selv.

Hvordan lage en papirkonvolutt eller papp? Oppdag våre tips!

ide-farge-mønster-tape

Før du begynner, velger materialet du bruker for prosjektet. Sats på papir eller kartong er den mest enkle. Men vær kreativ og velge farger og mønstret papir. Og hvis du har kunstnerisk sjel, kan du dekorere din egen konvolutt.

trick-opprettelse -brettet papir

ikke alltid har en konvolutt i hånden og noen ganger i en hast. I disse øyeblikkene vi lurer ofte hvordan å lage en selv-kabinett. Først, ta det valgte papir eller papp, saks og lim. Først kuttet en firkant som du midlertidig bøye to, slik at du holder en merkevare som vil danne to trekanter. Brett den øverste hjørne til midten. Gjør det samme med bretten på den andre siden. Deretter bretter den nederste hjørne litt over halvparten. Deretter rebattez det andre hjørnet. Tape kantene og voila!

Hvordan opprinnelige konvolutt - oppdage vår veiledning!

Ideen sirkel-lim oppnå

Her er en interessant idé. For dette prosjektet, må vi kutte ut 4 sirkler med samme diameter. Lim dem sammen en over den andre. Så du kommer til å trene i midten torget. Deretter begynner å kaste sakte sirkler på begge sider, så den nedenfor. Og til slutt til slutt, brett den siste sirkelen under den andre for å lukke alt. Denne pakken er ideell for nære små gaver eller små gratulasjonskort. Ikke nøl med å leke med farger.

ide-core-papir skriving

Er du fristet til å skrive et brev til den personen du elsker? Her er en idé konvolutt å oppnå i løpet av minutter. Det vil sikkert imponere den som mottar den. For dette må du klippe et hjerte den størrelsen du ønsker. Deretter, kaste ut de to litt avrundede kanter. Deretter satte styret som overstiger under og lim det. Og voila, er konvolutten endelig klar!

papir vintage button-streng

Eksemplene som du ble vist er enkel, praktisk og enkel å implementere. Men du kan også spille med teksturer og innredning av konvolutten. Du kan velge papir eller stoff for å gi mer originalitet til ideen din.

realisering-creation-papir-knappen

I veiledningen ovenfor, viser vi deg hvordan du lager en nedleggelse for boliger, som er annerledes enn å lage lim. For å lukke skallet, kan du gjøre det fra voks, en dekorasjon element eller knappen. For konvolutten knappen, må det først gi deg selv med papp. Da må han kuttet en liten sirkel som du vil bryte med en tegnestift. Det vil tjene deg senere for å lukke konvolutten.

ide-origami-farge konvolutt
Ikke nøl med å være kreativ. For å gjøre din konvolutt, kan du bruke origami. Dette vil hjelpe deg å lage din kreativ og original konvolutt.

Papirfargemønstre-idee


Like this post? Please share to your friends: