Julkrans att göra dig – anews24.info

Julkrans att göra dig

julkran gör med små symboler

The Christmas krans för att göra sig själv är en symbolisk jul dekoration. I kristen tradition är detta dekoration Advent krans eller ankomsten av Messias, som täcker en fyraveckorsperiod som slutade vid jul - Kristi födelsedatum.


Julkranen gör med grenar av vita frukter

julkran gör grenar med vitt frukt

I århundraden den katolska kyrkan börjar advent den fjärde söndagen före jul. Under dessa fyra veckor, måste man ha en anda av botgöring, förnedring och sorg. Tidigare började Advent den 11 november, fest St Martin, varade längre och lånades tre gånger i veckan.

Julkranen gör med blad och frukter Julstjärna

Gör en julkrans lämnar blomma frukt jul

Under denna period är äktenskapet förbjuden och förbudet varar till trettondagen, eller besöket och hyllning av de tre vise männen den 6 januari - Datum för julen firas fortfarande i vissa ortodoxa kristna länder. Advent krans presenteras nedan är mycket rik på blommor, grankvistar och röda bär av järnek och Ardisia.

Gör en julkrans symboliserar rikedom, fyllighet och välstånd

göra en krans jul rik fullhet välstånd

The Christmas krans att göra dig lite påminner St krona eller Thorns krona på huvudet före sin korsfästelse, men i själva verket är det inte. Advent krans symboliserar evighet i stället för liv genom uppståndelsen. Kronan nedan, prydd Ardisia av frukter och grenar som är limmade kottar, är magnifik.

Julkrans med kottar och röda bär dekorerade i vackra

julkran tall äpple frukt röd skönhet jul

The Christmas krans att göra själv kan vara mer klassisk och görs med granris eller andra naturliga grenar naturligt dekorerade eller inga bär. Det kan dekoreras med guld och glittrande jul bollar och olika band i samma stil. Den gyllene färgen symboliserar Star av Orienten julen.

Julkranen gör med guld bollar och band

krona jul att tillverka med guld bollar band

Denna jul krans göra sig görs och naturliga grenar dekorerad med röda och vita plastkulor. Den röda färgen symboliserar vänlighet, kärlek och välstånd. Den vita färgen representerar snön symboliserar Jesu födelse och renhet. Dessa vita bollar är bär normalt giftiga mistel, en julblomma. De röda bären är de Ardisia eller giftiga också, Holly.

Julkranen gör med inläggningar grenar av röda och vita blommor

julkran gör grenar med vita röda blommor

The Christmas krans att göra dig kan göras helt av konstgjorda grenar beströdda med konstsnö. Om du håller dig till de traditionella färgerna av jul och hitta en perfekt imitation av blad och frukt grenar av kvast eller järnek, hålla dem på gran grenar placerade längs aluminiumtråd användas som underlag. Klockorna kan sys eller fästas på aluminiumtråden.

falska snötäckta julkrans

falska snötäckta julkrans

Ju mer du sätter gran grenar, över julen krans att göra dig vara ganska. Denna gigantiska kronan kan rymma många guld blad och röda bär imiterar blad och frukter av järnek. Ett guld band, genom att uppträda här och där, ger en känsla av rörelse och överraskning.

Julkranen gör med gyllene löv och röda bär

julkran gör med gyllene löv röd frukt

Om du sätter röda och vita blommor till din julkrans göra dig bli ravivra. En blommig touch på kronan prydd med jul bollar kan ge originalitet till denna krona rent jul.

Julkranen gör med blommor och bollar

julkran gör bollar med blommor

Lamporna är en av de mest typiska dekorationer för jul. Om du svepa små lampor runt din julkrans att göra själv, det vita ljuset av stjärnan i Betlehem skina på det i all sin glans!

Julkranen gör med ljus och kottar

julkran making med tall äpplen lampor

För att hålla den eleganta och elegant stil, kan du linda din julkrans att göra dig förgyllda och glittrande band. Den transparenta band med guldmönster, guld glitter band sköldpaddsskal och blad sydda paljetter ... Överallt dyker grankvistar som vågor porlande i vinden som havet.

Julkranen gör med guld band

krona jul att tillverka med guld band

Alla tänkbara jul godis pryder julkrans att göra dig nedan. pepparkakor, korn klubbor och polkagrisar fyllda, dekorera rikt och generöst.

Julkrans att göra sig med korn kex fyllda

Julkrans att göra dig kex fyllda korn

Här är de steg att följa om du vill skapa en julkrans i grönboken. Du har grönbok, lim, röda pärlor och tråd.

Julkrans att göra dig papper

krona jul till sig själv papper

Om du vill skapa din julkrans tygkasse kallas säckväv, här är några bilder som visar stegen för att följa, material och verktyg du behöver.

Julkrans att själv vävnad

krona jul till självvävnad

Kom ihåg att julen krona tillverkar sig de mest framgångsrika är den som är upplyst av vitt ljus. Ju mer du sätter lite ljus, ge dig mer magi till inredningen.

Christmas krona ljus skönhet

skönhet jullampor krona

Blommorna dekorera jul frostade grenar i kronan på bilden nedan är blommorna av en julblomma kallas också julstjärnan. Det riktiga namnet på denna anläggning är julstjärnan.

Julkrans frostade grenar och blommor

krona jul grenar frostat blommor

Om du vill behålla din jul krans att göra dig mer grön, här är några prydnads idéer.

Julkran: varierade idéer

krona jul varierande idéer

Här är en av de mest eleganta kronor som fortfarande håller någon jul traditionalism.

Julkrans i grönt, rött, guld och koppar

grön jul krona röd gyllene koppar

Den som är den mest traditionella synvinkel färg symboliserar julen krans visas nedan. En perfekt band rosett dekorerar denna vackra julkrans.

Krona klassiska jul grön med röda bär och en stor röd band

Grön klassiska jul krans röda bär stort rött band

Bandet rosett på det liknar julstjärna blommor silver symmetriskt planterade bland gyllene jul bollar.

Julkrans med silver frostat effekt blad

krona jul silver frostat effekt blad

Här är en julkrans göra snabbare. Skärpappers snöflingor kan ta lite längre tid, men designen är enkel. Om du har guld papper, kan du klistra in snöflingor på snittblommor av guldpapper.

Crown julen tyg och papper blommor

julblomma tissuepappers krona

Här är en annan julkrans att göra själv. Det förde samman julgodis. Detta är en annan stor och riklig krona som kan göra dina barn lyckliga.

Julkrans gör godis och julkakor

tillverkning krona jul sötsaker jul kex

För att avsluta vår demoadventsljusstake, vi påminna om att vi måste hålla andan i ånger, förnedring och sorg under perioden före jul. Här är en julkrans att göra dig mer ödmjuk, respektera andan i förnedring.

Gör en julkrans med halm snöflingor

göra en krona jul snöflingor halm


Like this post? Please share to your friends: