kvinna skelett Halloween makeup: förberedelser inför 31 oktober börja! – anews24.info

kvinna skelett Halloween makeup: förberedelser inför 31 oktober börja!

Halloween Makeup kvinna skelett idé-mauillage-look-look

31 oktober närmar snabbt och med detta, förberedelser runt Halloween. Många människor rusa till utsmyckningen av sina hem, hängande pumpor, lyktor, spindelväv och mycket mer.


Men också är Halloween-kostym den viktigaste delen av festivalen. Det finns ett stort urval av Halloween kostymer att köpa eller göra själv. Men med detta måste vi överväga makeup. En av de mest populära kostym förblir ryggraden. Det är därför du skriver Designmag beslutat att ägna den här artikeln

Halloween skelett makeup kvinna

Du kommer att upptäcka några förändringar skeletal utseende, samt några tutorials och tips för att göra den perfekta Halloween kostym.

Halloween Makeup kvinna skelett-look skrämmande idé-färg

Känns som en Halloween skelett makeup kvinna i år? Så se till att kolla våra bilder och prova dem ensam eller med en älskad. Ge med smink, färg, penslar, öga liners, paljetter, strass, tillbehör, kontaktlinser och ha tålamod.

Halloween makeup kvinna-skrämmande-vit-svart skelett makeup

Om du verkligen vill skrämma folk omkring dig under Halloween-fest som presenterar sig själv, måste vi sätta en penna stroke på allvar. Att ha den perfekta Halloween skelett makeup kvinna, måste man känna till grundläggande principer.

  • Skelettet är i huvudsak formad svarta och vita färger
  • Den grundläggande makeup är alltid vit
  • Käken är stor och i huvudsak bildas av tänder
  • Ögat är viktigt och är svart

Vi måste respektera den beniga aspekten att makeup är så realistiskt som möjligt

konturansiktskroppsmålning

Halloween är festivalen av odöda. Så vad bättre än att välja en Halloween skelett makeup kvinna?

Låt oss börja med en Halloween makeup handledning kvinna enda skelett.

För att lyckas i denna skrämmande utseende, måste du:

  • Vit och grå makeup
  • svamp
  • en borste med mjuka borst

Till att börja med måste du göra ditt ansikte vitt. För att göra detta, först knacka en vit, med hjälp av din svamp. Försök att göra det mesta homogen färg som möjligt. Sedan byts till grått. Detta kommer att bidra till att göra några skuggor i ansiktet. När allt kommer omkring, är vårt mål att göra göra den mest realistiska skelettet. Fokus ögon, näsa och mun. Då ska jag in i konturerna. Dessa är mycket viktiga. Ta din pensel doppad i svart och börja med ögonen. Stand ögon genom att göra stora cirklar och färg dem.

Den svarta kontur är en av de viktigaste delarna för en Halloween skelett framgångsrik kvinna makeup. Vänder sig till munnen. Gå runt det alltid använda din pensel med svart. Inuti denna kontur, rita iögonfallande tänder med svartvitt och färg dem i vit inredning. Låt gå längre några slag på utsidan för att göra käken Skalman som foto-cons. Bra gjort, din grundläggande skelett makeup är klar.

dress-black-svart-makeup

Om du inte har tid att gå och köpa all makeup och tillbehör som passar din skelett eller ärligt talat inte vill spendera pengar, här är lösningen:

Det vore nog att använda den lättaste pulvret du hitta, och en svart penna eyeliner. I det här fallet du bara satsa på ansiktets konturer. Var noga med att trycka på svarta runt ögon, näsa och käke. Gör det på en blekare hy som möjligt. Effekten är alltid narkotika, särskilt om du binder ditt hår tillbaka och du klär sig i svart. Halloween kostym är en viktig del av ditt utseende. Och om du vill göra dig till ett skelett, det är enkelt. Få ut mer av din garderob av gamla svartvita kläder och voila. Om du vill att andra Halloween kostym idéer, missa inte vår särskild artikel om detta ämne.

Tips: Nu kan du Halloween makeup kvinna skelett kit!

Idee-halloween-dräkter-makeup

Vissa kvinnor är mer charmiga än andra och vill vara i en anda av Halloween, medan resterande glamorösa sexig. Vi har ett förslag till dig med denna makeup av bilden ovan. I det här fallet kan du göra upp bara en del av ansiktet respektera de vanliga konturer. Men den här gången, gör det mer elegant, som om du bär makeup på kvällarna.

idé-skelett-hud-smältning

Du är förmodligen undrar hur man ser ut som ett ansikte som är trasig. Vi har svaret för dig!

Börja med lätta konturer visste kinden med en vit penna. Dessa gränser hjälper dig senare för "flödande hud". Precis under avgränsning, sandskädda ditt svart ansikte. Denna del är mycket viktigt och bör skilja sig från den andra delen av kinden. Gör upp resten av ditt ansikte, som vi rådde dig tidigare.

Nu börjar vi med den mest roliga delen av handledningen. För en realistisk effekt, bör du ta en 3D-kött gel baserad på gelatin som du kan göra själv om man tittar noga på video tutorial ovan. Börja med att hälla din gel på den del av huden i ansiktet och vänta på att torka. Du förstår, resultatet är fantastiskt!

ansikte skrämmande kontur målning

Vissa vill gå ännu längre genom att göra upp så mycket som möjligt. I detta fall rekommenderar vi att du spelar med skuggorna i nacken omväxlande vitt och svart. Målet är att dra en hals ben. För att lyckas på, ta en borste, svamp och vitt smink, svart och grått.

Idee-skelett-färger ansikte

Vet du makeup mexikanska skelett? Firade under många år i Mexiko, Halloween, det vill säga "El dia de los muertos" är en mycket populär festival. Under denna festival, är skallen rent symbol för denna dag. Däremot har makeup många fler färger, paljetter och blommor.

Varifrån kommer denna idé om Sugar skull?

Under denna period, de infödda höll dem skallar för ritual och han tog sig besväret att dekorera tillbehör, färger och stenar.

Idee-jaw-tänder-skrämmande

makeup-original part oktober

makeup-single-soiree-fete

makeup-tutorial-fete oktober

ansiktsmålning-neck halloween

uppnå mun-käkben

skelett-glamour-lila-svart

skelett-punk rock-idé

handledning bredd-ögon-näsa

ansikts färger-svart-vit


Like this post? Please share to your friends: