phoenix tatovering: meninger og ideer i bilder – anews24.info

phoenix tatovering: meninger og ideer i bilder

Phoenix tatovering geometriske tatovering arm tatovering

lyst på en phoenix tatovering ? Hva er dens betydning? Fokus på phoenix tatovering stammer mer spesielt utvalg av våre favoritt phoenix tatovering ideer.


Oppdage dem!

tattoo arm-phoenix-ide-tatovering-mann opprinnelige

phoenix tatovering: en mystisk fugl

den phoenix, nå skrevet phoenix, er en veldig pen mystisk fugl som er grunnlaget for mange legender rundt om i verden. Hans navn er sannsynligvis av assyrisk opprinnelse. Phoenix er en hellig fugl med vakre fjærdrakt - gull, rødt, lilla og blått. Han bor for 500-1000 år etter at han satte fyr alene og reniât. Alle mytologier tyder på at denne fuglen hadde evnen til å bli født på ny, her er grunnen til at det symboliserer gjenfødelse og udødelighet. Det er også assosiert med guden Ra den egyptiske solen.

phoenix tattoo back tattoo mann phoenix

Det antas at phoenix historien begynner i det gamle Egypt. Endelig er det også funnet i persisk mytologi, gresk, romersk, kinesisk, japansk, koreansk, indisk og slavisk. Det er en gresk myte som forteller sin opptreden i detalj. Faktisk er denne myten en blanding av flere elementer i alle sagn avlinger er nevnt ovenfor. Den greske myten er også lik den egyptiske myte.

phoenix tatovering kvinne tilbake fugl tatovering

Som symboliserer phoenix tatovering i henhold til den greske myten?

Grekerne mente at Phoenix levde i Arabia nær en kilde til ferskvann. Hver morgen ved daggry, badet han i fontenen og sang slik at Apollo, guden for musikk og lys, betatt av stemmen hennes, stoppet sin vogn (sol) for å lytte til sin engleaktige sang. Legenden sier at phoenix spiste morgen dugg.

Phoenix er en fugl med evnen til å regenerere og kan derfor ikke bli skadet eller drept. Han er fortsatt singel ... Legenden sier at i en periode kan det være bare en phoenix fugl i verden som gjenoppliver fra asken.

phoenix fugl tatovering tatovering kvinne håndleddet

Etter utløpet av en livssyklus, bygger phoenix et reir av duftende tre, kanel og myrt greiner og sette den i brann. Det brenner sammen med reiret og blir til aske. Tre dager gikk, så han phoenix igjen, ung og sterk. Det samler de gjenværende asken i et egg av myrra og fløy til Heliopolis, der legger et egg på alteret Guds solen. Her er hvorfor, for grekerne, er phoenix et symbol på oppstandelse (Revival) udødelighet, liv etter døden, triumf Disaster brann og livet og ny begynnelse, men også guddommelig kjærlighet. I alle legender, er phoenix et symbol på kjærlighet.

phoenix tatovering moderne tatovering design

Tatoveringen phoenix symboliserer udødelighet, brann og kjærlighet

De slaviske folk, spesielt russiske, kaller fuglen for brann. De beskriver ham som en magisk fugl med fargerike fjærdrakt og lyse som om hans fjær var laget av ild. Ildfuglen, phoenix, bor i kronen av hellige treet. Han er budbringeren av Guds vilje, derav evnen til å fly mellom verden av gudene og verden av menn.

I kinesisk mytologi, lever phoenix borte fra folk i Kunlunfjellene. Legenden sier at det var to phoenix - mannlige og kvinnelige. Den kvinnelige phoenix ble kalt Huang og symboliserte månen og den mannlige phoenix ble kalt Feng og symboliserte sommer og sol. En av de gamle navnene på Phoenix er nettopp Fenghuang. Deretter gudene bestemmer seg for å forvandle den mannlige og kvinnelige i en fugl som er symbolet på yin og yang, nåde, fred og kjærlighet.

phoenix tatovering design idé tattoo arm kvinne mann

De fire voktere av den hellige verden: phoenix i kinesisk mytologi

Andre legender sier at phoenix representerer ild som er opphavet til jorden. I asiatisk mytologi, er phoenix en av de fire vokter av den hellige verden. De fire hellige vokter av verden er:

  • Turtle Snake - Nord verge og elementet vann, er dens sesong vinter og farge - svart
  • hvit tiger - West keeper, er hans element metall (Earth), sin sesong høsten og hvitt
  • white dragon - Guardian of the East, er dens element tre (luft), er dens sesong våren og farge - grønn
  • Phoenix - Sør-keeper, er hans element brann, sin sesong - sommer og fargen rød

Faktisk er Phoenix fjærdrakt en blanding av alle farger - hvit, svart, blå, grønn og rød. Er alle farger samlet vakter. Som igjen bekrefter legenden at Phoenix er vokteren den sterkeste av de fire.

Japansk legende sier at phoenix, brann fugl, vises på jorden med en oppgave - å hjelpe folk. Sin tilstedeværelse er assosiert med begynnelsen på en ny æra. Det er symbolet på solen, lojalitet og kjærlighet.

tattoo-phoenix-kvinne-arms design-phoenix

Phoenix i persisk mytologi - styrke og kunnskap

I persisk kultur, Phoenix avbildet som en stor fugl høy i sølv med flammende vinger, hale Peacock, klør løve og hodet til en hund. Reiret er i treet kunnskap.

fugle tattoo-design-phoenix fugl tatouag

Som du ser, er det phoenix tatovering rik på betydninger. Det symboliserer udødelighet, kjærlighet, fred, styrke, intelligens. Denne fuglen har inspirert tusenvis av sagn og historier. Men det er en mystisk skikkelse. Vi vet fortsatt ikke om han virkelig eksisterte eller ikke. Nå oppdage resten av phoenix tatoveringer motivgalleri: kvinne-tatovering i Phoenix-arm-kvinne-ideer

Phoenix Design geometrisk tatovering tattoo-tattoo-abstrakt-phoenix-back-kone tattoo arm-kvinne-ide-liten-tatovering-utforming back-tattoo-kvinne phoenix fugl tatovering frokost tattoo-tribal-phoenix-tatovering-bird-idee tattoo-phoenix-tegne-svart-ideer-fugl tatovering tattoo-DOS-kvinne phoenix-tattoo-idé opprinnelige phoenix-tattoo-kvinne-ide-breakfast-stil tatovering tattoo-phoenix-kvinne-tatovering originale ideer design-tatovering i Phoenix-kvinne-ideer-tribal-tattoo

Ideen phoenix midlertidig tatovering gjort med hennakvinne-tattoo-au-henna-tatovering-midlertidig-phoenix phoenix tattoo-arm-man-fugl tatovering tattoo-design-idé-phoenix-tattoo-tribal tattoo-phoenix-ide-breakfast-fugl tatovering tattoo-DOS-phoenix-tatovering-liten-tribal

Flere ideer her ...


Like this post? Please share to your friends: