Halloween cocktail recept utan alkohol: recept, tips och preparat – anews24.info

Halloween cocktail recept utan alkohol: recept, tips och preparat

Halloween cocktailrecept utan dryck-black-idee alkohol cocktail

Om du letar efter magiska drycker, glaucous och läskiga drinkar, bisarra men läckra drinkar, har du kommit till rätt ställe. Halloween närmar sig och med det, alla förberedelser som går med det.


Vi väljer inredning, kostym, smink, men att gå till de minsta detaljerna måste också ge mat och dryck att matcha.

I denna artikel kommer vi att erbjuda dig några idéer och tips Halloween cocktail recept utan alkohol smak för stora och små.

Halloween cocktailrecept utan alkohol drink-skrämmande-idee-creepy

Halloween cocktail recept utan alkohol, det finns många. Men det är inte allt! Här kommer vi inte bara erbjuda dig några idéer om drinkar, men också att lära dig hur man kan inreda och omvandla dem till en anda av Halloween. Mer Halloween cocktail är skumma, kommer det att bli mer i tonen i kväll.

drink-kul-ägg-klubba

All Halloween cocktail recept utan alkohol bör mousserande eller tråkiga färger, tillsammans med falska blod, flytande ögon, spöken och daggmaskar som ger lust att fly. Om barn är fans av den magiska troll kan man förvandla varje glas en trolldryck att följa kvällen i all sin glans.

bägare-glas idé Hydratisering

Men inte förlora mer tid.

Låt oss börja med denna Halloween cocktail recept utan alkohol grön och full av vitaminer. För att uppnå, måste du:

  • två Granny Smith-äpplen
  • en gurka
  • en kalk och eventuellt socker

Tvätta, skala och tärna gurka och äpplen. Sedan har dem gå till centrifugen. Slutligen, tillsätt en halv lime och lite socker eller honung. Servera i bägare att tänka på maqiques potions häxa och voila!

drick ägg-litchi-recept

Om du vill göra din Halloween cocktail recept utan alkohol med något extra, föreslår vi att göra hemgjord flytande ögon. För detta behöver du bara en låda med litchi e några svarta eller vita druvor. Ta litchiplommon och tryck en druva. Resultatet är inte bara realistiskt men också läckra. Antingen vid slutet av cocktail kan avnjutas med nöje exotiska frukter.

orange-kryddig-idé-drink

Detta Halloween cocktailrecept utan alkohol uppskattas av små monster, men även av vuxna när utsmyckade med en kryddig touch.

För en gångs skull är det lätt! Häll apelsinjuice i ett glas och tillsätt grenadin i bakgrunden. Och för den varma nyckeln? Välj mellan röd chili och gör njuta av dina gäster i form av lek.

dricksglas-party-idé

Detta alkoholfri dryck kan serveras som ett slag. Det ser inte mycket aptitretande utseende, men lita på oss, är det! Bara göra några fiske i juicer, lägga en touch av mjölk och lämna några bitar flyter att stanna i en anda av kvällen den 31 oktober.

deco-preparatet glasspruta

Du räknar imponera på dina gäster? Finns det något bättre sätt att förbereda en nonalcoholic cocktail framför dem! Och för att göra mer original använder du en spruta för att hälla drycken i glaset eller bara lägga till en pricken.

Dessa skulle vara ännu bättre om du hittar intressanta glasögon lab eller mönster för att dekorera behållarna i fråga.

dekor-glas-spice-devil

Du behöver inte gå för långt eller spendera för mycket pengar. Du kan använda mat för att göra dekorera dina cocktails. I detta fall ovan, paprikorna används för att bilda hornen på djävulen. Malin, eller hur?

idee-punch-fete-barn

Punch är en av de favorit drycker av allt, när stora partier. Detta för att hjälpa dig själv efter behag under hela kvällen. På toppen av det, det är trevligt och välsmakande.

Vi kommer att erbjuda dig en Halloween cocktail recept utan alkohol för användning i en skål eller glas.

Bara göra ditt val. Och för det, bör du ta med dig:

  • juice oragne
  • citronsaft
  • citron
  • frukt

Här fortsätter vi i enkelhet, liksom tidigare recept. Bara blanda apelsinjuice saft för lite pep och skär säsongs val frukt läggs inuti. Sedan, pressa en halv citron och häll botten. Chin!

juice de Granada-utan-halloween

Vad skulle du tänka på en snyftande utan alkohol dricka? Detta kan göras på två sätt. Antingen du satsa på röda drycker som grenadin, röd eller andra fruktjuicer. Eller så kan du använda färgen. I båda fallen är effekten mycket realistiskt, särskilt om du följa din cocktail spruta.

rör-test-prov-idé

Och om du vill göra det hela ännu mer intressant och vill imponera på dina gäster, rekommenderar vi dig att göra alkohol skyttar. Principen om skytten dricker bottnar, antingen i en enda munsbit. Och om du inte vill göra för enkelt, få provrören där du kan tjäna din mini cocktails. Detta kommer att bli ännu roligare om du gör dig redo för barn.

Frukost glas cocktail drink

Här är en Halloween dekoration idé för dina drycker. Från inredningen, kan det finnas överallt. Men när det är ätbart, är det ännu bättre. Under hela året, men särskilt under oktober månad vi kan hitta full av gelégodis i form av insekter. Barnen älskar det, men vuxna också. Även om de dölja.

Alla dessa söta insekter kan helt följa alla dina drinkar i Halloween-fest.

idé-drink glas sweet

Nu blir värre. Hur man får trolldryck effekt eller kittel av häxa? Här är allt möjligt! Den stora hemligheten är i torris. Detta ger en rökig effekt är faktiskt fryst koldioxid. För att uppnå, måste den hanteras försiktigt och noggrant.

Och för att få en uppfattning om vad det refererar, missa inte att titta på videon ovan. Denna rök är inte farligt, men måste övervakas av minst en vuxen.

glas-droppande-obehagligt-fete

Som ni kan se, idéer, det finns många. Vi måste vara kreativa och tveka inte att visa smutsiga och dribbling dina glasögon udda färger drycker.

kemi bägare-idee-magic

presentation glas orange-idee

witch-punch-glas dryck


Like this post? Please share to your friends: