En rustik dessertbord och glamour för äktenskap – anews24.info

En rustik dessertbord och glamour för äktenskap

Tillsammans eklektisk dekoration bröllop

Kreativa människor och Tatum fotograf Reid har designat en elegant dessert tabell som lyckas vara rustik inspiration och glam samtidigt. För ett sådant val med olika stilar och bröllop teman krävs en viss djärvhet.


Men om du riskerar och försök, kan resultatet bli otroligt underbart. Sätt en överdådig tårta mot väggen av din rustika lada, lägga paletter pastell mynta och persika kontrast med en touch av rosa för en oförglömlig känsla av friskhet. Sammantaget rustika bitar gå bra med glamorösa detaljer. Detta är verkligen fet, imponerande, samtida men tidlös också. Ta en titt närmare på alla detaljer och bli inspirerad!

Vågar bord serverar både rustik och glamorös för ditt bröllop

rustik dessertbord med blommor

När du bestämmer dig för ett tema eller en huvudfärg för ditt evenemang, kan du börja dekorera med en enkel bakgrund trasa. Om det behövs, sätta din dessert bordet framför en naturlig miljö, liksom träd eller blommor. Det kommer att gå bra som framför ett arkitektoniskt element, som en vacker tegelvägg.

Det är de små sakerna som imponerar

Detaljer bröllop dekoration

Slutligen läckra desserter är ett måste. Kakan pops är populära som kakor just nu. Den chokladöverdragna Oreos lyx, de franska macaroons och mini munkar också. Det finns många butiker som säljer produkter online och levererar hela landet. Håll dig till ditt tema och färger och du har en visuellt tilltalande och framgångsrik design.

Desserter är mycket viktiga

Wedding cupcakes mandelbiskvier

En djärv kontrast - en glamorös bukett framför en tegelvägg

Kontrast blommor tegelvägg

Låt fantasin guida dig

Detaljer etonants dekoration

Välj de vackraste blommorna av säsongen

Wedding Flowers

Läsk för gäster

Godkännande rustik inredning

... med läckra desserter

Läckra desserter äktenskap Färska drycker äktenskap Godkännande rustik dessertbord Kakor dessertbord Tabell tegelvägg dessert glamour Gateau golden rustik stol Gateau gyllene mandelbiskvier Tabell rustik dessert och glamour
Tårta eller dessertbord glamour Eclectic dessertbord


Like this post? Please share to your friends: