Deco jul

En fläkt av konst för heminredning med bord

Färg Tabell deco soffa

Du vill ha en ny deco salong eller uppgradera inredningen i ditt sovrum eller ditt barns rum? Deco bord är ett bra val som skapar en speciell värld och utbildar dina barn till konst.


I inredning, är det inte bara möbler och sängkläder som räknas. Ramar och tabeller klädd alla vardagsrum. Ompröva ditt kök inredning, eftersom köket är idag en riktig livsstil. Piffa upp ditt badrum ger det en spa inspiration. Med en tryckt väggdekorationer duk eller handmålade, är utsmyckningen av huset göras hemifrån. Öka dina väggar med vårt utbud av målningar och målningar!

Tabellen inredning ger konsten till salongen

Deco industriell loft tabeller

Börja nu att förbereda din vägg dekor. En tabell deco design eller konstfotografi, personifierar ditt hem till din bild. Välj bland kategorier av abstrakt målning, modern målning, samtida målningar till Naturbild kategorier, Zen målning, djur målningar. För en pop tart atmosfär, belyser elegant miljö vägen Andy Warhol vistelse. För en Zen inredning som inbjuder dig att resa, tänk om landskapet foto eller blomma i sovrummet. För deco vintage ande Återvinning i köket och polerade träram kommer att lägga karaktär.

Köket också så här utsmyckning stil

Red kök med väggdekorationer Coca Cola

Anordnat på en ram eller inramat, canvas ibland skimrande metalliceffekt för en bättre grepp om ögonen. Den sträckt duk träram ger djup till landskapsbilder, bilder på blommor och afrikansk konst. Resenärer plébiscitent målningar som illustrerar de stora huvudstäderna, medan konstälskare fyller bilder av kända bilder. Dessutom kombinerar en skiffer dekal estetik och funktion i total avkoppling.

diskret Triptique

matsal med ett bord inredning

Country corner

rustik med bord

Modernt kök i lila

Modernt kök med ett bord inredning

Dekorera sovrummet

Tabellen i sovrummet

Tabell över New York i en lägenhet i New York

Moderna tavlor i sovrummet

Många små berömda målningar i köket

Moderna tavlor i köket

En pirat för barn

Barnens rum med en pirat bord

själva utformningen bild i köket

Modernt kök med en bild på väggen Samtida matsal Vardagsrum med bordsdekoration abstrakt design Tabell färgbild i den vita vardagsrummet Modern målning i barnets rum

Kök dekorerad med en väggmålning Tabell deco geometriskt på mässan Moderna tavlor pirat med barn Tabell design i vardagsrummet


About the author

admin