Deco jul

14 idéer för en särskild Valentine Deco ljus

ursprungliga ljusstakar DIY

Ljus är trevligt för alla tillfällen, men på Alla hjärtans dag är obligatoriskt. Finns det något bättre sätt att skapa en romantisk stämning hemma? den dekorativa ljus Alla hjärtans dag, gör atmosfären mer intim, mer varm och mysig.


För den romantiska middagen att ljuset stimulerar passioner. Frågan är att välja ljus, ljusstakar och all inredning runt. Först, tveka inte att sätta fullt överallt. Små, stora och särskilt rosa färg e red. Om du vill lägga till ytterligare en touch av färg, mjuka gula, lila och gröna pasteller smälter väl med rosa och rött. Du kan göra originalkompositioner med flera ljus i ett hörn av vardagsrummet. Till exempel kan du göra något vackert med enkla små värmeljus. Ta en trevlig genomskinlig behållare, häll vatten och flyta av röd rosenblad. Du sätter små ljus upplysta och du får en underbar inredning ljus. För mer sofistikerade ljus, välja de mest imponerande ljuskronor och en plats i de kretsar i tabellen, det ger en sida retro chic. Ljus medel färg och storlek skulle vara ännu vackrare med en DIY Deco. Du kan pryda de små kransar, pärlor, eller helt enkelt klä färgat papper. Slutligen, dekorera med ljus som din krona Valentine kan du sätta på bordet. I samtliga fall ljus för Alla hjärtans dag det är aldrig för mycket. Titta på dessa bilder och få inspiration för dekorativa ljus.

Kompositioner med ursprungliga ljus

Valentine ljus med pärlor

En dekorativ ljus inspiration Valentinestearinljus Valentine rosenblad

En enkel och vacker komposition för romantisk middagDekorativa ljus Alla hjärtans dag middagSmå mycket romantisk ljusValentine ljus i ljusstakar stickadeEtt glas vatten, en blomma och ett ljusljus Valentine dekorationljus dekorerat papperljus St. Valentine konstruktionEn flammande hjärtaljus Valentine hjärta formEtt ljus dekoration för älskare

Ljus romantisk AllaKartong container och rosa

Deco Design Valentin ljusEn mycket originell idé

Dekorativa ljus Valentine

Dekorativa ljus Valentine ljus ganska

Dekorativa ljus Valentine DIY


About the author

admin