Deco jul

ursprungliga bröllopstårta att blända sina gäster

bröllopstårta originella idéer-modeller

Organisera ditt bröllop innebär en hel del förberedelser steg. Vi tror att dess utseende och dess tillbehör, välja ett tema för att dekorera sina parti objekt för att försköna sitt bord och utrymme för att fira.


Men vad vi ofta tenderar att glömma är att bröllopet menyn är också en del av inredningen.

Välj en ursprunglig bröllopstårta att imponera på sina gäster

ursprungliga bröllopstårta dekoration, blommor vit

Färger, dekorationer, smaker och aromer har förmågan att påverka stämningen i ert parti. Och om denna princip gäller för alla rätter som serveras, är det något som är mycket speciell och förtjänar särskild uppmärksamhet: kakan. Välj en ursprunglig bröllopstårta enligt med temat inredning du har i åtanke är wow dina gäster och se till att du lyckas. Låt oss se några ursprungliga bröllopstårta idéer för de mest populära partiteman nu.

ursprungliga bröllopstårta för en chic tema part bohemisk

blommor original bröllopstårta-style-boho-chic

Den bohemiska chic bröllop tema är en av de mest populära alternativen för perioden våren och sommaren. Ge utseendet på din bröllopstårta med detta tema och du får ett resultat lyckats i många avseenden. Den bohemiska chic inredning inte saknar originalitet själv. Kreativa och smart, bäst återspeglar personligheter av två gifta.

original bröllopstårta-stil Bohemian-chic blommor

Detsamma gäller för bröllopstårta inspirerad av den här stilen. Full av färger och hippie chic mönster, är det också ofta prydda med olika blommor prydnadsföremål.

idee-tårta-de-bröllops godis-krans-blommor

Satsa på en topp dekorerad med en original- blom- sammansättning eller, om du drömmer om en kaka av en märklig höjd, prova en sträng som spänner över alla våningar.

kaka-of-förbindelse-bohemisk elegans kant

Den makramé är en typisk tillbehör teman bröllop chict. Men visste du att det kan vara en del av dekorera tårtan? Ovan ett exempel på en söt behandla i pastelltoner inspirerade av dekorativa accent.

cake-of-äktenskap-original-vit penna våningar

Den bohemiska chic inredning rikt på färg. Av denna anledning kan en ursprunglig bröllopstårta också satsa på en överraskning genom görs helt i vitt. Men se upp, för det finns ingen brist på personlighet, överväga att lägga några intressanta detaljer, som en söt krans formade fjädrar!

Idea ursprungliga bröllopstårta för en chic romantiskt tema måltider

cake-wedding-tema vintage rosor

På jakt efter idé ursprungliga bröllopstårta för ett parti inom ramen för Alla hjärtans dag? Om du tror att ditt val är begränsad, ta en blick på bilderna nedan!

bröllopstårta-original pink-theme-romantiska

Föreställ dig en originell bröllopstårta betyder inte alltid improvisera på alla delar av hans dessert. Således för en romantisk tema part, kan man lätt satsa på färgen rosa. I det här fallet är det detaljerna som måste väljas med omsorg.

bröllopstårta-dekoration-blom-exempel

Så, har du friheten att uppfinna en kreativ design med riktigt imponerande accenter. Den stora blommor är mycket vacker och lika spektakulära alternativ.

cake-of-äktenskap romantiskt-rosa-vita

wedding sidan av färger och dekorationer är alla lösningar tillåtna, inklusive den vita färgen med rosa accenter (mycket) stora format!

deco-cake-wedding-flower-idee

Du vill inte ha en dessert helt rosa? Så varför inte prova en kaka i två färger, vit och pastellrosa? Bra att veta: skulle resultatet bli ännu mer intressant om du väljer en bröllopstårta med tre eller flera våningar.

Original Bröllopstårta för en dekoration runt en eller flera färger

cake-of-äktenskap-röd-och-vit-idee

Valet av en dekoration runt en färg eller kombination av färger är enkel organisering av hans parti. Och eftersom alla dina inredning kommer att dikteras av färgerna i fråga, så hitta en kaka idé i samma anda! Dessert på bilden ovan och skulle passa ett bröllop inredning runt rött och vitt.

cake-original-äktenskap två nivåer-ball

För pastellfärger tema parti, utöver det vanliga och uppfinna en ursprunglig bröllopstårta lite mer ljusa färger. Det bör därför undersöka färgpaletten redan valt och hitta liknande nyanser släppa en lite mer vågad.

tårta-svart-och-vit-bröllops fjäder nivåer

Svart och vitt kakor är alltid imponerande. De är ett perfekt komplement för dekoration i dessa två färger. Men de också skulle ge med ett parti i olika nyanser av beige och liknande nyanser.

kakor-wedding-level-style-art-deco

Du organiserar en glamorös bröllop och du undrar hur att återspegla detta tema på menyn? Satsa på ljusa färger, som guld och silver. I bilden ovan, en bröllopstårta på tre våningar influerad av art deco-stil. Dessa ornament kombinerar inslag av guld och svart färg som ekar blommor rangerbangård.

Vad teman bröllopstårta dekor vintage?

idee-cake-wedding-retro-pearl-halsband

Vintage inredningen verkar inspirera fler och fler par som drömmer om en speciell dag och vill ha en rolig och avslappnad fest. Om du går till denna bröllopstema, föreställa sig en ursprunglig tårta dekorerad med blommor och retro mönster. Pärlor, tidlös, är ett första alternativ.

cake-of-äktenskap original stil vintage gul

Ärter, i samband med vilda blommor och en färgstil 1950 eller 1960, såsom gult på bilden ovan, ger en oväntad och mycket vänlig. Dessutom är denna typ av bröllopstårta inte bara reserverad för vintage-stil festligheter. Det kommer också att tilltala dem som drömmer om ett tema bröllop land chic!

Original dekoration för en marockansk bröllopstårta

cake-of-äktenskap marocian-vit-blå

Den marockanska bröllop och Oriental firar färger och exotiska smaker. Att utforma den perfekta bröllopstårta för en sådan möjlighet, kommer vi att leta efter idéer i traditioner och arkitektur i landet. Vi kommer att använda typiska former av byggnader eller hållas i denna del av Afrika. Och framför allt, kommer vi inte att tveka att matcha sin imponerande dessert och typiska nyanser av landskapet!

cake-wedding-marockansk tema-deco-idee


About the author

admin