Deco jul

Romantic Candle: 50 idéer för inredning med ljus inuti

romantiska ljus dining room design

även en romantiska ljus tillräckligt för att göra utsmyckningen av varje interiören lite mysigare och lite mer välkomnande. Tyvärr är ljus mycket underskattade i det inre och vi ofta glömmer sina befogenheter för att skapa en nästan magisk atmosfär.


Ja, de lyser när det är mörkt ute. Ja, om du väljer dem väl, de luktar underbart. Ja, de kan vara mycket avkopplande bara titta på dem. Oavsett var du väljer att använda ljus, kommer de att skapa en trevlig miljö och vänligt välkomnande för dina gäster och dig själv. Satsa på olika storlekar och olika smaker, lägg dem i eleganta ljusstakar, ordna dem och du kan vara nöjd med resultatet!

Den romantiska ljus: ett perfekt tillbehör för dekoration av interiören

romantiska ljus matrum

I köket eller i matsalen, kan ljus hjälpa dig om du planerar en romantisk middag. Lägg dem i mitten av tabellen och dekorera dem med band eller med foton för att anpassa inredningen, eller placera en romantiska ljus på varje platta för en mer ursprungliga effekten. Satsa på färger och former som passar med den dekorativa stilen i rummet och dofter som inspirerar dig.

Deco Modern vardagsrum med ljus

romantiska ljus dekoration vardagsrum

Badrummet är kanske den plats som kan gynnas mest av ljus för att skapa en romantisk stämning. Bara tanken på att ha ett badkar dekorerad med ljus och rosenblad redan gör oss drömmer! Du kan också ordna dem i ett av hörnen eller på trappan om du har i rummet. De färgglada ljus är perfekt för att skapa livlighet i monokroma badrum. I en färgbadet kan ljus matchas med färgen på väggarna eller möbler.

Deco spiselkransen med ljus

ljus romantiska deco-eldstad

Efter badrummet är i sovrummet där ljusen skapa mer romantik och komfort. Nattduksbordet är till exempel en perfekt plats för dekoration med ljus, eftersom fönsterbänkar eller hörn av rummet. Det finns också vägg lampetter med ljus i fall det gäller att dekorera ett sovrum i vintage stil, shabby chic, retro och, varför inte, även en bit av modern industriell design.

Idea deco sovrum med ljus

romantiska sovrummet konstruktion ljus

Tittar på en film, eller som väggdekoration på varje sida av soffbordet, ljus skapar en känsla av värme och vänlighet ... som är riktigt bra för familjen tid. I vardagsrummet eller vardagsrummet, kan du sätta ljus i den ursprungliga lampetter eller lämna organiskt beroende på dekoration av utrymmet. Ibland något så enkelt som en falsk eldstad fylld med ljus kan göra underverk med utformningen av ett rum. Och för en inbjudande hem, varför inte dekorera din post eller hall med ljus? Bredvid ytterdörren eller på bordet av klädhängare, ljus är det perfekta sättet att säga "hej" till alla som kommer in i ditt hem!

Kok design med vintage-stil ljus

romantiska retro kök ljus

Dekorera idéer med ljus

romantisk interiör deco candle

trä sänggavel dekorerade ljus

romantiska ljus sovrum idé

soffbord dekorerat vardagsrum med två eleganta ljus

deco ljus samtida lounge

Soffbord med romantisk inredning i form av ljus och blommor

romantiska ljus modern lounge

décodesign ljusstakar ljus

deco utformning shabby chic ljus

deco idé posten ljus

deco torkade blad ljus

deco post idé ljus

stearinljus deco idé fönster

deco idé inre ljus

moderna deco lampetter ljus

modern deco intressant ljus

ljus deco ursprungliga idén

deco vardagsrum spis ljus

deco minimalistisk stil ljus

deco matbord modern ljus

romantiskt badrum badkar ljus

romantiska ljus sovrum

ljus romantiska sovrummet retro

romantisk tabell deco ljus

romantisk elegant bord deco ljus

romantisk inredning idé ljus

romantisk intereur idé ljus

romantisk idé badrum ljus

romantisk idé modernt badrum ljus

deco badrum ljus

deco modernt badrum ljus

Romantiska middagar och ultra moderna badrum ljus

ljus kaffe bord

ljus romntique elegant design


About the author

admin