Den stora vas utformning: 31 idéer för ett modernt utseende – anews24.info

Den stora vas utformning: 31 idéer för ett modernt utseende

stora vita modern design vas

Ofta när vi talar om en vas, vi föreställer några blommor i en container på ett bord eller byrå. Och om du missade vår artikel i går, är det just dessa typer av fartyg som utforskas.


Men i dag, skulle vi vilja våga lite längre och du upptäcker stor vas, vem finner henne inte placeras på ett bord, men på golvet.

Superb stort kärl, placerade symmetriskt i förhållande till lampan

stor vas genomskinligt glas idé

Den stora vasen liknar ofta en amfora som kom till oss från den grekiska perioden. Det står upprätt som en skulptur, och ofta innehåller grenar, torkade blommor och flera andra sorter av höga växter. Den kan vara gjord av porslin, glas, metall eller vävd rotting. För mer karaktär, kan du också välja en sten vas eller trä dug - kort sagt, ett material som kan skulpterad för större effekt.

Vackert vardagsrum beströdd med stora vaser och grönska

vaser rama arb

De stora vaser smälter in perfekt i en modern interiör där inredningen är lika viktigt som möbler. I det här fallet kan du använda din fantasi och ge en icke-funktionellt område, skapa symmetri genom att utforma soffan för två massiva amforor eller helt enkelt sprida flera vaser i vardagsrummet och bjuda in naturen inne .

En stor vas möbler kurvan för trappan med klass

vas enorm trappa hörnskåp

Ibland, och särskilt i det inre som vill ha minimalistisk, kan du satsa på din stora vas och hålla resten av den svala och eleganta atmosfär. Således kommer fartyget att vara stjärnan i ditt rum och du kan göra så excentrisk tillbehör du vill.

Två stora svarta vaserstor svart vas deco lounge röd fåtölj soffbord

Du behöver inte ha en trädgård och du drömmer om att ha den gröna hem? Inred ditt hem med stora vaser fyllda med blommor. Ännu bättre, välja stora krukväxter. Växterna är lätt att integrera i alla stilar av inredning. Deras hitta en plats är enkel. De passar överallt och i varje rum i huset. Vanligtvis är alla växter gör väl under det naturliga ljuset.

Deco stort glas vasstor vas deco inredning idé blommor

För en långsiktig lösning, en del människor väljer konstgjorda blommor. Egentligen är det inte stor fan. De är inte söt och inte ger färskhet riktiga växter. Idén om att installera en stor vas eller en stor blomkruka i sitt inre, är att göra det mer naturligt. Konstgjorda blommor inte anpassa sig till denna önskan.

Insamling av röda vaser, transparent, silver stor vas deco idé innerutrymmen vas

Var att placera sin stora vas? Han går överallt: i vardagsrummet, i köket, i matsalen, sovrummet och badrummet. Om du vill förbättra din sömn, installera anläggningar i sovrummet. Växterna också bidra till bättre koncentrat. Det installeras också i sin arbetsyta, läshörna och kök. Det bästa är att ha en anläggning för varje del. Ditt hem blir avkopplande och luft kommer alltid att känna frisk.

Stor vas i vit keramik

stor vas deco vit inredning idé

Placera en stor vas i ditt hus entré. Så snart du anger, kommer du att känna friskhet och doft av blommor. Dina gäster kommer att uppskatta också.

Deco entré med stor vas

Den stora vas utformning: 31 idéer för ett modernt utseende

Välj en modell med stor original och elegant vas. Alla objekt som du installerar i en av dina pjäser måste matchas med resten av inredningen. Även om du hittat en vas med extraordinär design du vill köpa, tänka innan stil där du kommer att placera.

Stor vit vas

stora designer vit vas

En modell av universella vas som passar alla stilar, är det tydligt vas. Om du vill installera en stor klar vas innovativ och vältalig design, bjuder vi dig att upptäcka vårt utbud av tjugo modeller.

Vase med grafiska mönster stor vas interiör decomotiv idé

Gör vackra vaser kompositioner av olika storlekar och former. Kombinera stor vas med mindre. Du kan välja att välja samma mallar och kombinera flera.

mönstrad Vasestor vas deco design idé

En vas som aldrig kommer att bryta? Om du har husdjur och du rädd din glasvas på golvet kan brytas genom att välja en metall vas. Honom, kommer han aldrig att bryta! Glas, keramik och porslin är estetiskt mycket fina material, men det går lätt sönder. Metall är ett bra alternativ för dem som söker säkerhet. Dessutom kommer utseendet ge rummet en touch rustik årgång. Lägg den i en liten plats som utsätts för risker.

Stor metall vasstor vas metall blommor idé

Förutom den genomskinliga vas, en annan modell av universella lera, vitt porslin vas. Det sätter mer värde i växter placeras inuti. Denna vas modell är mer lämpade för inomhus minimalist, Skandinaviskt, snygg.

Vacker vas i lackerad svart

vacker vas orientalisk inspiration

Vacker vas i lackerad svart

stor vas i lackerad svart

Alla växter som ljus. Placera i ett mörkt hörn, kommer de inte att leva länge. I bukett eller krukväxter behöver varje växt luft och ljus. Men se upp, är det nödvändigt att ljuset är indirekt.

vas rektangulära planterade tuvor

Rektangulär vit vas

Vem sa att du kan bara placera blommor i hans stora vas? Det är fullt möjligt att göra en dekorativ med björkgrenar. Den stora fördelen är att det kommer att ta lång tid, till slut, hela året! Denna idé inredning passar perfekt med andan i höst och jul.

Stora transparenta vaser belyser björkris

stora glasvaser fyllda med grenar

Slutligen är stor vas eller stor blomkruka idén att bjuda in naturen i hans hus alltid fascinerande. Tänk på stilen i din inredning samt platser och antal krukor som du behöver. Det bästa för växter och vi bara sätta en hel del utan att tveka. Vi låter dig upptäcka resten av vår stor vas av idéer i bilder ...

Vase designen enkel och utsökt blommig sammansättning

vacker vas blir dekorativa tillbehör

Torra grenar för en lantlig touch

stor vas lus lite grönska

gröna knappen i ett rum ganska nykter

grön vas på bordet och golvet

cylindrisk vas och växter som andas friskhet

superb stora cylindriska vas

vas vars färg blandar dekor

trådnät kan vaser för kontrast

vacker stor vas look amfora

Stor svart elegant vas

stor vas trend för en chic look

vas i hörnet lantlig touch

två svarta vaser symmetriska

Modernt vardagsrum med grönt

många vaser strödda i loungen

stor hörn glasvas

vacker vas nära eldstaden

vackra orange vas xcentrique stil

duo stora silver vaser lyxigt utseende

björk grenar i ett transparent kärl

införande kärl för att ge ett hörn

trend vas fylld med korkar

stort modernt vas med långa grenar

Eklektisk dekor vas ränder

room minimalistisk grön gyttjebad

retro matsal med dekorativ vas

bra konsistens Design vaser

två genomskinliga vaser att lämna hörn


Like this post? Please share to your friends: