DIY Halloween dekoration idé – DIY tutorials och tips för att göra dig själv – anews24.info

DIY Halloween dekoration idé – DIY tutorials och tips för att göra dig själv

DIY Deco Halloween pumpor, höst betor och kål-halloween

31 oktober närmar sig och det är dags att tänka på inredning som kommer att följa din halloween fest. Unga och gamla, alla jublar! Veckor och veckor innan dess butiker är fyllda med kostymer och dekorationer för den stora dagen.


Men varför spendera så mycket pengar, så att vi kan göra vår egen DIY Halloween inredning. Dessutom är det inte komplicerat. En eller två helger är allt du behöver för att mixtra flitigt och har önskat spökhus.

Och vi är här för att hjälpa! Denna artikel är tillägnad dig. Vi kommer att presentera några idéer

DIY Halloween dekor

kan du upptäcka bilder. Se våra tutorials och våra tips och du kan göra ensam eller med familj underverk. I de flesta av våra tutorials hittar du dekorationer gjorda av återvunnet objekt. Vi kommer att visa att vi kan spara pengar när du bor grönt!

DIY Halloween dekor dörr entré-dekoration-idé

Innan du börjar dina Halloween dekor projekten måste fokusera på ett ämne. Vill du ha en dekoration ganska kusligt, läskigt eller söt? Naturligtvis är detta inte hindrar dig att blanda stilar. Vilka är de viktigaste för din DIY Halloween inredning? När man hänvisar till Halloween, omedelbart gör det referens pumpor, spindelnät, spöken, ljus och godis.

idee dekoration-pumpa-house

Låt oss börja med pumpa, symbol av denna stora fest den 31 oktober. Vad är Halloween utan att inslag av dekoration? Alla, även barn, kan skapa en Halloween pumpa.

För det första är det helt nödvändigt att köpa en stor pumpa på marknaden. Mer är smidigare, kommer det att vara lätt att arbeta. Då måste man ge dig själv med en kniv ut starka tänder. Till att börja med måste man gräva pumpa med en sked. Välj en solid och tjock samt det kommer att finnas arbete att göra! För att göra detta, tvätta pumpa i vatten och dra konturerna av hatten pumpa, precis ovanför, med hjälp av en filt. Nu är du redo att tömma. Det är viktigt att alla annars tom pumpa kan ruttna. Dessutom, desto mer är tunn och mer ljus kommer att passera.

Tips: Kasta inte allt som är inne. Du kan använda kött pumpa för att göra en god hemlagad soppa eller en kaka. Observera också att fröna är läckra när rostas i ugnen och perfekt för en aperitif.

När detta är gjort, dra mönster av konturer ovan och skär dem med din kniv tänder. Om du någonsin deltar av en slump, lägga den där med hjälp av tandpetare. När detta är gjort kan du lämna ett ljus. Exponera din pumpa ut, så det kommer att pågå längre och kommer inte att attrahera knott.

dekoration-pumpa-owl-idee

Kvar i samma anda, kan vi dra full DIY Halloween dekoration med pumpor, som ni kan se på bilden ovan. I detta fall väljer pumpor mindre och hänga dem med varandra med hjälp tandpetare. Annars, använd din fantasi.

lykta-papper-skrämmande-idee

Bus eller godis!

Traditionen säger att natten av Halloween barn klädda i dräkter gå från dörr till dörr krävande godis. Först populär i USA och Storbritannien vatten, idag finner fler och fler barn på gatorna i Frankrike. Denna tradition har blivit så smittsam att fler och fler människor tror att dekorera sina hem både inne och ute. Och de som har trädgårdar blandas ytterligare genom att skapa falska kyrkogårdar, spöken och skallar som det skrämma bort onda andar.

idee-godis-skål Pumpa

Men när små monster kommer utanför dörren, tar vi vara beredda att undvika obehagliga upptåg. Dagen innan Halloween är en riktig galenskap. Alla kast för att köpa godis. Men hur man erbjuda dem till barn?

Här är en ny idé DIY Halloween dekor att realisera på nolltid

Principen är enkel. Köp en medelstor pumpa. Har en stark hand att halvera det, om möjligt med en såg. Sedan rinna och add-det finns allt godis det kan hålla. Och resten ... det är uppenbarligen äter!

skål candle lantern mumien

Låt oss gå till några småsaker deco DIY Halloween uppnå för vårt uterum. Till att börja med kan vi erbjuda allt som är mest enkla - burk dekoration. Vi har alla gamla burkar i garderober. Det är dags att ta dem ut! Du kan göra underverk med - spöken, pumpor, zombies, mumier och mycket mer.

I fallet med bilden ovan, var burkarna insvept i en enkel vit papper och drogs till svarta markörer. Tillsätt en liten ljus för att skapa en mystisk stämning.

Candle-house-blod-idee

Och på tal om kontakten, så visar vi dig hur man gör en ljus snyftande. Dessa ljus dekorationer är verkligen lätt att uppnå som Halloween dekor sista minuten. Vi använder två olika typer av vax för att ge intryck av att vanligt vitt ljus blöder och när lamporna är släckta och ljusen är tända, de är ganska skrämmande. I detta fall är en röd ljus som används för "blod". Placera den röda ljus i en kastrull och värm på medelvärme. Titta noga tills vaxet är fullständigt smält, häll sedan vaxet långsamt på kanterna av din grundläggande vitt ljus. Enkelt, eller hur?

webb-spindel-idé dekoration

Spindelnät är en viktig del av Halloween dekor. I det här fallet skulle du behöva en enkel trådfärg du vill ha. Skära strängen i två genom att positionera den horisontella och vertikalt sätt, så att de skär varandra. Knyt en tråd i ett av de korsande vinklar. Detta måste gå utåt. Upprepa och tillbaka med tre strängar. Att bygga din spindelnät, bildar en spiral runt nod till nod strålar.

tillverkning-Craft-canvas-Araignee

Om du tittar noga på bilden-cons du skulle se att det är mycket enkelt.

dekoration-stol pappers spöke

dekoration dörr Entry-ballonger

krans dekoration-home papper

idé-design-basis-spindelnät

idé-bärare entry-kropp

Eye-dekorativa-målning-idee

baby-doll-zombie-idee

finger witch-idé-paste

hand skelett-pate-salt

tabell-fete-dekoration-idé


Like this post? Please share to your friends: