Nail originalkonst för Halloween: vara trevligt att hands! – anews24.info

Nail originalkonst för Halloween: vara trevligt att hands!

Nail-Halloween ursprungliga idé-units-lack manikyr konst

Halloween kommer snart och vi tror att mer och mer till de förberedelser som går med det. Och om du inte är villig att klä upp i skelett eller troll hindrar inget du att satsa på en spik manikyr.


Och för att hjälpa dig att hitta idéer, vi är här. Ja damer, är den här artikeln för dig.

Följande artikel ägnas åt en ovanlig manikyr - spika originalkonst för Halloween!

Du kommer att upptäcka vad som är halvpermanent manikyr och vi kommer att störta vår blick genom 20 exempelbilder av fantastiska spik.

Nail art original Halloween-glitter-strass-orange lack

Vid slutet av sommarsäsongen, söker vi nya idéer manikyr. Och för dem med firas den 31 oktober är valet bra! Under Halloween-fest, vill du allt ska vara perfekt - till fingertopparna. Några exempel på originalkonst spik kräver helt enkelt polish och en borste. Men för andra som är mer komplicerat, är gelen spik metoden den bästa tekniken att använda.

Pumpa-skrämmande halloween-idee

Många av dessa idéer är förknippade med Halloween på grund av form, färg eller design på varje nagel.

Vissa kvinnor föredrar långa och vassa spikar som påminner dem om de för en häxa. Andra förlitar sig på den orange hänvisar till en symbol för festivalen: pumpa. Men också är färgkombination också mycket viktigt. Röd förknippas med blod, medan den svarta associerar med skrämmande nätter.

idé-motiv-ärr-manikyr

Låt oss börja med en ganska enkel nageldesign, men elegant och i en anda av Halloween. Denna original- konst spik är fullt möjligt att göras hemma. Och för det, bör du ta med dig polera motsvarande färger och en pensel. Du kan rita ärr på varje spik eller naglar val.

spik witch-motiv-pekade

De som redan har lång, vassa naglar har en stor fördel eftersom de lätt kan förvandlas till en perfekt Halloween manikyr. Men även om du har korta naglar, kan du göra en spik originalkonst genom att påminna naglarna av häxan. Och för bevis, ta en titt på bilden ovan. Denna nageldesign är enkel och snabb att utföra. Bara ge dig själv med en skyddande bas, en klarlack och svart nagellack att bilda triangulära mönster.

Tips: har perfekta naglar, det är inte lätt. Så om du är rädd för att misslyckas, använder ett kort som kommer att definiera noggrant funktionerna i dina motiv

mönster-deco-manikyr-realistisk

Det är känt att de flesta kvinnor föredrar fransk manikyr

Konventionellt är det fransk manikyr att spåra den vita polska längs spetsen på spiken. När det gäller resten av spiken, det färgade i nakna toner, beige eller rosa. Idag finns det fler och fler originalversionerna minskade fransk manikyr. Drag av alla färger som ersätter vitt, mönster och baser i andra nyanser. Vi måste helt enkelt respektera principen avgångs: tillämpa lack som definierar toppen av spiken.

french-semi-permanent manikyr

Några skäl är lätta att göra hemma. För andra skulle det vara bättre att gå till semi permanent metod, vilken spik gel. Om du stoppa denna manikyr teknik, kommer du att se att mönstren är lättare att uppnå för färgen att torka naglarna på några sekunder. Dessutom tar det mycket längre tid.

spik-marmor-mönster-idee

Men i slutändan, vad är en spik originalkonst utförs med gel polska?

Först vara medveten om att när vi talar om gel polish, kommer det att akrylpolymermaterial färg. Skillnaden mellan denna nagellack och den konventionella lack är att det är tjockare, enda ljus och torka under en UV-lampa.

Nu behöver du inte måste göra din gel naglar i institutet. Många kvinnor har sina egna UV-lampa och polera att matcha. Eftersom installation av konventionell lack, återigen li måste ta hand om naglarna innan någonting. Måste trycka tillbaka nagelbanden och lätt arkivering spiken yta så att gelen att följa det ordentligt.

lack-svart-röd-tänder

När konstruktionen som händer i varje nagel, måste den passera spiken under UV-lampa efter varje färgkanal. Och för att ta bort den, helt enkelt linda folien med lite aceton på fingrarna och förblir så under en bra femton minuter.

Vad är den stora fördelen med den ursprungliga nail art gjort gel polska?

Det är snabbt, det är lysande och hållbarhet är cirka tre veckor. Detta är den idealiska metoden om du vill uppnå Halloween nail art original. Eftersom denna teknik gör det möjligt att blanda texturer och färger som kan hålla länge.

lack-gul-canvas-idé

Självklart, om du inte har råd att gå till en skönhetssalong, men om vi börjar fernissa som att ha två vänster hand, skulle han måste hitta en annan lösning. mönster kan enkelt hitta och mönster att sätta på våra naglar. Och under oktober månad, det finns gott om Halloween mönster val.

Om du vill ha en snabb och korrekt resultat, då spik klistermärken är för dig

Tekniken är så enkelt att även ett barn kan göra det. Vi måste sätta en baslack, sedan hålla dekalen valt. Slutligen kommer din manikyr vara redo när du sätter det sista lagret som är täckfärg. Enkelt, eller hur?

lack-ljus-neon-idé

Du vill få uppmärksamhet på kvällen? Nyligen skrev vi en publikation på fluorescerande UV makeup. Idag kan du hitta fosforescerande lack naglar. Om du vill vara originell och alltid synligt, då detta lack är bra för dig. Det är spännande under dagen och lyser under inverkan av natten svart ljus. Kort sagt, kan du vara säker, finns det ingen risk att sakna dig. Denna lack är perfekt för nail art ursprungliga Halloween bär kvällen den 31 oktober.

Pumpa-symbol-halloween-svart-orange

idé-motiv-deco mumien

manikyr-girly-rosa-lackad

manikyr naglar idé-mönster

Manikyr naglar, blodröda

manikyr-soaré-halloween-night

grunder-skrämmande-färg deco

lack-droppande-motiv-manikyr

lack-svart-spik-duk


Like this post? Please share to your friends: