Wall Deco design och eleganta 25 idéer för att bygga själv

utformning vägg dekor idé DIY papper salong göra själv

Dekorera väggarna är alltid en bra idé om du vill lägga till en ny touch till ditt rum. Att ha en utformning väggdekor, Det är inte nödvändigt att göra stora utgifter!


Istället de mest eleganta idéer är ofta dem vi gjort själva. För att ge dig idéer och för att bevisa att farkosten kan bli en lätt match, inbjuder vi dig att upptäcka de 25 ursprungliga idéerna för väggdekoration att göra dig lite pengar och mycket lätt att utföra.

Wall Deco design för att göra dig som Dalmatian mönster

Wall Deco Design DIY att göra dig lampa idé

Om ditt sovrum brist på inredning och du vill vara riktigt original, erbjuder A Beautiful Mess denna idé vit tapet med fina ord skrivna för hand. För att förverkliga det, bara ha vita tapeter eller annan ljus färg, bra att skriva och en text i minnet att du vill!

Idea deco original väggen genom Elsie Larson

ursprungliga idé DIY väggdekor sovrum inredningsidéer säng

För en chic, modern och minimalistisk inspiration, kan du göra detta enkla idén med färg och stift. Det är perfekt om du vill göra ditt sovrum eller vardagsrummet en mer elegant idé.

glans minimalistiska inspiration vägg

Wall Deco sovrum diy minimalistisk inredning idé

Vid A Beautiful Mess goda idéer är oändliga! För dem som har vita rum som saknar färg och vill inte ha för mycket dekoration accentueras idén om silver och mild regn kommer att vara perfekt. Detta regn är att realiseras med grå eller silverfärg. I exemplet nedan har Elsie använt grå färg holländska Boy Paint.

silver, mjuk regn elegant inredning

Deco vägg vita gardiner ram spegel diy vardagsrum bord'appoint

Blogger Vintage Revivals ger oss en dekoration inspirerad av indianstammar. Den ofullkomliga sidan av trianglarna gör original och årgång. För att förverkliga denna idé allt du behöver är en träbit formad som en triangel, en häftapparat, en gammal t-shirt och måla. Att upptäcka alla stadier i förverkligandet av denna idé, följ länken.

apelsin trianglar inspirerade av indianstammar

DIY väggdekoration original design tillverkning väggdekor minimalistiska rum

Stripes alltid trend i inredning och mode. Alltid elegant på ett enkelt och universell skönhet, de är lämpliga för barnets rum på vardagsrummet. Du kan antingen dra dem med färg eller göra dem med vita och svarta band.

svarta och vita ränder stora

Wall deco designidé spegelvägg svart vit sol trästol hyllor ränder

Banden är lätta att hantera och möjliggör flera olika idéer. I exemplet nedan, var en ljusblå målad vägg dekorerad med pilar gjorda av vit tape.

Väggdekoration med vit tejp

Wall deco Design DIY idé vit tejp deco väggramar

Repor kan vara vertikal eller horisontell. För att ge djup till rummet, är det lämpligt att välja vertikala ränder. För att ge höjd till rummet, är horisontella ränder föredragna. Den klassiska är att de är svart och vitt, men det är naturligtvis möjligt att välja andra färger. Kom ihåg att det är viktigt att matcha dem med inredningen i ditt rum.

Stripes gjorda med svart färg

Wall Deco Design Svart band idé spegel idéer

Har du gamla böcker eller gamla ark anteckningar du använder du mest? Om du inte verkligen behöver något mer, så varför inte dekorera dina väggar med? Här finns ett rum vars väggar var dekorerade med skivor av noter och böcker. En idealisk dekoration för älskare av läsning och klassisk musik, är det inte?

Skivor av anteckningar och böcker

Deco vägg designidé styrkort säng kuddar vita parkett böcker

För en riktigt ursprungliga inredningen, ta dig tid och göra denna underbara idé om väggdekoration "honeycomb". Det är lite svårare än resten av våra idéer och du kommer att behöva mer tid och tålamod. Slutligen, om det är att skapa en unik och originell atmosfär hemma, det är värt det!

Honeycomb, idéer Vintage väckelser

Wall Deco ursprungliga diy idé att göra din egen moderna trämöbler décodesign ram idé vadderade sänggavel

Vill du ha en feminin och vintage inredning? Blogger Mini Penny släppas i original och mycket blommor idé. Det genomförs med tryckta paneler träd motiv och blommor, tejp och sax. Denna idé prassel kostym med vit inredning och med mycket lite dekoration.

blom väggdekoration, feminina och tappning

Deco väggen diy idé modern tapetdesign Blom- dekor

Fancy en minimalistisk och elegant inredning? Som ni kanske redan vet, skandinavisk design gynnar geometriska former. I denna vit inredning, bestämde Ingrid att genomföra stora gula trianglar, grå och blå för att dekorera väggen och dörren till sitt omklädningsrum.

dekorera idé vägg och dörr minimalistisk inspiration

Deco geometrisk vägg yellow kuddar modern vas vit golv idéer

För ditt barns rum till vardagsrummet och alla andra rum, kan du enkelt skapa denna vackra dalmatiska accent effekt. För att ta reda stegvis förverkligandet av denna ursprungliga idén, besöka bloggen Shelterness.

vägg dekor inspirerad av den dalmatiska rumsväggen deco diy billig Dalmatian mönster ursprungliga idén Brico

Dalmatian Denna effekt är mer originellt än prickar

rum-deco-ursprungliga vägg

Och eftersom de geometriska formerna alltid trend i inredning, erbjuder vi en annan uppfattning om väggdekoration med olikfärgade trianglar. Vänligen ha tejp och måla i önskade färger och skapa din dröm väggen.

Trianglar: geometri alltid trenden i inredning

Väggdekor idé tapeter sovrum vardagsrum modern trä soffbord

Blogger Cuckoo 4 Design bekräftar sin kärlek till geometriska former med denna idé om vägg dekor inspirerad av en filt som hade samma mönster. För dess förverkligande, använde hon den vita och svarta färgen Valspar.

perfekt dekoration för moderna inredning i svart och vitt

Deco svartvit idé vita trämöbler modern upphängnings stjärna designidéer

Om du vill ha en diskret och elegant bakgrund för dina vita väggar, Mandi tappning Revivals lösningen för dig. Förverkligandet av projektet kostar bara $ 8! Allt du behöver är en Sharpie penna och en linjal. Om du redan har din inredning accentuerat med färgade möbler, ramar eller andra tillbehör, är denna enkla idé är perfekt för att lägga till en touch av elegans på dina väggar diskret.

Idé att uppnå med Sharpie penna

DIY väggdekoration idé Modernt vardagsrum soffa dekorativ vägg ramar apelsin kuddar

Fancy en funky idé? A Beautiful Mess var lösningen. För att uppnå dessa vita hästar, behöver du en budget på mindre än 40 euro och två på eftermiddagen. Att upptäcka stegen, besök A Beautiful Mess webbplats. Kolla in resten av våra idéer och hitta den som bäst passar ditt hem och din smak:

hästar vänliga

Väggdekoration diy gör billiga ursprungliga idén deco trappa

elegant geometri för ditt vardagsrum

DIY väggdekoration idé billiga band vardagsrumssoffan

Idea dekoration med trä Järn och Twine

diy idé rum stol träutsmyckningar aménagemenet billig träram spegel

DIY franska tapeterVäggdekoration idé diy billiga moderna sovrum konstruktion

Pretty träd för en ny och originell dekoration

Väggdekor idé träd modern lounge DIY DIY Deco idé

diskret och elegant inredning idé DIY Visa Off

vit väggdekoration idé tapeter DIY Deco billigt

En annan idé deco accent med svarta och vita ränder

vit svarta ränder konstruktion parkett trä transparent stol trämöbler

Idea för baby rum

vit svart randigt barn Inreda idé barnsäng