Liten tatovering kvinne og mann – diskret og ideer full av originalitet

liten tatovering kvinne underarm-blomster-mønster

Ønsker å tilby en diskret liten tatovering? Du kan begynne med å velge en plassering for mini tattoo: finger, håndtak, arm, skulder, nakke, ankel, fot ... Eller, du fokuserer først på det mønsteret du ønsker: blomster, tema bilder Peter Pan, initialer, mini presise meldinger, etc. lite hjerte


Uansett strategi du adoptere, foreslår vi at du tar en titt på vårt utvalg av bilder. De vil gi deg ideer til mikro tatovering kvinne eller mann diskret men ganske original. Hva gjør du der du vil!

I dag velger vi å være litt diskret tatovering for en hel haug av forskjellige grunner.

For det første, det er de som alltid har ønsket å prøve tatoveringer. Du vet, det er de som nøler, når anledningen byr seg for dem å engasjere seg i et slikt eventyr. Den lille mann eller kvinne tatovering er altså en måte å ta det avgjørende skritt. Og dette uten å pynte kroppen med for prangende bilde.

liten tatovering mann-kvinne-finger-løve

I noen tilfeller velger vi for en liten original tatovering når vi ønsker å feire en spesiell anledning. Dette gjøres ofte for å feire en mer eller mindre viktig begivenhet, noen ganger å score en personlig opplevelse. Tatoveringer liten størrelse, er det også en måte å vise kjærlighet eller vennskap. Fordi, ja, det er par og venner som bestemmer seg for å uttrykke og deres tilknytning til hverandre.

liten tatovering kvinne-skulder-krone-blomst

Kort sagt, hvis du liker de opprinnelige små tatoveringer, alle muligheter er gode. Vi skal tilby en ære for en forfatter og en bok vi likte, en film vi elsket eller forårsake nær vårt hjerte.

Gå på en diskret tatovering betyr ikke å skjule!

pjokk-tattoo-fots-hjerte kvinne

La oss si med en gang; gå på en diskret og original tatovering betyr ikke at hvis vi ønsker å skjule sin kroppskunst. I stedet er valget av plassering av mini tattoo vanligvis gjøres veldig nøye. Så vi valgte kroppsdeler som forblir synlig og vil selv tiltrekker seg oppmerksomhet på sin diskret tatovering.

liten tatovering håndleddet-kvinne-mann-sitater

Armer, føtter, fingre og skuldre er blant de vanligste valget for denne typen små tatoveringer. Deretter velger du en av disse kroppsdeler hvis du tror din lille mann eller kvinne tatovering bør være en integrert del av ditt utseende. Og spesielt hvis du ønsker å vise det til alle!

diskret liten-finger-kvinne tatovering

Andre interessante alternativer for en liten tatovering format for kvinne og mann, halsen, området rundt og bak øret, eller enda et strategisk sted i halsen ...

Bytt ringer, ringer og allianser med liten finger tatoveringer

små tatoveringer-kvinne-finger-diskret idé

Vi har nylig snakket om tendensen til å erstatte hennes engasjement eller bryllup ringer av en liten original tatovering. Vel, er denne trenden vokser veldig fort! I dag er det ikke lenger forbeholdt kun for par.

liten tatovering finger-fot-ring-kone

Tross alt, det er ingen spesiell grunn til at single ikke er tillatt, også, for å ha råd til en vakker tatovering finger! Dessuten, å være singel, men også nyte fordelen av å kunne velge fritt plasseringen av tatoveringen. Til dere ha den på en av fingrene av foten din, om du vil!

opprinnelige lille-man-underarm tatovering

Og for den saks skyld, hvorfor ikke gå videre med en mann eller kvinne tatovering idé formede armbånd?

Uttrykke sin personlighet med en liten tatovering opprinnelige påmeldingsskjema

diskret liten kvinne-arm-Latin tatovering

Små tatoveringer i form av ulike meldingene er ikke ny. Ideen om å gi håndleddet tatoveringer appellerer til deg? Så vær kreativ og velger å oversette et fremmedspråk! Sats på en latinsk sitat, som annonsen Maiora (på fransk, "til større suksess"). Eller uttrykke din kjærlighet til din kjære i gamle greske ordet ἀγάπη (på fransk: "kjærlighet, kjærlighet, lidenskap").

opprinnelige lille-fots-kvinne-mann-gresk gammel tatovering

Du trenger ikke lage tradisjonell eller moderne bokstaver og lurer på hvor vi kan godt finne andre lignende tatovering ideer? Bare sjekk ut et elektronisk referanse ordbok, som denne for latin og en på gresk. Men pass på, for noen av nyansene i betydningen av et ord eller å oversette en hel setning, du trenger litt hjelp fra noen som er kjent med disse språkene!

Vis lidenskap for historie gjennom små originale tatoveringer

tattoo-liten-prins-kvinne-mann-arm

Vis din lidenskap for en spesiell historie for en bok eller en film med en tatovering arm, finger, nakke eller hals!

kvinne-tattoo-glem-liten-prins-elefant

Blant de mest populære alternativene for øyeblikket: Den lille prinsen og Peter Pan. Historier som forførte oss i vår barndom, men vi elsker fortsatt gjenoppdage i dag!

tattoo-peter-pan-finger-kvinne Photo

Selvfølgelig ingenting hindrer deg å velge en annen roman eller film som interesserer deg. Historier vi oppdager imaginære verdener, og med sine egne mytologier er spesielt egnet for mindre tatoveringer, men full av mening.

liten tatovering kvinne-mann-original-harry-potter

En verden av Harry Potter Trollmannens læregutt er bare ett eksempel på denne type historie. tusen uttrykk inkludert er original og symboler. Og alle kan bli tatovert i mini-format!

Du er lidenskapelig om en sak? Gjør det kjent med et diskret tatovering Små!

tattoo-man-liten-arm-ulv

Lidenskap for en sak som dyr, beskytte planeten, marint liv, fugler ...? Gjør det kjent med en liten tatovering!

tattoo-liten-fugl-back-skulder-kone

Bildene sier ofte mer enn ord. Så hvorfor ikke uttrykke din aktivisme med en idé om diskret tatoveringer, men rik på mening? Du kan også satse på en mer gåtefull symbol for flere tolkninger. For dette, bli inspirert av din erfaring eller kjente metaforer.

liten tatovering ankel-rosa-kvinne-idee

Hvis du er kort av ideer, foreslår vi at du går ta en titt på vår spesielle publisering på betydningen av japanske tatoveringer. Du vil kanskje finne et symbol som appellerer til deg, for å tolke moderne minimalistisk versjon!

barnebarn tatoveringer arm-Birdman-ørn

liten tatovering mann Ankel-anker


Skrevet avClaire Deschamps i Beauty