Tattoo dream catcher – som betyr kvinne og tatovering design – anews24.info

Tattoo dream catcher – som betyr kvinne og tatovering design

tatovering griper hals-anker-svart drøm

Drømmefangeren er en rik objekt symboler som fascinerer oss. I tillegg til å fungere som inspirasjon for DIY-prosjekter, er det også en kvinne tatovering modell for ulike kroppsdeler.


Hvis du er ute etter inspirasjon for en tatovering drømmefangeren, besøk vår bildegalleri og lese teksten ovenfor. Han vil forklare hva som er meningen med drømmefangeren tatovering og dets komponenter.

Tatoverings fanger drøm eller drøm sensoren er en penn tatovering variant lastet symboler

drøm catcher tatovering meningsmodell tegninger

Som vi vet, en drøm catcher (Dreamcatcher på engelsk) er et objekt som skal beskytte oss mot vonde drømmer. Henges i nærheten av hans seng eller det brukes som et dekorativt tilbehør til huset hans. Inspirert av kulturen i det nordamerikanske Dreamcatcher har en rekke typiske elementer. Blant disse er: sirkel, klut, fjær og perler. Disse elementene har en symbolsk betydning som må være kjent før de bestemmer om man ønsker å gi en tatovering drømmefangeren.

Tattoo catcher drømme betydningene av komponentene

Dream Catcher tattoo-design-kone-hals

Enten det er en drøm catcher tatovering design eller et dekorativt objekt, objektet inneholder nesten alltid følgende elementer: en sirkel, et lerret, fjær og perler. Samlet utgjør disse elementene er alle lett å finne i naturen; og de uttrykker en forpliktelse til vårt naturlige miljø og respektabel livsstil av det.

tatoveringer-kvinne-sensor de reve-modell

Tas separat, komponentene drømmefangeren tatovering har også en interessant mening. Vi undersøker i følgende linjer.

Kroppskunst og design drømmefangeren - symboler og betydningen av sine essensielle komponenter

tattoo-sensor-de-dream-DOS-kvinne

sirkelen er et nødvendig element av tatoveringen drøm fangeren. Sett på av mange som en enkel ramme som drømmefangeren sammen, han, faktisk, en dyp symbolsk betydning. De fleste kulturer vurdere, faktisk, representerer sirkelen uendelig siden det har verken begynnelse eller slutt. Av samme grunn, det åndelige plan, uttrykker det også sirkelen av liv og evig forvandling.

Dream Catcher tatovering mening fot kvinne

lerretet er til stede på alle Dream Catcher design og alle tatoveringer denne mystiske objektet. Dens funksjon? For å fange vonde drømmer og ikke tillater dem å forstyrre vår sover. På et annet nivå, lerretet objekt som symboliserer kompleksiteten og utfordringene som en står overfor langs livet.

tattoo-sensor-to-dream-hals kvinne

Da lerretet er også et produkt av en aktivitet som tradisjonelt utføres av kvinner veving. Av denne grunn, symboliserer det også femininitet og kreativitet.

Tattoo Idea kvinne - dekorasjoner som følger en drøm catcher tatovering

tatoveringer-hals kvinne catcher drømmer de reve-sensor

fjær er en annen komponent nødvendigvis er til stede i en drøm sensor tatovering. viktig tilbehør av kjolen av fuglene, er pennen forbundet med letthet og frihet. Og, som fuglene kan symbolisere den menneskelige sjel, sin fjærdrakt er symbolsk tolket som bildet av pusten. Dette er også grunnen, i drømmefangeren tatovering, er fjær festet til sirkelen av liv.

tegning-sensor-de-dream-tattoo-arm kvinne

perler er en av de vanligste dekorasjoner drømmefangere. De er vanligvis inkludert som et objekt som henger fra lerretet og de følger slike fjær. Pearls legge til et snev av farge til dreamcatcher.

Dream Catcher tattoo back-kvinne-svart

Derfor er de et motetilbehør som symboliserer skjønnhet. På den annen side, blir kulene også brukt til å illustrere de gode drøm versus mareritt. De er derfor en måte å tiltrekke seg gode ting i livet sitt.

Drømmen catcher tatovering som et symbol på hippiekultur og bohem chic

tattoo-kvinne-hals-sensor-drømmer

Alle sine betydninger Dream Catcher tatovering også kombinere med et annet aspekt, nemlig rollen av etniske dekorasjon og natur i kulturen i det 20. århundre. Tegningene og Dream Catcher bilder er ansett i dag som fra kulturen i Nord-Amerika.

small-arm tatovering-kvinne-sensor-til-drøm

Noen sier opprinnelsen til dette objektet tilbake til Ojibwe folk som bodde i et område nord for Rio Grande elven i USA og Canada. Dette folk hadde en legende av Spider Woman stand til å beskytte barn. Drømmefangeren med et edderkoppnett ble gjort som et symbolsk bilde av kvinnen for å beskytte voksne og barn i søvne.

tattoo-fot-kvinne-of-dream-sensor

Kulturen i de nordamerikanske folk sterkt påvirket mote av hippie og bohem innredning. Det er det særlig gjennom mange symboler og etniske-inspirert tilbehør. Det er spesielt i 60- og 70-tallet i det 20. århundre at tegningene og tatoveringer fanger drømmen begynte å bli festet til hippie og bohem-chic.

Tilpass kvinne tatovering inspirert av Dream Catcher design

sensor-to-dream-tatovering-black-woman-back

Drømmefangeren er en meget populær kvinnelig tatovering i det siste. Oppnåelig i ulike formater, kan det brukes på alle deler av kroppen. Hvis dette mønsteret av kroppskunst frister deg, husk at du kan forestille deg forskjellige måter å tilpasse din tatovering drømmefangeren.

Sensor-til-dream-modell-tatovering-væpnet kvinne

I tillegg til de sirkel, klut, fjær og perler, kan man også velge beskyttende dyr følger de klassiske elementene i en drøm catcher. Eksempler på slike dyr er ulven og lion. Og siden drømmefangeren tatovering er hovedsakelig knyttet til femininitet, mange jenter velger å supplere den med andre kvinnelige symboler som blomster. Rose er en klassisk og tidløst valg.

liten tatovering-sensor-to-dream-kvinne-idee

Til slutt, vær oppmerksom på at, som alle andre tatovering kvinne, en av Dreamcatcher gir seg også til tilpasning gjennom ulike meldinger. Disse er ofte inkludert i sirkelen av drømmefangeren, noen ganger rundt ham. Du bestemmer selv hva meldingen du ønsker å brenne, og for å finne den beste beliggenhet!

tatovering-arm-til-drøm-farge-sensor

drømme-catcher tattoo-hals inspirasjon Photo


Like this post? Please share to your friends: