Deco jul

Julbelysning för inomhus och utomhus hem

Original inredning jul illuminationer

Vi vet redan julbelysning spelar en viktig roll i inredningen, kan vi inte försumma dem. Och ännu mer än så, de kan vara centrum av inredningen, visa upp en viss del av de kompositioner som vi har installerat.


Visst bör det inte vara begränsad till vardagsrummet fönster och träd. Christmas belysningar kan placeras var som helst: inomhus, i rum, kök, badrum och ute i trädgården, på dörren, i träden.

A Christmas dekoration med ljus spel

ljusgul färg krans

För interiören finns inte bara de upplysta kransar. Du kan använda design ljus eller mini ljus i behållare av glas eller små lampor, det är så romantiskt. Tonåringar kommer förmodligen föredra för sitt rum och blandade färger Christmas belysning varierad. Några av oss kommer att bli inspirerad att göra små lampor eller belysning själva. Inredningen DIY Christmas kan vara mer eller mindre komplicerade att genomföra, men varför inte prova. Till exempel kan du göra en lampskärm papper för en färg glödlampa eller ljushållare täckt med tyg, papper eller guld pärlor som lyser atmosfären omedelbart.

Julbelysning för alternerande träd

inuti jul belysningar alternativ gran

För det yttre finns särskilda juleljus. De är större och i allmänhet resistenta mot vatten och snö. Använd julbelysning att dekorera träd, trädgård buskar och kanter i ditt hem utomhus. Placera figurer i trädgården, är det ännu bättre med tanke på natten. För att inspirera dig, har vi valt några bilder. Njut av dessa julbelysningen och gör ditt val.

eyeful av stjärnor

jul deco yttre ljusa stjärnorEn mycket konstnärlig design spis

jul deco spis

skandinavisk stil Julstjärnan Deco upplyst För ytterväggJulkrans dekoration utanför

upplyst hus fasadDeco jul utanför hemmetDekorera din trädgård som

jul deco exteriör hem idéer

utomhusbelysning dekorationdeco jul utomhusbelysningljus figurine

deco jul ljus pingvinJultomten krans för trädgård

ljus krans JultomteJulkrans formade träd

Christmas krans formulär gran

Christmas lights inuti bollen

konventionell ljus sträng


About the author

admin