Deco jul

Deco eldstad för sommaren: några kreativa idéer

Deco spis sommar idéer

Det är något magiskt, kopplat till våren och sommaren. Träd och blommor börjar blomma, dagarna är längre, nätterna kortare och vi skyndar för att förbereda interiören för den nya säsongen.


Ett av de vanligaste problemen under sommaren, för människor som bor i ett hus, är hur man gör en vacker Deco spis för den varma årstiden. Om du har samma problem, i den här artikeln hittar du många originella idéer för spis dekoration på sommaren.

Deco eldstad för sommaren

Deco spis sommarblommor

Om du har en elektrisk spis fäst på väggen, kan du inte göra mycket på sommaren. Den traditionella spisen, kan det vara dekorerad på många olika sätt. Ljus är definitivt det enklaste sättet att fylla det tomma hålet i den konventionella spisen under sommarmånaderna. Om du älskar ljus, kan du välja den ursprungliga utformningen av ljus och placera dem i skorstenen. Spela med storlekar, former och färger för att skapa ene deco spis unik. Införliva ljusstakar och skimrande pärlor eller marmor är också en bra idé.

Idea deco spis att värma Saion

Deco spis var elegant

Växter är ett annat sätt att dekorera din spis under våren och sommaren. Beroende på placeringen av din spis och förlängning av hemmet, kan du lägga till växter och blommor runt om. Om platsen har tillgång till dagsljus, då kan du välja naturliga blommor, örter och bladverk. Alternativt kan du använda siden blommor för att skapa en anpassad blomsterarrangemang.

Spis dekorerad med ljus

Deco spis var lyktor

På sommaren kan den öppna spisen bli ett bra ställe för meditation. Beroende på din inredning och livsstil, vilket skapar en relaxavdelning är en mycket bra idé för de varmare månaderna. Börja med att placera en spegel på botten av hjärtat av den öppna spisen, sedan placera meditation ikon och omger ljusen. När ljusen är tända, kommer de att göra reflektioner i spegeln, vilket skapar en mycket avkopplande atmosfär.

Dekorativ öppen spis med speglar

Deco spisen var spegel

Ett av de enklaste sätten att förvandla din spis till en del av din sommar inredningen är att behandla det som den största prydnad i ditt hem. Rengör hem och täck den med glas och marmor pärlor. Utanför kan du placera en stor fotoram eller dekormålning stora. En svart och vitt med svart ram är ett mycket bra alternativ.

Spis dekorerad för sommaren med konst målningar

Deco spis var tabeller

Om du verkligen inte vill se skorstenen som en del av sommaren deco och du vill helt möblera rummet, kan du gömma sig bakom spisen en specialiserad skärm eller rumsavdelare. delar separatorer är mobila och lätt att anpassa och är ett trevligt komplement till sommar inredning. Så du kan göra din egen DIY separator använder, till exempel de gamla garderob dörrar luckor du måla en fin färg. Dekorera den öppna spisen med din favorit dekorativa objekt eller en uppsättning av design vaser - det andra sätt att ge ett nytt utseende till din eldstad på sommaren. Här är bilder av dekorativa idéer:

modern spis dekorerad med ljus och gröna växter

Deco var modern spis

vintage stil spis dekoration idé

Deco spis var vintage

Spis dekorerad med gröna växter

Deco spis planterades

Decor lämplig eldstad för sommaren

Deco spis var konstnärlig

Sommar dekorera mantel

deco eldstaden var idee

Spis dekorerad med tända ljus och spegel

Deco eldstad var ljus

intressant dekorativ öppen spis

Deco spis eteblanc

Deco spis var trä

Deco spis var trä ojects

Deco eldstaden var idee

Deco spis var dekoration idé

Deco spis var design idé

Deco spis intressant sommar-

Deco spis sommar leksaker

Deco spis var modern

Deco spis var föremål

Deco ursprungliga öppna spisen var

Deco idé kamin

Deco spis ursprungliga idén

spis dekoration design ljusstakar

ved spis dekoration ljus

deco spis sommar färg

dekoration spis krans varit

spis dekoration var böcker

spis dekoration planterats

spis dekoration sommarblommor

spis dekoration lågsäsongen

spis dekoration var lätt

dekoration var modern spis

ursprungliga inredning var

spis mantel dekoration idé

decoratiopn platta dekorativ öppen spis

idee deco eldstaden var

spis dekoration idé var

spis dekoration idé var

spis mantel deco idé


About the author

admin