Deco jul

Suckulenter: din praktiska guide

kompositions suckulenter

den suckulenter är lätta att underhålla och när det kommer igång, är det svårt att sluta. Ja, det finns så många sorter av suckulenter att utmaningen kommer att bli svårt att uppfylla ...

Suckulenter i en nedsänkt blomlåda

blomma bricka nedanSponsrade länkar

Vad du bör veta vad som är knep för att behärska och vilka sorter av suckulenter att veta? Upptäck allt detta och mer i vår artikel i dag.

Liten trädgård suckulenter grävde i återvunna vinflaskor *

flaska återvunnet blomkruka

Första saker först. Vid plantering en suckulent växt, är en av de faktorer att tänka på vilken typ av blomkruka. Det är viktigt att ha god dränering för att förhindra växtrötter röta.

suckulenter i konservindustrin burkar

mitt DIY

Vi rekommenderar en pott som är bred och grunt med en dräneringshål. Ett fat är absolut nödvändigt i det här fallet, eftersom det kommer att samla upp läckande vatten.

Sorter av suckulenter i en stor blomkruka

Deco med krukväxter

Dräneringsskiktet kan således bestå av stenar, skärvor av lera krukor eller lera pellets. Kaktusen planteringsjord är också lämplig för suckulenter och saftiga.

Krukor med miniatyr blommor att välkomna en liten suckulent växt varje

små metall krukor

Bortom estetik grus som är synliga om din behållare är transparent, kan de stabilisera bevattningsvattnet.

Den Aeonium träd växer mycket och behöver en egen kruka

stor kruka suckulent växt

De flesta saftiga växter älskar solen. Faktum är att mer sol desto bättre de växer. Tycker fortfarande att läsa etiketten innan du väljer platsen, men General2 din suckulent växt kommer att bli bättre när det finns mer ljus.

DIY dekoration idé att presentera dina växter i en flaska

Deco idé med flaska

Kanterna på den soligaste fönstret är ett bra alternativ. Utanför skulle det vara ännu bättre! Om de inte har tillräckligt med sol, tenderar de att vissna och blekna på grund av brist på ljus.

Blomsterarrangemang minimalistisk och Zen stil

liten blomma arrangemang

För vad det är vattning, här är vad man ska veta: bättre att inte vattna nog som vattning också. Men om du märker att bladen på en saftig curling, är det ett rop på hjälp: din törst att plantera!

saftiga suspenderad i en burk

planterade saftiga kruka suspenderat

På vintern, när anläggningen är i vila, är det i allmänhet tillräckligt ett vattning per månad. Under växtsäsongen, öka frekvensen av vattna var 15 dagar. Var försiktig så att vatten stagnerar aldrig i fatet.

Allt du behöver för att sätta dig i trädgården suckulenter

växt vissa växter själv

Mellan vattning låt jorden torka ut. Uppmärksamhet i motsats till vad många tror, ​​saftiga växter behöver fortfarande vatten!

Glasskål att presentera dina vackra växter

suckulenter och kaktus

För att optimera utvecklingen av dina växter, kom ihåg att vända sig tid att potten till en annan för att få exponering mot solen som är jämn.

Vissa sorter av suckulenter är också blommor

blommande suckulenter

Uppmärksamhet på damm är fiende till suckulenter. När hon landar på bladytan blir det som en skärm som förhindrar solljus för att använda sin magi.

saftiga växter i olika stora grytor

suckulenter inredningsidéer

Glöm inte att regelbundet rengöra suckulenter. För att göra detta, använd en borste eller pensel.

Varför inte plantera en suckulent växt i den ihåliga av en pumpa?

suckulent växt i en citrouile

För din kompositioner kan du skapa en riktig trädgård suckulenter i en mängd olika behållare. Släpp loss din fantasi och, till exempel plantera suckulenter i ihåliga av en pumpa, eller i en glasflaska.

Saftiga ta färg

suckulent växt sett från ovan

Du har ett val, men kom ihåg våra rekommendationer när det gäller dränering.

Vacker sammansättning suckulenter i en stor blomkruka

flera sorter av växter

För att skapa en framgångsrik sammansättning, rekommenderar vi att du blandar sorter är noga med att välja olika former och storlekar.

En suckulent växt per kruka

målade blomkrukor

Vissa suckulenter växer också mer än 30 centimeter. I det här fallet måste vi tänka på att plantera dem i en separat pott att låta dem växa. Så är fallet till exempel träd aeonium.

Vissa skott Sempervivum kanterna börjar ta färg

skott sempervivum

Den Aeonium träd är mycket lätt att underhålla, så länge klimatet är varmt och torrt. Men han behöver lite mer vatten än andra suckulenter.

Real trädgård suckulenter i en cirkulär behållare

superb saftiga sortiment

Vissa sorter av suckulenter blommar men blomningen har en kort livslängd. Lyckligtvis, för nöjet att våra ögon, blommande ofta upprepas.

minimalistisk och modern stil

enastående design blomkrukor

Du kan skapa din blomsterarrangemang genom att arrangera en mängd olika blommande sucuculentes i ett hörn av potten, och en annan variation i det andra hörnet för att skapa kontrast. Om du föredrar en mer bohemisk look, var inte rädd för att blanda som i exemplet nedan, som även innehåller en liten kaktus.

Terrariet är ett bra alternativ till den traditionella blomkruka

terrarium vacker inredning

Se upp för skadedjur som ofta förekommer, speciellt inomhus. Så var viligents med spinnkvalster, mjöliga buggar, sniglar och snäckor samt bladlöss.

Suckulenter runt en kaktus

en skål suckulenter

Kort sagt, massor av sol, är inte mycket vatten, en bred, grund behållare med ett tefat obligatorisk och resten upp till dig. Möjligheterna är oändliga kompositioner och allt beror på vilken stil du vill ha. Är du anhängare av en minimalistisk inredning eller ganska Bohemian?

Den suckulent växt i alla dess stater

saftiga växtsorter

* Https: //www.etsy.com/listing/150223620/sale-today-only-wine-bottle-garden


About the author

admin