Deco jul

Belysning för en festlig stämning

Lights of'extérieur

Det ljus sträng är idealisk för ditt hem, din veranda eller terrass för årsskiftet fester eller ens under hela året. Classic, färgad eller prydnadsföremål, kommer julbelysningen lägga färg på ditt hem och ger en varm och festlig stämning i ditt hem!


Kolla in vårt stora urval av julbelysningen nedan! I själva verket kan de ljus strängar förena ljus och dekor hela året om du vet hur man använder dem. Här är några idéer för att hjälpa dig att hitta en convenble publicera krans.

Det ljus sträng är perfekt för din festlig stämning

Festliga atmosfären och dekor

Det ljus sträng är idealisk för många tillfällen som utsmyckning, till exempel under julhelgen, för lampor, bordsdekorationer eller ens för trädgårdsfester på sommaren. Med julbelysningen du kan helt förverkliga dina egna kreativa idéer. För att ge en ny form till din krans, kan du placera den i en stor klar vas. Garland kommer att sätta vas mot bakgrund av ytterst originellt sätt. Effekten är mycket dekorativa och passar på alla möbler.

Du kan köpa dem eller göra dem själv

ljusgenombrutna hjärtan

Du kan också skapa en vacker ram med en sträng av lampor runt en spegel. Bara fixa det så att den placeras runt spegeln för att markera. Om din inredning är det synliga bjälkar, kommer du att kunna ge dem en ursprunglig dekorativ effekt genom att hänga där en ljus sträng som kommer att blomstra över hela balken. Liva sänggavel för färgrika drömmar! Försök att placera den horisontellt eller skapa en ursprunglig form för en mer personlig dekoration.

De finns i olika former och färger

Garland vita kragar

Deras material kan också variera

Hand Lights

En färgglad krans lyser upp ditt vardagsrum

Färgglada lampor salon

Stjärnan är den föredragna formen

Lights of'étoiles

För en romantisk, välja pastellfärger

Lights of blue blad

För mer pep - rött och orange är perfekta

Lights lyktor

Rotting Belysning för rustik inredning

Belysning för rotting korgar trädgård multicolor ljus krans trädgård ljus krans Armaturer ljus sträng d'origami elfenben armaturer Por ljuset strängen så små godis hus Belysning Barn dekoration med stjärnor LED-ljus krans LED-ljus sträng lampor Belysning röd vallmo


About the author

admin