Deco jul

ljus dekoration: original krukor och Design

dekorativa vitt trä glasskiva idé deco bord ljus

Hur man skapar en ny atmosfär hemma utan att göra stora förändringar? Varför inte dekorera sitt inre med ljus? De är en källa till mjukt ljus och lätt att göra sig på många olika sätt.


Ljusen kommer i storlekar, former, färger och olika smaker. Du kan också anpassa färg eller dekorera dem. Kort sagt, denna dekoration med en tunn estetiskt utspelar sig i 17 exempel ljus dekoration att inspirera dem som letar efter nya inredningsidéer för deras inre. Här är de ...

ljus dekoration original krukor

ljus dekoration modern interiör idé

Visste du att ljus gör är en form av konst existerande i århundraden? Ljusstöpning dagen av det andra århundradet. Hon ansågs praktisk nytta. Numera hon oftast en estetisk roll. I själva verket, göra egna ljus och anpassa är inte svårt. Du behöver inte mycket utrymme och material. Alla former är möjliga: rund, fyrkantig, hjärtformade och andra former som du tror passar. Dessutom kan de tjänar du som gåvor. Du kan också göra mycket origin fotoforer.

ljus dekoration: cement pot formade original flaskor Original dekorativa ljus vitt ljus modern interiör idé

Om du inte har tid att göra ditt ljus, kan du köpa. Vårt råd är att välja ljus vegetabiliskt vax. De är mer miljövänliga och en del kan återanvändas. En stor del av ljusen på marknaden idag görs utifrån paraffin. Detta är resultatet vax petrokemi som härrör från olja. Normalt paraffin används renas så att den inte avger hälsofarliga ämnen. Toxicitet ifrågasätts. I samtliga fall är det bäst att välja ljus gjorda av vegetabiliskt vax blandning (soja, palm) och bivax. De bästa valen är de enda ljusen gjorda av bivax. Ett annat kriterium att tänka på är parfymen. När det är syntetiskt, är det skadligt. När det gäller en fråga av eteriska oljor parfym, inte dölja någon risk. Dessutom är vissa oljor är perfekt att slappna av och meditera.

modern minimalistisk inredningmodern stil dekoration design krans blomkruka idé fjädring

mycket ursprungliga trä fotoforerursprungliga idén dekorativa ljus jar

eleganta fotoforerljus dekoration ursprungliga trä kruka

glas fotoforer dekorerad med ull dekorativt ljus jar inuti skapelse

Dekorativa ljus för en varm och intim atmosfärljus dekoration ursprungliga idén krukväxter trä romantiska inre rum

ursprungliga trä fotoforer och utformningkruka deco interiör idé ljus

Mini trä fotoforer metall kruka ursprungliga stearin vit söt idé

Kruka mycket solid ljus ljus deco interiör idé slick modern spets konstruktion

För inomhus minimalistträ pot metall modern elegant ursprungliga inredning idé jar ljus deco ursprungliga idén modern saftiga brun bricka ljus idé modern inredning stearinljus timmer potten ursprungliga blå glasskikt Deco glas ljus timmer design idé potten Deco ursprungliga idén ljus modern färgglada trä potten


About the author

admin